بخشش پدرانه بعد از ١٣‌سال ندامت

رضایت ٢خانواده طناب اعدام را قیچی کرد. پسر جوانی که در ٢٠سالگی مرتکب ٢قتل شده بوده بعد از ١٣‌سال از قصاص بخشیده شد. همه‌چیز از آن روز سیاهی آغاز شد که با برادرش نقشه سرقت طراحی کردند، اسلحه خریدند و تصور نمی‌کردند در مخمصه فرار، پا به دنیای قاتلان هم بگذارند.
٣ شلیک مرگبار

یک اسلحه ٣جنایت را رقم زد. قتل‌هایی که به واسطه سرقت‌های ٢برادر رخ داد در آخر با مرگ یکی از برادران پایان یافت. ١٣‌سال پیش بود که ٢برادر جوان برای پول درآوردن راه سرقت و زورگیری را در پیش گرفتند. می‌خواستند بدون زحمت پولدار شوند و هرگز نمی‌دانستند در این مسیر چه حوادثی در انتظارشان نشسته است. مسیری که راهشان را از یکدیگر جدا کرد و در نهایت برادر ٢٠ساله با برچسب قاتل سال‌ها پشت میله‌های زندان قرار گرفت.

قتل اول
٢٧بهمن‌ سال ٨٠ وقتی ماموران گشت در محدوده میدان قیام با ٢سرنشین مرموز یک موتورسیکلت روبه‌رو شدند، ماجرایی جنایی کلید خورد. مردان موتورسوار با دیدن ماموران پا به فرار گذاشتند و همین موضوع کافی بود تا عملیات تعقیب و گریز پلیسی آغاز شود. دستور ایست پلیسی صادر شد اما مردان فراری حاضر به تسلیم شدن نبودند تا این‌که در یک لحظه با خودروی پلیس برخورد کردند و نقش برزمین شدند اما این پایان فرار آنها نبود. اسلحه‌شان  را بیرون کشیدند و با پای پیاده از مهلکه گریختند تا این‌که راننده یک موتورسیکلت به کمک ماموران آمد. تعقیب‌وگریز پلیسی این‌بار به نتیجه رسید و ٢مرد تبهکار در کوچه‌ای خلوت در بن‌بست قرار گرفتند. چنددقیقه بعد صدای شلیک گلوله سکوت کوچه را شکست. مردان فراری با شلیک گلوله به سمت راننده موتورسیکلت وحشت به راه انداختند و با تهدید از صحنه جنایتشان گریختند. با اعلام این خبر به پلیس جنایی پایتخت، تیمی از کارآگاهان به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد مرد موتورسوار که برای کمک به ماموران پا به صحنه درگیری گذاشته با شلیک سارقان به قتل رسیده است.
قتل دوم و سوم
تحقیقات برای دستگیری این سارقان خشن ادامه داشت تا این‌که مرد میانسالی برای شکایت از پسرش به کلانتری رفت. ادعاهای این پدر باعث شد راز جنایتی هولناک برملا شود رازی که در پی آن ٢قتل دیگر هم موشکافی شد. این مرد به ماموران گفت: «از مدتی پیش متوجه شدم ٢پسرم اسلحه خریده‌اند. همیشه از این‌که به واسطه اسلحه حادثه‌ای برایشان رخ دهد، وحشت داشتم تا این‌که دیشب یکی از پسرانم به خانه برنگشت و این در  حالی است که می‌دانستم ظهر دیروز آنها با هم درگیر شده‌اند. می‌ترسم بلایی سرش آمده باشد. با شکایت این مرد، پسر ٢٠ساله او به دادسرا احضار شد تا این‌که با آغاز بازجویی‌ها راز ٣قتل هولناک با اسلحه آنها برملا شد. او در اعترافاتش گفت: «با برادرم نقشه سرقت و کیف‌قاپی طراحی کرده بودیم. می‌خواستیم بدون دردسر پولدار شویم، در جریان همین سرقت‌ها تصمیم گرفتیم اسلحه بخریم تا اگر در موقعیت دستگیری قرار گرفتیم با تهدید از خودمان دفاع کنیم اما آن چیزی که می‌خواستیم نشد. اسلحه برایمان مصیبت آورد. اولین‌بار وقتی در رصد ماموران قرار گرفتیم دست به اسلحه بردیم، اسلحه دست من بود و به سمت مردی که با ماموران همراه شده بود شلیک کردم. بعد از آن متواری شدیم و نمی‌دانم که او زنده است یا نه. چند روز بعد متوجه شدم برادرم اسلحه را برداشته و تنهایی از خانه بیرون رفته است. وقتی برگشت ماجرایی هولناک را برایم بازگو کرد. با اسلحه به زورگیری رفته بود اما در جریان سرقتش مردی را به قتل رسانده بود. همین موضوع باعث اختلاف من و برادرم شد. با هم درگیر شدیم و من به سمتش شلیک کردم. ترسیده بودم و برای این‌که خانواده‌ام متوجه ماجرا نشوند جسدش را به سمت بزرگراه آزادگان بردم و در یک بیابان آتش زدم.»
١٣‌سال بعد
با اعترافات این پسر جوان کارآگاهان متوجه شدند جنایتی که در ٢٧ بهمن‌ماه در میدان قیام رخ داده بود هم مربوط به این پرونده است. با شکایت خانواده موتورسوار مقتول و پدرش، این پسر جوان راهی زندان شد. ندامتگاهی که سال‌ها همراه با کابوس مرگ برایش سپری شد، حالا بعد از ١٣‌سال که دهه سوم زندگی‌اش را در زندان سپری کرده با رضایت اولیای دم مقتولان طعم آزادی را می‌چشد. این پسر جوان ابتدا با رضایت پدرش و سپس پسر جوان مرد موتورسوار که در زمان قتل پدرش تنها ٨‌سال داشت از قصاص رهایی یافت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
*بی همتا* - برلین، آلمان
کلا با بخشش موافقم . لذتی که دربخشش هست در انتقام نیست ..اما این جوان نادان در 20 سالگی مرتکب قتل شده و 13 سال در زندان . ایا همین جرم کافی نیست ? الان 33 سال سن دارد . حالا بعد از بخشش از قصاص .باید بقیه عمرش را درزندان بگذراند ... بخشش زمانیست که از زندان ازاد شود نه از طناب چوبه دار
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
۳۸
*بی همتا* - برلین، آلمان
چرا محمدکریمی مداح رهبر . که در اتوبان بااسلحه ادم کشت . حتی یکروز هم بزندان نرفت ? قصاص برای مداح گو اجرا نشد ?
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ممانعت از اهدای خون و ربودن مجروحان پس از تیراندازی به معترضان ملکشاهی
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟