دوساعت رانندگی با یک چاقو در سر

چند روز پیش یک مرد برزیلی با حالتی عجیب خودش را به بیمارستان رساند تا پزشکان جانش را از یک مرگ احتمالی نجات دهند. او در حالی که یک چاقو وارد سرش شده بود با خودروی شخصی اش به بیمارستان آمد.
به گزارش پارسینه به نقل از باشگاه خبرنگاران، چند روز پیش یک مرد برزیلی با حالتی عجیب خودش را به بیمارستان رساند تا پزشکان جانش را از یک مرگ احتمالی نجات دهند. او در حالی که یک چاقو وارد سرش شده بود با خودروی شخصی اش به بیمارستان آمد.



این مرد 39 ساله در یک نزاع خیابانی گرفتار شده بود و فرد مقابل چاقوی 30 سانتی را وارد سرش کرده بود. این چاقو با نهایت خوش شانسی از پشت چشم چپش رد شده بود و وارد قسمت راست آرواره اش شد اما آسیبی به قسمت های مهم سرش نزد.

پزشکان که در مورد این حادثه اظهار کرده اند که وی دوساعت تا بیمارستان در همین حالت رانندگی کرده است درحالی که وی باید در همان ضربه اول جانش را از دست می داد. آن ها توانستند در یک عمل سخت چاقو را در آورده و تحویل پلیس بدهند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا