آمریکا، اسرائیل را به «درز اطلاعات نادرست» درباره مذاکرات اتمی ایران متهم کرد

 
کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه ۲۹ بهمن مقامات دولت اسرائیل را متهم کردند که «اطلاعات غیردقیق و نادرست» از مذاکرات اتمی با ایران درز داده و فقط «بخش‌هایی که به کارشان می‌آید را انتخاب کرده و بدون توجه به محتوای کلی» در مورد آن حرف می‌زنند.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت: «مشخص است برخی از چیزهایی که مقامات اسرائیل در مورد مذاکرات با ایران می‌گویند، غیردقیق است».
 
وی افزود: «این امر مشخص است و هیچ تردیدی هم در مورد آن نیست».
آقای ارنست گفت دولت آمریکا حواسش به محرمانه بودن مذاکرات است و دولت اسرائیل موضع آمریکا را «تحریف» می‌کند.
جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، هم روز ۲۹ بهمن در نشست خبری خود اسرائیل را متهم کرد که «اطلاعات را دست‌چین کرده و به اشتراک می‌گذارد».
 
خانم ساکی گفت: «می‌توان با اطمینان گفت هر‌آن‌چه دولت اسرائیل می‌گوید، بازتاب غیردقیقی از جزییات (مذاکرات اتمی با ایران) است».
مذاکرات اتمی ایران با پنج کشور عضو شورای امنیت همراه با آلمان وارد مرحله حساسی شده و دو طرف قرار گذاشته‌اند که تا پایان ماه ژوئن به توافق برسند.
 
سخنگوی کاخ سفید درباره اینکه آیا آمریکا در مورد مذاکرات اتمی با ایران، با اسرائیل مشورت می‌کند، پاسخی نداد و گفت: «آمریکا حواسش هست که مذاکرات و جزییات آن را عمومی نکند و اطمینان یابد اطلاعاتی که در میز مذاکره به بحث گذاشته شده، به طور انتخابی و خارج از مفهوم بیرون نمی‌آید و موضع آمریکا و متحدان‌مان را تحریف نمی‌کند».
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای ارنست افزود: «گزارش‌هایی که می‌گوید آمریکا دیگر با متحدش اسرائیل در مورد مذاکرات با ایران گفت‌وگو نمی‌کند، نادرست است».
 
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه فعلی اسرائیل، مخالف توافق اتمی با ایران هستند و نارضایتی خود را از آمریکا بابت این گفت‌وگوها نشان داده‌اند.
 
اسرائیل به زودی شاهد انتخابات خواهد بود. حزب لیکود در آخرین حرکت تبلیغاتی خود و تبلیغی که روزنامه «جروزالم پست» منتشر کرده است، مدعی شده که هرکسی غیر از بنیامین نتانیاهو برنده انتخابات باشد، شرایط برای پیشروی گروه داعش یا «حکومت اسلامی» مهیا خواهد شد.
 
قرار است بنیامین نتانیاهو روز ۱۲ اسفند، دو هفته پیش از برگزاری انتخابات اسرائیل، در کنگره آمریکا سخنرانی کند. آقای نتانیاهو به دعوت جان بینر، رییس مجلس نمایندگان آمریکا برای این سخنرانی دعوت شده است.
این دعوت نه تنها واکنش حزب دمکرات و دولت آمریکا را در پی داشت، بلکه رقبای آقای نتانیاهو نیز به شدت از این اقدام انتقاد کرده‌اند. انتخابات اسرائیل ۲۶ اسفندماه برگزار می شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
Urasawa - توکیو، ژاپن
اسرائیل به زودی شاهد انتخابات خواهد بود. حزب لیکود در آخرین حرکت تبلیغاتی خود و تبلیغی که روزنامه «جروزالم پست» منتشر کرده است، مدعی شده که هرکسی غیر از بنیامین نتانیاهو برنده انتخابات باشد، شرایط برای پیشروی گروه داعش یا «حکومت اسلامی» مهیا خواهد شد. دیدى . اینجاست که خودتو غیره مستقیم اعتراف کردین که خودتو ساخته و پرداخته این گروه وحشى (داعش)هستین؟. لعنت بر شما اى رژیم خونخوار صهیو نیست .
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
فرقی بین سران نظام اسلامی و سران نظام اسرائیل وجود ندارد چون هر دو یشان بعلت ایدئولوژیک بودن نظامشان دروغ گو هستند
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴
۶۰
huubi - ماستریخت، هلند
مسلمه که گروه داعش ساخته و پرداخته دست خودشونه ، منتها اینکارو کردن که مسلمون توسط مسلمون کشته بشه ، بر عکس برا خودشون شاخ شد. یعنی‌ چاقو دسته خودشو برید .
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
۳۸
*بی همتا* - برلین، آلمان
یهودیان . هرگز چنین پولی خرج نمیکنند. امریکا بله .
‌پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد