'سفر غیر رسمی' وزیر خارجه عمان به ایران

وزیر امور خارجه عمان میزبان مذاکرات سه‌جانبه ایران، آمریکا و اتحادیه اروپا بود

خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) از سفر غیر رسمی یوسف بن علوی، وزیر امور خارجه عمان به تهران و دیدار او با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران خبر داده است.


ایرنا به نقل از "یک مقام آگاه سیاسی" گزارش داد که آقای بن علوی شنبه شب ۲۴ آبان (۱۵ نوامبر) وارد تهران شده است.


وزیر خارجه عمان میزبان آخرین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ و پیش از آن دیدارهای سه‌جانبه وزاری خارجه ایران، آمریکا و نماینده اتحادیه اروپا بود که در مسقط برگزار شد.

سفر او به تهران در آستانه دور آتی مذاکرات هسته‌ای در وین و تنها هشت روز مانده به پایان مهلت تمدیدشده برای رسیدن به توافق نهایی میان ایران و ۱+۵ صورت گرفته است.

خبرگزاری ایرنا هدف از سفر یوسف بن‌علوی به ایران را گفت‌وگو درباره "شرایط منطقه‌ای از جمله بحث مبارزه با تروریسم وافراطی‌گری" خوانده است.

بنابر این گزارش وزیر امور خارجه عمان بعد از دیدار با حسن روحانی، رئیس جمهور و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران به مسقط بازگشته است.

عمان پیش از این هم بارها میزبان و میانجی گفت‌وگوهای غیررسمی میان ایران و آمریکا بوده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +152حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +121سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +100«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +85پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +83نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت