ایران 'بزرگترین هدف حملات تازه سایبری آمریکا'

یک مرکز جمع‌آوری داده‌های آژانس امنیت ملی آمریکا در ایالت یوتاگزارش تازه یک شرکت امنیت اینترنتی حاکی است دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا راهی برای نصب دائمی تجهیزات تجسسی و خرابکاری در کامپیوترها و شبکه‌های اطلاعاتی ده‌ها کشور از جمله ایران و روسیه یافته‌اند.
 
شرکت روسی کاسپرسکی در گزارش تازه‌اش می‌گوید گروهی که امکاناتی شبیه به آژانس امنیت ملی آمریکا در اختیار دارد، از طریق نصب نرم‌افزارهای مخفی در هارددیسک تولیدی شرکت‌های بزرگی مانند وسترن دیجیتال، توشیبا و سیگِیت، راه تجسس در کامپیوترهای مورد استفاده در بسیاری از کشورهای جهان را برای خود هموار کرده است.
 
کاسپرسکی می‌گوید کامپیوترهای شخصی آلوده به دست کم یک نرم افزار جاسوسی را در ۳۰ کشور جهان شناسایی کرده است.
به گزارش این شرکت ایران آلوده‌ترین کشور است که کامپیوترها و شبکه‌های آن در بخش‌های اقتصادی، دیپلماتیک و انرژی و همین طور موسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مخابرات هدف قرار گرفته است.
ارتباط با استاکس‌نت
کاسپرسکی به صراحت نامی از کشور مسئول حملات سایبری نبرده، اما گفته است که که این حملات با بدافزار استاکس‌نت که تجهیزات غنی‌سازی ایران را هدف قرار داد، مرتبط است.
 
استاکس‌نت بخشی از پروژه‌ای بزرگ‌تر با اسم رمز "بازی‌های المپیک" بود که مشخص شد توسط سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل سازماندهی شده است.
 
به گزارش کاسپرسکی بعد از ایران، بیشترین آلودگی سایبری در کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان، چین، مالی، سوریه، یمن و الجزایر دیده شده است.
 
رویترز گزارش داده که یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به این خبرگزاری گفته یافته‌های کاسپرسکی صحیح است و این برنامه‌های جاسوسی در آژانس به اندازه استاکس‌نت ارزشمند شناخته می‌شود.
یک مامور سابق اطلاعاتی آمریکا هم در گفت‌وگو با رویترز تایید کرده که آژانس امنیت ملی آمریکا به فن‌آوری پنهان کردن بدافزار جاسوسی در هارددیسک‌ها دست یافته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا
آلودگی‌ِ سایبری مهم نیست ، به آلودگی‌ دستانِ حاکمینِ ایران بپردازید !
‌سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳
۳۷
*بی همتا* - برلین، آلمان
کاسپرسکی می گوید : دست کم یک نرم افزار جاسیوسی در 30 کشور جهان راشناسائی کرده است .اما فقط از چندکشور . ایران - روسیه - افغانستان - پاکستان - چین -یمن - مالی و الجزایر را نام برده است . همکاری اسرائیل با امریکا .بیشتر مساله اتمی رژیم ج . ا هست .اما امریکا هدف شناسائی هم مساله اتم و هم پولشوئی درمورد تحریم ها و تروریستها هست . و در کشورهای یادشده مثل پاکستان وافغانستان ویمن والجزایر -سوریه -ومالی .مراکز وجود تروریست هست ...
‌سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
۵۴
رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
امید کواکبی کجایی تو پسر؟
‌سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲
۴۵
آلو جنگلی - کانزاس، ایالات متحده امریکا
زحمت کشیدن ،علمش را پیدا کردن،میتونند،شمام .... نباشید کار کنید بتونید
‌سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟