رییس کمیسیون امنیت ملی: بحرین به گروه‌های مخالف در ایران کمک می‌کند

علاء الدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلسعلاء الدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، دولت بحرین را متهم کرده است که به گروه های مسلح مخالف حکومت جمهوری اسلامی حمایت می‎کند.
 
 واحد مرکزی خبر پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه گزارش داده است که علاء الدین بروجردی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی« المیادین» لبنان گفته است :«نیروهای امنیتی ایران توانستند یک انبار مواد منفجره تروریست ها را در شهر سراوان کشف کنند.»
وی تصریح کرد: «بحرین برای خرید این تسلیحات به تروریست ها پول داده بود.»
 
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران نام گروه ها و افراد مسلح مخالف حکومت جمهوری اسلامی که از بحرین پول دریافت کرده اند را اعلام نکرده است.
 
اما اشاره علاءالدین بروجردی به گزارش های اخیر در سراوان سیستان بلوچستان در خصوص کشف مقادیر مواد منفجره است.
در ۲۳ بهمن ماه هدایت الله میرمرادزهی نماینده سراوان در مجلس شورای اسلامی، خبر داده بود که مأموران امنیتی موفق شده‌اند در سراوان یک انبار مهمات متعلق به یک گروه «مخالف» جمهوری اسلامی را کشف کنند که در آن ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره وجود داشت.
به گفته وی، شناسایی این انبار مهمات، در پی کشف یک خانه تیمی و بازداشت سه تن از اعضای یک گروه «مخالف» جمهوری اسلامی و اعترافات این افراد صورت گرفته‌است.
 
 در همین زمینه، وزیر اطلاعات ایران روز شنبه ۲۵ بهمن ماه نیز از «انهدام چند مقر» یک گروه به گفته او «تروریستی» در این شهر خبر داده و مواد منفجره کشف شده در این عملیات را ۳۵۰ کیلوگرم اعلام کرد.
 
محمود علوی، وزیر اطلاعات گفته بود: «در عملیات اخیر مقادیر زیادی اسلحه اعم از سلاح‌های گرم و سرد و سلاح‌های گرم اعم از تفنگ، کلت و همچنین بمب‌های دست‌ساز، جلیقه‌های انفجاری و همچنین مجموعه‌های فراوانی بمب‌های دست‌ساز که برای انفجار در مجامع و نقاط پرجمعیت تهیه شده بود، کشف و ضبط شد.»
 
وی مواد منفجره کشف شده در این عملیات اخیر را ۳۵۰ کیلوگرم ذکر کرده و افزوده بود: «در صورتی که این حجم از مواد منفجره کشف نمی‌شد، این امکان برای این گروهک تروریستی فراهم می‌شد که آسیب زیادی را به مردم منطقه برسانند.»
 
در حالی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران بحرین را متهم کرده است که به گروه های مخالف جمهور یاسلامی کمک می کند که پیشتر بحرین نیز ایران را متهم کرده بود که شبه نظامیان شیعه مخالف حکومت این کشور را آموزش نظامی می دهد.
سال گذشته اسامه العوفی، دادستان بحرین سپاه پاسداران را متهم به حمایت از شبه‌نظامیان این کشور کرد.
در واکنش به این اظهارات٬ وزارت خارجه جمهوری اسلامی همان‌ روز این اتهام را «کذب محض و مردود» خواند و طرح چنین مسئله‌ای را «فرافکنی برای پوشاندن مسائل و مشکلات داخلی بحرین» دانست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Gabriel Batistuta - گروژنی، روسیه

دیگ به دیگ میگه روت سیاه.یعنی شما سیخ توی بحرین نمی کنید؟!
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
۴۶
Dara20 - تهران، ایران

خفه شو احمق، این توهمات ساخته ذهن بیمار دشمن تراش شما هاست
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹
۳۸
*بی همتا* - برلین، آلمان

دخالت نکنید تا نکنند . دخالت سپاه پاسداران وقدس در یمن و سوریه و ... برای خود مجاز و نوحه میخوانید .برای صدور اسلام ات است . جز کشتار مردم چه کردید ?
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
۵۸
azadeh11 - آمستردام، هلند
خدا رحم کنند که اینها کشور را مثل عراق و سوریه نکنند. گروه تروریستی .یا از عربستان کمک می‌شوند یا از کشورهای ؟؟؟؟ ( تروریستی جیش الظلم ) فقط مردم ایران ضرر میبینند و برادر کشی شروع می‌شه...
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱
۵۹
Alborzi - کرج، ایران

چو بد کردی مباش ایمن ز آفات .....که واجب شد طبیعت را مکافات ...
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد