در پی توقیف روزنامه، خبرنگار روزان هم بازداشت شد
رأی دهید
خبرگزاری کار ایران، ایلنا، روز پنجشنبه خبر داد که در پی توقیف روزنامه روزان، یغما فخشامی، خبرنگار سیاسی این روزنامه، نیز روز چهارشنبه، سوم دیماه،بازداشت و روانه زندان اوین شده است.
این خبرگزاری اشارهای به دلیل بازداشت آقای فخشامی نکرده است.
دادستانی تهران روز سهشنبه، دوم دیماه، در نمابری خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صدور دستور توقیف روزنامه روزانرا اعلام کرده، اما اشاره ای به دلیل توقیف این روزنامه نکرده بود.
با این حال، به گفته شمسی پورمحمدی، مدیر مسئول روزنامه روزان، حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، دلیل توقیف روزنامه روزان را مطالب شماره روز شنبه، ۲۹ آذرماه، این روزنامه اعلام کرده است.
روزنامه روزان در شماره شنبه، ۲۹ آذرماه خود، به مناسبت درگذشت آیتالله حسینعلی منتظری ضمن انتشار عکس وی در صفحه اول با تیتر «فقیهی متفاوت» مقالاتی را نیز در این باره منتشر کرده بود.
پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی تعدادی از نشریهها از جمله روزنامههای بهار، نشاط و آسمان توسط قوه قضائیه یا هیئت نظارت بر مطبوعات توقیف و همچنین تعدادی از روزنامه نگاران از جمله صبا آذرپیک، جیسون رضائیان و یگانه صالحی بازداشت شدهاند.
هماکنون تعدادی از روزنامهنگارانی که پس از اعتراضات به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ دستگیر و زندانی شدهاند، از جمله احمد زیدآبادی، مسعود باستانی، مهرداد سرجویی، علیرضا رجایی و کیوان صمیمی همچنان در زندان به سر میبرند.
در همین حال سراجالدین میردامادی، روزنامهنگاری که بر اساس گزارشها همزمان با مراسم تحلیف حسن روحانی از فرانسه به تهران بازگشت، پس از بازگشت به ایران بازداشت و در نهایت به سه سال زندان محکوم شد.
سازمان گزارشگران بدون مرز در گزارش سالانه خود که در دو هفته پایانی سال جاری میلادی منتشر شده، اعلام کرده است که ایران پس از چین و اریتره سومین زندان بزرگ جهان برای روزنامهنگاران است.
مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه، ۲۷ آذر، با تصویب قطعنامهای از جمهوری اسلامی ایران خواست که نقض حقوق بشر شامل «شکنجه، تبعیض جنسیتی و مورد هدف قرار دادن فعالان و روزنامهنگاران» را متوقف کند.
با این حال حسن روحانی، رئیسجمهوری ایران، روز جمعه، چهارم مهرماه، در مصاحبهای با شبکه خبری سیانان گفت که فکر نمیکند که کسی در ایران به خاطر فعالیتهای روزنامهنگاریاش بازداشت شده باشد.
۱۳۵ روزنامهنگار ایرانی در نامهای از این گفتههای آقای روحانی انتقاد کرده و آن را «تحریف و انکار واقعیت» توصیف کردند.
khosrow abadani - لندن - انگلستان
در لندن در یکی از بیمارستانها (سه روز پیش) دکتر بیماستان جناب نخست وزیر دیوید کامرون را با تپپا از بیمارستان بیرون انداخت. دولت نه تنها واکنش نشان نداد بلکه تمام روزنامه نگاران به پشتیبانی دکتر در آمدند و اعتراض او را به دولت کامرون تحمیل کردند که آنگونه که مردم می خواهند باشد. شاید جمهری اسلامی سر سوزنی دوست داشته باشد که چنین کند اما به گفته محمد نوری زاد ابزار چنین آزادی را ندارند.
پنجشنبه 4 دي 1393 - 16:07
ندای ایران سبز - اصفهان - ایران
بعد از پنج سال حتی تصویر آقای منتظری هم برای حکومت خوفناکه و از وحشت یه روزنامه را تعطیل و یه خبرنگار را دستگیر میکنه و حتی جرات ابراز دلیل دستگیری را هم نداره حالا تاصبح روحانی خودش را به خواب خرگوشی بزنه و بخاطر مصلحت آدمای نظام بگه فکر نکنه کسی تو ایران بخاطر فعالیت روزنامه نگاریش بازداشت بشه !!!!
جمعه 5 دي 1393 - 09:37