سعید مرتضوی برای مقاصدش حتی از آمنه بهرامی قربانی اسید پاشی هم نگذشت!

ویژه نامه نوروزی پنجره : از آمنه بهرامی سوال کردیم شما دفتر آقای مرتضوی دادستان وقت تهران هم رفتید؟ گفت: «بعد از دستور رئیس وقت قوه قضائیه به دفتر آقای مرتضوی رفتیم اما همیشه می‎گفت دارم فکر می‎کنم! هیچ‎وقت هم کمک نکرد.
از شانس بد من سعید مرتضوی رئیس تامین اجتماعی شد و کار من افتاد به تامین اجتماعی! دلیل حضورم در تامین اجتماعی این بود که آقای احمدی‎نژاد گفت الان چه مشکلی داری که گفتم حقوق من در تامین اجتماعی ماهانه ۷۵۰ هزار تومان است و می‎خواهم آن را ۲ برابر کنید (از کار افتادگی) و آقای رئیس‎جمهور (احمدی‎نژاد) دستور دادند که انجام شود.
برای همین کارم به جناب مرتضوی افتاد. خلاصه نامه رئیس‎جمهور را به آقای مرتضوی رئیس وقت تامین اجتماعی دادم اما باز هم کاری برای من نکرد.
یادم هست یک روز در همدان بودم که » از دفتر تامین اجتماعی با من تماس گرفتند و گفتند همسر آقای سعید مرتضوی می‎خواهند کاندیدای شورای شهر شوند، آیا کمک می‎کنید؟ بعد به من گفتند که اگر کمک کنید ۷ میلیون تومان کتاب‎های شما را خریداری می‎کنیم که من قبول نکردم؛ هرچند خیلی به پول احتیاج داشتم و گفتم برو بابا به خانم فلاح بگو تو و همسرت لیاقت هیچ چیزی را ندارید.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
farokhzad - کنت، انگلستان

بی‌شرف به تمام معنا اینها با کشتن جوانان این سرزمین پیشرفت کردن یادتون باشد
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
۶۹
Darkoob-1390 - قم، ایران

این ۳۷ ساله انقلاب اسلامی فقط جزوی از کتاب `تاریخ ایرن`رو برای نسل آینده سنگین تر و قبیح تر می‌کنه،اسم قاتلین مردم ایران زمین کمه کم به ۲۰ صفحه نیاز داره!
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
۴۴
caspian2010 - تهران، ایران

از این دختر بخت برگشته خیلیها سواستفاده کردند. به جز شیاطینی مثل مرتضوی آدمهایی مدعی حقوق بشر مثل شیرین عبادی هم برای نام خودش این دختر رو بازی داد. جمهوری اسلامی هم در فشار اونزمان مثلا حقوق بشر هم این بنده خدا رو برای گذشت تحت فشار قرار دادند اما بعدا دیدند گذشت کردن اسیدپاشی یا قتل عمد چیزی جز حماقت نیست. خدا لعنت کنه کسانی رو که این بیچاره رو تحت فشار قرار دادند. برادرش هم به خاطر این خواهر مظلوم خودکشی کرد. حالم از کسانی که ادعا میکنند باید قاتلین عمد و اسیدپاشها رو بخشید بهم میخوره. قصاص قصاصه و باید انجام بشه مگر واقعا طرف قصد ظالمانه نداشته بوده و یک اتفاق باعث شدت اثر و مرگ طرف شده باشه. اسیدپاشی هم که حالش معلومه. اسیدپاشها هم باید اعدام بشم مثل آدم رباها و متجاوزین به عنف. اینها ربطی به اسلام نداره و اصول هست.
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
۷۴
نازک بین - شفیلد، انگلستان

من فکر میکنم منفور ترین نام در تاریخ ایران احمدی نژاد و سعید مرتضوی باشند.اولی بنیاد ایران را خراب کرد و دومی قاضی ستمگر .قوه قضائیه را بد نام کرد.
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
۶۲
92ارشام - لندن، انگلستان

ادمکش و دستوردهنده برای شکنجه جوانان درکهریزک،راست راست،راه میرودوچون نقطه ضعف وپرونده خلافهای دیگران را دردست دارد،کسی جرات نمیکنه بگویدبالای چشمش ابروست.
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
۴۰
کیانپور - تهران، ایران
ننگ بر مرتضوی جنایتکار.
یکشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟