بلاتر: فیفا در میزبانی جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ تجدیدنظر نمی‌کند

سپ بلاتر در قطر، محل برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال.

رییس فیفا روز جمعه ۲۸ آذر گفت که این نهاد پرونده میزبانی  روسیه و قطر از جام‌های جهانی فوتبال ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ را بازبینی نمی‌کند و بعضی از قسمت‌های گزارش محرمانه تحقیق در مورد رای گیری‌های میزبانی این دو جام جهانی را منتشر خواهد کرد.


به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سپ بلا‌تر که پنجمین دوره است برای ریاست فدراسیون جهانی فوتبال نامزد می‌شود، گفت تصمیم روز جمعه کمیته اجرایی فیفا به چهار سال جنجال در این نهاد پایان می‌دهد.


وی افزود: «ما در شرایط بحران بودیم ولی بحران تمام شده چون دوباره در رهبری این نهاد وحدت ایجاد شده است».

آقای بلا‌تر در بیانیه‌ای گفت: «برای لغو تصمیم سال ۲۰۱۰ کمیته اجرایی فیفا و اعطای میزبانی جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ به روسیه و قطر هیچ مبنای قانونی وجود ندارد».

با این حال رییس فدراسیون جهانی فوتبال گفت: فیفا می‌تواند دست کم بخشی از گزارش ۴۳۰ صفحه‌ای تحقیقات در باره روند این رای‌گیری را منتشر کند که توسط مایکل گارسیا وکیل آمریکایی و مامور تحقیق در این زمینه تهیه شده است.

آقای بلا‌تر قبلا تاکید کرده بود که نتیجه این تحقیقات باید محرمانه باقی بماند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه می‌نویسد ماه گذشته جواکیم اکرت قاضی اخلاقی فیفا با انتشار خلاصه ۴۲ صفحه‌ای این گزارش نتیجه گیری کرده بود که روسیه و قطر از اتهام تخلف در رای گیری برای میزبانی جام جهانی تبرئه می‌شوند.

اما مایکل گارسیا وکیل آمریکایی خواستار تجدید نظر در داوری فیفا شد و گفت جواکیم اکرت گزارش او را درست تفسیر نکرده است. اما پس از اینکه فیفا درخواست تجدید نظر او رد کرد، مایکل گارسیا روز ۲۶ آذر از سمت خود استعفا داد.

سپ بلا‌تر گفت کمیته اجرایی روز جمعه به اتفاق آرا تصمیم گرفتند «پس از اینکه پرونده‌های جاری علیه افراد به نتیجه رسید گزارش به شکل مناسب منتشر شود».

او افزود انتشار گزارش منوط به رعایت تمام قوانین فیفا برای حفظ اطلاعات محرمانه و پس از پایان تحقیقات علیه پنج نفر است. مایکل گارسیا تحقیقات در باره سه عضو فعلی کمیته اجرایی، آنخل ماریا وییار معاون اسپانیایی ریاست فیفا، مایکل دهوگ بلژیکی و واراوی ماکودی تایلندی را شروع کرده بود.

همچنین پرونده‌های اتهامی علیه فرانتس بکن بائر عضو پیشین کمیته اجرایی فیفا از آلمان و هارولد ماینه نیکلاس از مقامات ارشد پیشین فوتبال شیلی به جریان افتاده است.

فیفا در سال ۲۰۱۰ این دو نفر را به عنوان مدیران هیات ارزشیابی امکانات ورزشی کشورهای داوطلبان میزبانی جام جهانی منصوب کرده بود.
 
اگر هر یک از این پنج نفر به ارتکاب تخلف محکوم شوند می‌توانند از دادگاه عالی میانجی‌گری ورزشی درخواست تجدید نظر کنند که این نیز به نوبه خود انتشار کامل گزارش تحقیقات را به تعویق می‌اندازد.

اصحاب کهف - بروکسل - بلژیک
مردک دزد..همه میدونن با مهارت بکمک اون دوست آلمانیت این کارو با مهارت انجام دادید.این دو کشور به رشوه دادن و تخلف مشهورن
شنبه 29 آذر 1393 - 17:04
shahab46 - هانوفر - المان
باید کشور‌های عضو یا حداقل کشورهای که درخواست میزبانی داده بودند این مسابقات را تحریم کنند
یکشنبه 30 آذر 1393 - 10:22
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد