ورود ویروس ابولا به بریتانیا رسما تایید شد
منابع رسمی تایید کرده اند که یک پرستار که به تازگی از سیرالئون به بریتانیا بازگشته است، مبتلا به ابولا بوده و به این ترتیب ویروس ابولا وارد این کشور شده است.
این پرستار یکشنبه شب از طریق فرودگاه هیترو در لندن به گلاسگو در اسکاتلند (شمال بریتانیا) برگشته و قرار است به زودی برای درمان به لندن اعزام شود.
او در حال حاضر در گلاسگو در قرنطیه است. بر اساس گزارش ها بیماری این فرد در مراحل اولیه است. وزیر اول اسکاتلند گفته است که خطر شیوع ابولا بسیار پایین است.
مقام های رسمی می گویند در تلاشند تا افرادی که با این بیمار در تماس بوده اند را شناسایی کنند.
تعداد موارد گرفتاری به ابولا در سیرالئون که این پرستار از آنجا به بریتانیا بازگشته نسبت به هر کشور دیگری بیشتر بوده است.
چطور ابولا نگیریم؟
تعداد موارد گرفتاری به ابولا در سیرالئون که این پرستار از آنجا به بریتانیا بازگشته، نسبت به هر کشور دیگری بیشتر بوده
اگر یک قطره آلوده روی پوست شما بنشیند، میتوانید بلافاصله آن را با آب و صابون یا محلول ضدعفونی کننده الکلی بشویید.
چشمها اما فرق میکنند. به عنوان مثال تنها یک قطره کوچک عطسه که مستقیماً داخل چشم بشود میتواند ویروس را وارد بدن کند.
به همین ترتیب، غشاء مخاطی دهان و داخل بینی و همچنین زخم های سطحی پوست از مناطق آسیبپذیر بدن هستند.
یکی از تکان دهنده ترین علایم ابولا خونریزی است. بیماران ممکن است از چشم، گوش، بینی، دهان و یا مقعد خونریزی کنند. اسهال و یا استفراغ نیز میتواند همراه با خونریزی باشد: بیشتر بخوانید.
در سال جاری میلادی بر اثر ابتلا به این بیماری۶۸۰۰ نفر در جهان جان خود را از دست دادهاند.
ابولا از طریق تماس مستقیم با مایعات بدنی آلوده منتقل میشود. خون، استفراغ و بزاق همگی میتوانند این ویروس کشنده را منتقل کنند.
خانواده بیماران و پزشکانی که از آنان مراقبت میکنند در معرض بیشترین خطر ابتلا قرار دارند، ولی هرکس که از حدی به بیماران نزدیکتر شود نیز در معرض خطر قرار دارد.
به همین دلیل، تماس با بیماران فقط باید محدود به کمکهای لازم پزشکی بوده و همیشه با محافظت کامل بدن و پوشش صحیح انجام شود.