احمدی‌نژاد: بعضی از کارگزاران جمهوری اسلامی به دام شیطان گرفتار شده‌اند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رئیس سابق جمهوری اسلامی، آقای احمدی‌نژاد، یکشنبه ۱۲ بهمن و در پیامی با بیان اینکه «شیطان و همراهان و همکاران او، با استفاده گسترده از ابزار تبلیغاتی، به یاس‌آفرینی، فریب، دروغ، سیاه‌نمایی، تفرقه‌افکنی، اتهام‌زنی به عناصر پاک و خدوم و تخریب تمام پیشرفت‌های ایران عزیز دست یازیده‌اند»، گفته است که «متاسفانه برخی از اشخاص، گروه‌ها، رسانه‌ها و بعضی از کارگزاران و اجزای جمهوری اسلامی نیز به دلایل گوناگون از جمله فراموش کردن آرمان‌های انقلاب در این دام گرفتار آمده‌اند.»
محمود احمدی‌نژاد تاکید کرده که «رفتار و اقدامات تاسف‌بار و غم‌انگیز برخی افراد دور مانده از حقیقت انسانی خویش و بیگانه شده با آرمان‌های انقلاب، هیچ سنخیتی با جهت گیری‌های اصیل انقلاب اسلامی ندارد.»
 
این پیام رئیس سابق جمهوری اسلامی، چند روز پس از آن منتشر شده که قوه قضائیه ایران، محمدرضا رحیمی، معاون اول آقای احمدی‌نژاد در دوران ریاست جمهوری را در ارتباط با فساد اقتصادی، به بیش از پنج سال زندان و حدود چهار میلیارد تومان جریمه و رد مال محکوم کرد.
در مراسم رونمایی از پایگاه اطلاع‌رسانی محمود احمدی‌نژاد که در دفتر او در محمودیه تهران برگزار شد، حساب کاربری رئیس سابق جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و گوگل پلاس نیز آغاز به کار کردند.
 
همچنین، شمس‌الدین حسینی٬ وزیر اقتصاد دولت دهم نیز گزارشی از آخرین وضعیت اقتصاد کشور ارائه کرد.
خبرگزاری کار ایران (ایلنا) هم گزارش داده که خود آقای احمدی‌نژاد پایگاه اطلاع‌رسانی‌اش را مدیریت می‌کند اما با نظر او٬ شورایی ۴۵ نفره در آن مشغول هستند.
 
غلامحسین الهام، مجتبی ثمره‌هاشمی، مهدی کلهر، مرتضی تمدن، مهدی احمدی‌نژاد، خسرو معتضد، محمد حسینی، فاطمه بداغی٬ عبدالرضا داوری، محمدجعفر بهداد و کاوه اشتهاردی، از نزدیکان رئیس سابق جمهوری اسلامی هستند که به گزارش ایلنا «در برنامه‌ریزی و راه‌اندازی» سایت محمود احمدی‌نژاد فعالیت دارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران

رژیم ایران خیلی‌ باهوشه ! این فضله ی موش صحرایی رو عالم کرده که از ترس این عنتر ماتحت قهوه ای‌ مردم همیشه توی انتخابات شرکت کنند که اگه نکنند این یارو لولوی سر خرمنه‌ها !!!
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷
۴۱
مومن متدین - دبی، امارات متحده عربی
میگن احمدی نژاد دریکی از سفرهایش به قم خدمت آیت ا. بهجت میرسد. از آنجایی که آقای بهجت چشم برزخی داشته وقتی احمدی نژاد کنارش بوده روشو به طرف دیگه میکنه و شروع به گفتن استغفار میکنه. دلیلش که از ایشان جویا میشوند می فرماید من احمدی نژاد را همچون شیطان می دیدم. حالا مقل کافر همه را به کیش خود پندارد در مورد این اوس محمود صدق میکنه. خودش شیطانه و دیگران هم به چشم شیطان میبینه.
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳
۵۷
آریان هامبورگ - هامبورگ، آلمان
نه که خودش یک شیطانه، بخاطر همین خبردار میشه که چه کسانی با شیطان رابطه دارن و یا در دام شیطان هستند. امیدوارم روزی برسه که نه اسمی از این بدبخت شیطان صفت دزد بشنوم و نه خبری ازش منتشر بشه.
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
۴۴
Realman - ارواین، ایالات متحده امریکا
اخی این گناه داره اذیتش نگنین .
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
۶۵
برجعلی - كلن، آلمان
اطلأعیه ، قابل توجه ملت غیور ایران، اینجانب سنگ پای قزوین کلیه مسئولیت امور سنگ پایی که سالیان دراز بر دوش اینجانب بود را به جناب محمود احمدی‌ نژاد تفویض مینمایم . از ملت غیور ایران خواهشمندم از این به بعد از ضرب المثل : رو که رو نیست، احمدی نژاده استفاده فرمایند با کامل تشکر ، سنگ پای قزوین
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳
۶۱
dinbidin - تورنتو، کانادا
آخی طفلک . دلش قاقا می‌خواد . بابا حیون آزاری نکنید خوب این عنتر هم دلم داره
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
۴۶
Dara20 - تهران، ایران
و آن‌ شیطان کسی‌ نیست بجز تو و آن‌ رهبر الدنگت
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
۴۶
Dara20 - تهران، ایران
و آن‌ شیطان کسی‌ نیست بجز تو و آن‌ رهبر الدنگت
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
۳۷
حسین غم - لندن ، انگلستان
مملکت رو به .. کشیده هنوز نظر هم میده این دیگه خیلی پررو هست
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
paksan - آمریکا، ایران
راست میگه! منظورش بیت رهبری است. دام شیطان از بیت رهبر بدتر هم دیدید. خامنه ای خودش شیطان رجیم نباشه شیطان بزرگ هست. تنها کسی که توانسته از دام شیطان ولایت فقیه غصر در بره و شیطان خامنه ای رو شریک کنه با دزدی هاش و 800میلیارد دلار رو هاپولی کنه فقط احمدی نژاد بوده و بقیه کارگزاران همه تو دامش گیر افتادن یا نتونسته اند شیطان خامنه ای رو تطمیع کنند.
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد