ماموران پلیس چین به خاطر خوردن سمندر از خدمت تعلیق شدند

دولت چین سمندر را در فهرست جانوران در خطر نابودی قرار داده است
تعدادی افسر پلیس چین به خاطر خوردن حیوان در حال انقراض و کتک زدن خبرنگاران از خدمت معلق شده‌اند.
 
روزنامه گلوبال تایمز چاپ چین گزارش کرده است که سه خبرنگار یک نشریه محلی در استان گوانگدونگ، در جنوب چین، گفته‌اند که هنگامی که مشغول تهیه عکس و گزارش از میهمانی چند تن از مقامات ارشد محلی در حال خوردن گوشت سمندر بودند هدف ضرب و شتم ماموران پلیس قرار گرفتند.
 
سمندر چینی جانوری شبیه سوسمار است که با خطر انفراض مواجه است.
خبرنگاران مضروب شده که برای روزنامه محلی "ناندو" کار می کردند گفته‌اندکه این حادثه در یک رستوران روی داد و ماموران پلیس با همکاری چند تن از مقامات محلی به آنان حمله کردند، و ضمن ضرب و شتم آنا و دوربین هایشان را گرفتند. تصاویری از خبرنگاران پس از کتک خوردن از ماموران در روزنامه‌های چین منتشر شده است.
 
مقامات محلی برای شرکت در میهمانی خوردن گوشت سمندر در این رستوران گرد آمده بودند.
به گزارش روزنامه ناندو، بیست و هشت نفر در این میهمانی به صرف سمندر دعوت شده بودند و علاوه بر افسران پلیس، چند تن از مقامات امنیتی از جمله رئیس اداره امنیت محلی و رئیس بازنشسته اداره امنیت محلی به نام وانگ یینگ هنگ از جمله مدعوین بودند.

اگرچه کرگدن جانوری در حال انقراض است اما شکار غیرقانونی این جانور برای فروش شاخ آن همچنان رواج دارد
به نظر می‌رسد که آقای وانگ میزبان این میهمان بوده و هزینه آن بیش از یکهزار دلار برآورد شده است. علاوه بر صرف سمندر، به هر یک از میهمانان تعدادی ماهی آب شیرین که از یک سد محلی گرفته شده بود نیز هدیه شد هر چند ماهیگیری در این سد ممنوع است.
 
پلیس استان گفته است که تحقیقات پیرامون این واقعه آغاز شده و وانگ یینگ هنگ در بازداشت به سر می‌برد.
سمندر نوعی جانور شبیه سوسمار از رده دو زیستان و طول سمندر چینی، که از جانوران کمیاب و در معرض انقراض محسوب می‌شود، به حدود یک و نیم متر و وزن آن تا بیش از بیست کیلوگرم می‌رسد.
 
در ماه آوریل سال گذشته، دولت چین برای افرادی که حیوانات نادر را صید کنند یا بخورند مجازات‌هایی تعیین کرد. در فهرست جانوران در معرض خطر انقراض، چهارصد و بیست حیوان از جمله سمندر چینی ذکر شده است.
 
استفاده غذایی و دارویی از حیوانات در فرهنگ چین رواج دارد و نه تنها در داخل آن کشور، بلکه در سطح جهانی نیز مشکلاتی را برای محیط زیست ایجاد کرده است. از جمله گفته می‌شود که چین بازار عمده فروش شاخ گردن و گوشت برخی جانوران کمیاب آفریقایی است که به دلیل شکار غیرقانونی، با خطر جدی انقراض مواجه هستند. همچنین، صنایع دستی چین از مصرف کنندگان اصلی عاج فیل است و بخش قابل توجهی از عاج مورد نیاز این صنایع از شکار غیرقانونی تامین می‌شود.
رشد اقتصادی و افزایش درآمدها در چین، بازار پر رونقی را برای شکارچیان حیوانات در شرف انقراض ایجاد کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
shirzan e irani - استکهلم، سوئد
یک چینی‌ نقل کرده بود هر وقت گربه میبینم ، دهانم آب میافتد، کاش فکری هم به حالِ سگ و گربه میکرد تا آنها را از دستِ این جماعت نجات دهد.
‌سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد