توطئه دزدی برای خواستگاری

 
دختر 17 ساله آبادانی که برای رسیدن به خواستگارش طلاهای مادرش را به سرقت برده بود با هشیاری پلیس دستگیر شد.
 
در پی گزارش سرقت جواهرات یک خانه در ساعت 9 شب پنجشنبه گذشته در منطقه بهمن آبادان، مأموران گشت کلانتری 15 شهری آبادان بلافاصله به این خانه اعزام شدند که زن میانسالی در تحقیقات گفت جواهراتش که به ارزش 100 میلیون ریال بود و در صندوقی درون خانه نگهداری می‌کرد به سرقت رفته است.

مأموران در بازبینی از محل متوجه شدند که قفل کمد با کلید باز شده و احتمال دادند که دزد یکی از افراد خانواده باشد، لذا بازجویی‌های فنی مأموران آگاهی از اعضای خانواده آغاز شد. مأموران در همان ابتدا به دختر 17 ساله خانواده مظنون شدند و سوابق و رفت‌وآمدهای دختر خانواده را زیر نظر گرفتند که مشخص شد این دختر از 14 سالگی با پسری به نام محسن رابطه پنهانی دارد، محسن که 24 سال دارد چندبار قصد داشت که به خواستگاری فاطمه بیاید ولی به دلیل اینکه در برخی از اقوام حاضر در خوزستان مرسوم است که دختر حتماً باید با پسرعمویش ازدواج کند به وی اجازه خواستگاری نداده‌اند لذا تحقیقات درخصوص محسن آغاز شد و مأموران زمانی که محسن قصد فروش جواهرات را در یکی از طلافروشی‌های خیابان احمدآباد آبادان داشت وی را دستگیر کردند. محسن در بازجویی‌های نخست گفت: من و دختر مورد علاقه‌ام حدود سه سال است که همدیگر را دوست داریم و چندبار به همراه خانواده‌ام قصد رفتن به خواستگاری وی را داشته‌ام ولی به دلیل اینکه بیکار هستم و منبع درآمدی ندارم با رفتنم به خواستگاری مخالفت کردند و گفتند که می‌خواهند دخترشان را به عقد پسرعمویش درآورند لذا دختر مورد علاقه‌ام گفت جواهرات مادرش را سرقت می‌کند و به من می‌دهد تا بفروشم و با پول فروش جواهرات بتوانم به خواستگاری‌اش بروم. وی ادامه داد شب چهارشنبه بود که فاطمه این‌کار را انجام و جواهرات مادرش را به من تحویل داد و من قرار بود روز شنبه پس از فروش جواهرات با دست پر به خواستگاری دختر موردعلاقه‌ام بروم.

در پی اعترافات محسن، دختر 17 ساله نیز دستگیر شد و مواردی که محسن گفته بود را اعتراف کرد. خانواده دختر که باورشان نمی‌شد دختر نوجوان آنها همان دزد جواهرات باشد، خیلی زود به هر دوی آنها رضایت دادند اما به دلیل جنبه عمومی جرم آنها روانه زندان شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
oghabe - سنت گا لن، سوییس
بابا جوونایی که صادقانه همدیگرو دوست دارن از هم جدا نکنید با اشتباهات خودتون اونا رو هم به اشتباهات و خلاف نکشونید،از خر شیطون خرافات هم پیاده لطفاً
یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
۴۲
raha1984 - هامبورگ، آلمان
به دلیل اینکه بیکار هستم و منبع درآمدی ندارم با رفتنم به خواستگاری مخالفت کردند!!! میشه بگی با چه دلخوشی باید قبول بکنند ؟؟ تنها جیزی رو میبینند اطاق خوابه و بس !!! بعد از چند ماه عشق و عاشقی پر و کتک وکتکاری و فحاشی و طلاق !!!
دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +359رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +273شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +248کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +209اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +194مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +169شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +149کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو