۲ مرگ پای پیامک اشتباهی

پسر جوان یک سال‌‌و‌نیم پس از ارسال پیامکی توهین‌آمیز از سوی یکی از آشنایانش دست به جنایتی هولناک زد. این جنایت شامگاه ۱۷بهمن‌ماه امسال در یکی از خیابان‌های زنجان رخ داد.
 
پسر جوان که منصور نام دارد، درحالی‌که یک قبضه سلاح شکاری در دست داشت وارد مغازه‌ یکی از آشنایانش به نام رامین شد و او را هدف گلوله قرار داد. سپس از مغازه بیرون رفت و وسط خیابان گلوله‌ای به سرش شلیک کرد و در دم جانش را از دست داد. به‌دنبال این حادثه، رامین که داخل مغازه افتاده بود به بیمارستان منتقل شد اما شدت جراحاتش به حدی بود که او نیز ساعاتی بعد روی تخت بیمارستان جانش را از دست داد. با مرگ این دو جوان، تحقیقات پلیس برای کشف راز این جنایت هولناک شروع شد.

 
سرهنگ رحمتی، رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: بررسی‌ها نشان داد که قاتل و مقتول رابطه فامیلی داشتند. با این حال حدود یک سال‌‌و‌نیم پیش، مقتول پیامکی توهین آمیز برای خواهر قاتل فرستاد که بعدها مدعی شد این پیامک را اشتباهی فرستاده است. همین پیامک زمینه‌ساز اختلافات بین قاتل و مقتول شد.

 
این در حالی بود که هر کدام از آنها مغازه‌ای در خیابان محل جنایت داشتند و به نوعی رقیب نیز به‌شمار می‌رفتند.سرهنگ رحمتی ادامه داد: این رقابت و اختلاف قدیمی در نهایت باعث شد که شامگاه جمعه، منصور با استفاده از سلاح شکاری راهی مغازه رامین شده و پس از قتل او، دست به‌خودکشی بزند. به گفته وی، تحقیقات تکمیلی درخصوص این جنایت ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Liberte - تهران، ایران
این چه غیرت مزخرفیه...حالا اگه واسه زنش می فرستاد یه چیزی. خواهر که اول آخرش واسه یکی دیگه اس. حالا زیر خاک باش و اون دنیا هم جواب خدا رو بده.
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹
۵۶
احتراز - دورف، آلمان

دیگه چه تحقیقی؟ قاتل مرده . برین اسید پاش اصفهان بگیرین ، زرنگها.
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
اگر نظام نرمالی داشتیم شاهد چنین قتل مسخره ای نبودیم بنظرم افراد در جایگاه واقعی خودشان نبوده و خودشان را دادستان .قاضی .وکیل و مجری احکام من دراوردی میدانند.بطور کلی دارای شخصیت کاذب میباشند
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
۴۴
principelvl - تریسته، ایتالیا
غیرت در ایران یعنی فقط خانواده خود شخص و دیگران کشک.
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
حداقل دو احمق از دنیا کم شد.
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی