درخشان خودش را با فرگوسن مقایسه کرد/هواداران او را نمی خواستند اما ۴ سال ماند و منچستر را قهرمان کرد

 سرمربی پرسپولیس گفت آن قدر در این تیم می ماند تا برکنارش کنند.
 
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حمید درخشان سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی با صبای قم گفت: «صبا هفته قبل به تراکتورسازی باخته ولی نباید فکر کنیم این تیم ضعیف است. صبا تیم خوبی است و امیدوارم بتوانیم نتیجه بگیریم. در ایران وقتی کسی سرمربی تیمی می شود استقبال خوبی از او می شود ولی زیاد تحمل نمی کنند و بعد از سه چهار هفته تلاش می کنند که کنارش بگذارند. فرگوسن 4 سال در منچستر ماند و این تیم را قهرمان کرد. تماشاگران او را نمی خواستند اما 3-4 سال در این تیم ماند. من هم تیمی را تحویل گرفتم که هم مشکلات آن را می دانند. اما هیچ کسی در مورد این مسائل صحبت نمی کند. من می روم. مشکلی هم ندارم. اما فکر کنید که چرا این طوری مهره ها را می سوزانند. بعد از من هم یک مربی می اورند و او را بعد از سه هفته برمی دارند. کجای دنیا چنین کاری می کنند؟ اینجا همه دنبال نتیجه هستند. کمی منطقی فکر کنیم.»

او ادامه داد: «این تغییرات مداوم برای مربیان خارجی خوب است چون هر چقدر هم ضعیف کار کنند به آن ها فرصت می دهند. آن ها پول خوبی می گیرند و باشگاه ها نمی توانند آن ها را عوض کنند. ولی مربیان داخلی با عشق در تیم کار می کنند و رقم بالایی نمی گیرند. من هم می توانستم 3 میلیارد بگیرم تا نتوانند به من دست بزنند. اما این پول را در جیب باشگاه گذاشتم و کمتر از آن گرفتم. اگر آن آقایی که می خواهد سرمربی پرسپولیس شود قول می دهد تیم را قهرمان کند من می روم. او تضمین می کند یک شکست هم نداشته باشد؟ من تمام تلاشم را می کنم و کار می کنم تا من را بردارند.»

درخشان در پاسخ به این سوال که آیا این مسائل تمرکز بازیکنان را بر هم می زند؟ گفت: «مطرح کردن چنین مسائلی ناهنجاری به وجود می آورد. ذهن بازیکن خراب می شود. الان وقت این کارها نیست. در مسابقات گذشته اشتباهات داوری و بدشانسی گریبان ما را گرفت. اشتباهات داوری باعث شد ملوان را نبریم. آیا ما بد بازی کرده ایم؟ شما ببینید هنوز نشده که در دو هفته ترکیب ثابت داشته باشیم. به من هم حق و زمان بدهید. آیا کسی می بیند تیم در نقل و انتقالات چه مشکلاتی داشت؟»

سرمربی پرسپولیس در مورد کیفیت بازی های پرسپولیس گفت: «کیفیت مسابقات پرسپولیس عوض شده. در گذشته بازیکنان از دقیقه 45 به بعد راه می رفتند. اما الان 90 دقیقه مقابل حریف می ایستند. ما بدشانس هستیم. اگر توپ هایمان گل می شد این بحث ها هم نبود.»
 
درخشان در پاسخ به این سوال که آیا نژاد فلاح با او در مورد جابجایی کادر فنی صحبت کرده گفت: «حق هر باشگاهی است که گزینه های مختلف را پیدا کند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان

معلومه چیزی که میزنه جنسش خیلی اعلا ست که هم خودش رو با فرگسن مقایسه میکنه هم توٌهم قهرمانی زده ٬ ولی درحقیقت این راه که شما میروید احتمالا پرسپولیس رو به دسته یک مشرف میفرمائید .
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
۷۷
hassan5 - تهران، ایران

میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا اسمان است(درخشان احمقانه فکر میکند که مربی بزرگی میباشد)
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷
۵۷
ترک دانا - تهران، ایران
بیشتر شبیه فرگوزنه تا فرگوسن .
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷
۵۴
dkdk - اسلیس، دانمارک
با اینکه من یک پرسپولیسیم اما از حماقت و پر مدعایی درخشان خندم گرفت.اخه شلغم نپخته چرا شر ور میگی بتو ۵۰۰میلیون به زور دادند بعد میگی میتونسم ۳ یا ۴ میلیارد بگیرم!!!!هر بار که مربی تیمی شدی با زحمت و شجاعت و پشت کاری که داشتی به تیمهایت خدمت بزرگی کردی یا ته جدولی و بدبختشان کردی و یا اینکه به دسته دو تیم را فرستادی..فرگوسن اگر از مقایسه خودت با او خبردار شود در دم سکته کرده و میمیرد.
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.