تولید مسکن‌های جدید از سم عنکبوت

متخصصان داروسازی در سم عنکبوت هفت ترکیب را شناسایی کردند که مانع از انتقال سیگنال درد به مغز می‌شوند.
به گزارش ایسنا، این متخصصان پس از بررسی شمار زیادی از ترکیبات شیمیایی موجود در سم این حشره می‌گویند: این احتمال وجود دارد که در آینده بتوان از این یافته برای تولید گروه جدیدی از مسکن‌های درد بهره گرفت و به همین دلیل متخصصان روی 206 گونه عنکبوت متمرکز شده و به دنبال مولکول‌هایی در سم این حشره هستند که بتواند فعالیت اعصاب را به خصوص از طریق مجرای Nav1.7 متوقف سازند.
 
کارشناسان سلامت تخمین زده‌اند از هر پنج نفر یک تن در جهان از دردهای مزمن رنج می‌برد و درمان‌های موجود برای تسکین درد اغلب برای طولانی مدت مناسب نیستند.
 
زمانی که عصب ناحیه آسیب‌دیده بدن، سیگنالی را از طریق مجرای درد به مغز می‌فرستد بدن درد را احساس می‌کند و این مسیری است که متخصصان از طریق آن به دنبال تولید داروهای مسکن جدید هستند.
 
«گلن کینگ» از دانشگاه کوئینزلند استرالیا که هدایت این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: یکی از ترکیب‌هایی که بیشتر مورد توجه است قابلیت مسدود کردن مجراهای Nav1.7 را دارد.
 
کینگ افزود: در مطالعات پیشین مشخص شده بود افرادی که به دلیل جهش ژنتیکی فاقد مجرای Nav1.7 هستند، درد را احساس نمی‌کنند. بنابراین مسدود ساختن این مجرا می‌تواند در کاهش میزان درد در افرادی که این مجرا به طور طبیعی در آنان وجود دارد، موثر باشد.
 
بخشی از تحقیق انجام شده برای تولید داروهای جدید مسکن بر 45 هزار گونه عنکبوت متمرکز بوده که بسیاری از آن‌ها طعمه خود را با زهری تلف می‌کردند که حاوی صدها و حتی هزاران مولکول پروتئینی بود و برخی از این پروتئین‌ها فعالیت عصبی را متوقف می‌ساختند.
به گزارش رویترز، این متخصصان سیستمی را طراحی کردند که با کمک آن می‌توانند به سرعت ترکیب‌های زهر عنکبوت را شناسایی کنند. آنان زهر 206 گونه عنکبوت را بررسی کرده و متوجه شدند 40 درصد آن‌ها حاوی حداقل یک ترکیب است که مجرای Nav1.7 را مسدود می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +299شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +252شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +231پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +188سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +174ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +156فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +119علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +118ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +117شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو