مراسم سپاه فارس برای نابودی آنتن‌های ماهواره در یک ورزشگاه

سپاه فجر استان فارس روز سه شنبه طی مراسمی که آن را "تحکیم شرافت" نام‌گذاری کرده بود شش هزار آنتن و گیرنده ماهواره ای را در ورزشگاه 22 بهمن شیراز نابود کرد.


غلامحسین غیب‌پرور فرمانده سپاه استان فارس در این مراسم شبکه های ماهواره ای را "تهاجم خاموش" و "دجالواره" توصیف کرد و گفت: "ماهواره یک تهاجم خاموش است که به شرافت دینی و حتی به شرافت ملی ما تعدی می کند."


فرمانده سپاه استان فارس با تاکید براینکه "اکثر مردم و حتی کسانی که از دجالواره استفاده می کنند به مضرات آن واقف هستند"، گفت: ماهواره بنیان خانواده را هدف قرار داده است و آن چیزی که ماهواره دنبال می کند تهی کردن یک جامعه از داشته هایش است که متاسفانه تا حدودی هم موفق بوده اند."

غلامحسین غیب‌پرور گفت که سپاه استان فارس طی شش ماه گذشته شش هزار دستگاه ماهواره را به صورت "داوطلبانه" از خانه های شهروندان جمع آوری کرده و تاکید کرد که "جمع آوری این شش هزار دستگاه با اقدامات ایجابی، ترویجی و تبلیغی بوده است."

فرمانده سپاه استان فارس همچنین گفت: "کسی مخالف علم و تفریح نیست اما ماهواره گنداب است و آنهایی که آن را مدیریت می کنند خیر مردم ایران را نمی خواهند، و خواهشی که از مردم دارم این است که در مورد اثرات ماهواره بر زندگی مطالعه وتحقیق کنند و تمام دار و ندار خودشان را به دست بیگانه ندهند آن ها خیر ما را نمی خواهند."

سپاه فجر استان فارس پیشتر و در ششم مهر ماه سال 92 نیز مراسم مشابهی برگزار کرد و در اقدامی بی سابقه روز شنبه 800 دستگاه "آنتن و ریسور" دریافت شبکه های ماهواره ای را در جوار "حرم سیدعلا الدین حسین" شیراز با تانک و زرهپوش، له و نابود کرد.

اقدام سپاه استان فارس که خود را "مبتکر طرح جمع آوری آنتن های ماهواره در مقابل تحویل دستگاه های گیرنده دیجیتال صدا و سیما" معرفی کرده بود و به ویژه استفاده از تانک و زره پوش برای له کردن دیس های ماهواره بازتاب و انتقادات گسترده ای در پی داشت. سپاه استان فارس اما با انتشار اطلاعیه ای نابودسازی دیش ها در یکی از خیابان های شیراز با استفاده از ادوات نظامی را "اقدامی ارزشی" و "سمبلیک" خود توصیف و  انتقادات گسترده پس از انتشار عکس های این مراسم را "جنجال آفرینی رسانه های معاند" عنوان کرد.

مراسم سال 92 سپاه استان فارس در استفاده از "تانک" برای نابودکردن آنتن و رسیور ماهواره همزمان بود با سفر حسن روحانی به نیویورک که طی آن رئیس جمهوری اسلامی گفته بود:"هدف دولت ایران این است که دسترسی آزاد مردم به اطلاعات را فراهم کند" و "در حال حاضر روستاهای ایران نیز به ماهواره دسترسی دارند، فقط کافیست نگاهی به پشت بام ها بیاندازید."

رأی دهید
محسن احمد علی - دبی - امارات متحده عربی
طی شش ماه، شش هزار ماهواره بصورت داوطلبانه؟؟؟. اونوقت یعنی چی؟؟؟؟. مردم خودشون داوطلبانه از شما خواسته اند که بیایید و ماهواره های مارو جمع کنید؟؟؟. آخیش شماها چقدر مظلوم و بفکر مردم هستید
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 14:20
kiyanzx1 - استکهلم - سوئد
شما عزیزان سپاهى خیر خواه ما هستید !!! ، هر چى قاچاقچى سپاهیه ، هرچى بندر عجیب غریب براى کالاى قاچاق وجود داره دست سپاه و دار دسته سپاه ، شرکت هاى با نامهاى مختلف براى ورود کالاى قاچاق دست سپاه ، سپاه قدس ١٦ ملیارد خرج جنگ سوریه ، عراق کرده از کجا اومده ؟؟؟ یا پول نفت مردم بیچاره ایرانه ،، یا قاچاق هزاریز به ایران و کشورهاى دیگه است !!! بعد شما خیر خواه هستید !! ارواح اون عمه ات !
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 13:40
سالار123 - کوالالامپور - مالزی
نمی تونستی وضع کشور را بهتر کنی چرا رییس جمهور شدی. بیچاره مردم. روحانی مچکریم!
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 16:31
عقاب سرخ - پاسارگاد - ایران
فقط تو ساختمون‌های دولتی و کارمندی میتون همچین ..خوری کنن اگه جرات دارن به دیش یا آنتن ما دست بزنن، حتی جرات اینکه تو محل بیان را هم ندارن، در, خونه ما بیان یکی‌ مثل مادر من که تا به الان نماز و روزه اش قطع نشده،جفت چشمای مامورها را در میاره. ;) والله من وقت ماهواره دیدن ندارم،اما گه‌ یکی‌ جرات داره دست به تلویزیون و کانال ماهواره‌ای جیم یا پی‌ام‌سی بزنه تا مادر جفت پاشو قلم کنه ،تلوزیون جمهوری اسلامی را هم اصلا نمیبینن،گاهی‌ وقتی‌ اونم واسه اذون
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 17:22
amir-amir - تورنتو - كانادا
این هم از آن خبرهاى مضحک و خنده آور ٫ پس دادن ماهواره ها به صورت داوطلبانه حالا خوب است که خبر و عکس ها هنوز وجود دارد که براى جمع آورى ادوات ماهواره چه گونه ماموران مٽل دزدان از بام مردم بالا مى رفتند. البته تکنولوژى همیشه به ریش این عقب مانده ها و دایناسورهاى ما قبل تاریخ مى خندد چرا که هرچند صباحى فناورى جدید براى کسب امواج ماهواره اختراع و در دسترس مردم قرار مى گیرد که از دست و چشم دزدان بدور است
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 19:30
قهوه تلخ - منجستر - انکلستان
دختراتون که میرن دبی، جلشون بکیرید ،،،خاک بر سرا
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 20:19
perser68 - فلوریدا - آمریکا
عقاب سرخ - پاسارگاد - ایران. عزیز...واسه همینه اینا واقعاً از زنا میترسن! اون خمینی بی اصلو نصب میدونست اگه زنا آزاد باشن و نسل آینده رو اونجور که بخوان بسازن ملاهای پنجزاری تو خوابم اینهمه نازو نعمت گیرشون نمیومد که مثل انگل مفت بخورنو آدم بکشن!
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 21:08
senator x - تهران - ایران
خب راست میگن اگه ماهواره را برای مسائل سکسی میخواهی,برنامه های تلویزیون جمهوری اسلامی هست.ندیدی آخوندی میگه آلت مرد باچندسانت باشه یا چطوری رو موتور و پشت شتر و توماشین با طرف حال کنی .از طرفی تو خیابانها هم پر ازسی دی سکسی . والا بخدا بزار آونهاهم (بشرافتشون) برسن
‌چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 22:18
آرتمیس3000 - برلین - المان
و باز هم دم خروس و قسم حضرت چباس.......... حالا نه اینکه شبکه های : من و تو.......جم.......پی ام سی......و..........مابقی واسه آخوندا نیست.......... اصلا کسی فکر میکنه که این همه هزینه واسه مثلا برنامه من و تو از کجا میاد و واسه چییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همشون طرفدار جمهوری اسمالی هستند و از پول نفت ایران واسشون هزینه میشه
‌پنجشنبه 2 بهمن 1393 - 00:10
داریوش پرویزی - شیراز - ایران
بسیجی های مخصوصا مال شیراز و فارس احمق اند.برای خامنه ای چند سال پیش میخاستن تولد بگیرن
‌پنجشنبه 2 بهمن 1393 - 10:44
عقاب سرخ - پاسارگاد - ایران
perser68 - فلوریدا - آمریکا- اره پسر خوب دقیقا از زن و دختر‌ها وحشت دارن،انقلاب بعدی انقلاب شیرزنها و شیر دختران ایرانزمینه .مردها که ارواح عمه‌هاشون یه بار انقلاب کردن که واسه هفتاد پشتمون کافیه ،جالبه ب هر کدوم که میرسی‌ میگه من نه تو تظاهرات‌ها بودم نه اعتصاب ها!!! خوشی‌ زد زیر دل ملت جوّ گرفته حالا هم صبح تا شب سگدو زدن واسه یه لقمه نون
‌پنجشنبه 2 بهمن 1393 - 16:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.