شلیک انتقام از اسلحه برادر جنایتکار

برادر کینه‌جو که مخالف ازدواج خواهرش با مرد مورد علاقه خود بود، با وجود تولد سه کودک به انتقامجویی مرگباری دست زد.
این مرد با حمله به خانه خواهرش وی و دامادشان را هدف گلوله قرار داد. ساعت هفت عصر جمعه 16 آبان ماه سال جاری صدای شلیک‌های خوفناک در محله 20 متری سده آبادان کافی بود تا مأموران کلانتری 15 در جریان سناریویی مرگبار قرار گیرند.


مأموران وقتی وارد حیاط خانه شدند، زن جوانی را روی زمین دیدند که با مرگ دست و پنجه نرم می‌کرد و زیر لب خواستار نجات شوهرش بود. مأموران با سرعت وارد خانه شدند و خود را بالای سر جسد «محمد» 34 ساله رساندند. بدین ترتیب زن جوان از سوی اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی انتقال داده شد و پس از درمان تحت بازجویی قرار گرفت.

«سهیلا» 22 ساله در تحقیقات ابتدایی به مأموران گفت: هشت سال است که با محمد ازدواج کرده بودم و این در حالی بود که خانواده‌ام به خاطر اختلاف سنی 12 ساله‌ام با این ازدواج مخالفت می‌کردند، اما من به محمد علاقه داشتم و با هم ازدواج کردیم. وی افزود: سه بچه سه ماهه، پنج و شش ساله دارم. من و شوهرم زندگی خوبی داشتیم تا اینکه از دو سال پیش خانواده‌ام با دخالت‌هایشان زندگی را برایمان سخت کردند.
خانواده‌ام سعی داشتند تا محمد از من جدا شود، اما ما به هم علاقه داشتیم و دخالت‌های آنها بی‌فایده بود تا اینکه از سوی برادرم به مرگ تهدید شدم. زن جوان ادامه داد: شنیده بودم که عمویم به برادر کوچکترم که «رضا» نام دارد، پیشنهاد داده که اگر من و همسرم را به قتل برساند از وی حمایت می‌کند و با دادن پول زیاد رضا را از کشور خارج خواهد کرد.
باور نداشتم که برادرم قاتل ما شود تا اینکه عصر جنایت همسرم که در انبار ضایعاتی کار می‌کرد به خانه آمد و در حال استراحت بود که من نیز برای خرید از خانه خارج شدم. وقتی برگشتم برادرم را در خانه دیدم، وی می‌گفت که از بالای در و برای کشتن ما آمده است.
ابتدا فکر کردم شوخی می‌کند تا اینکه تپانچه‌اش را از زیر لباسش بیرون کشید و دو گلوله به گردن و سینه‌ام زد. وقتی روی زمین افتادم، بسرعت وارد اتاق خواب شد و صدای شش گلوله را شنیدم و رضا که فکر می‌کرد من نیز کشته شده‌ام با سرعت از خانه فرار کرد.
وی در پایان گفت: همسایه‌ها در تماس با پلیس بچه‌هایم را از خانه بیرون بردند و هنوز فکر می‌کنم همه این اتفاقات در خواب بوده است.
بنابر این گزارش، عمو و برادر سهیلا پس از جنایت پا به فرار گذاشته‌اند و مأموران همه مسیرهای خروجی را تحت کنترل قرار داده و ردیابی‌ها برای دستگیری آنها ادامه دارد.

 

hossein+87= - ایران - ایران
حاجی ، شوخی بود؟!!
یکشنبه 25 آبان 1393 - 12:49
senator x - تهران - ایران
هردو اعدام,گور پدر (مواجب)بشر.
یکشنبه 25 آبان 1393 - 17:44
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
مرتیکه پست وبی پدر مادر عوضی
یکشنبه 25 آبان 1393 - 23:01
Neda02 - اتاوا - کانادا
یعنی فقط به خاطر اختلاف سن این جنایت انجام شده؟؟؟ اگر خانواده‌ها با ازدواج دخترشون به خاطر اختلاف سن زیاد مخالفت می‌کنند به خاطر نگرانی از مشکلاتی هست که ممکنه در آینده برای دخترشون به وجود بیاد. مطمئنا این دختر همین‌طوری که ازدواج نکرده سه تا بچه هم بیاره و گرنه الان زنده نبود. اون‌وقت بعد از هشت سال با این که این‌ها مشکلی هم نداشتند برادر کم سن و سال ابله و یک عموی نادان‌تر که احتمالا محرک هم بوده این بلا‌ رو سر این‌ها آوردن!!!؟؟؟
یکشنبه 25 آبان 1393 - 22:59
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • روسیه برای تخلیه نیروگاه بوشهر اعلام آمادگی کرد
  • اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • بشیر بی‌آزار، کارشناس صدا و سیما: کسانی که ایران اینترنشنال را می‌بینند تبدیل به «زامبی» می‌شوند
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ سحر فرد، نایب قهرمان تکواندو زنان ایران که با گلوله جنگی کشته شد
  • طرحی موسوم به «تاج خار»؛ سناریوی ترور علی خامنه‌ای همانند اسماعیل هنیه
  • «صلح از طریق قدرت»(Peace through strength)؛ پیام معنادار پنتاگون همزمان با آرایش جنگی در منطقه
  • میرحسین موسوی: مردم به چه زبانی بگویند که این نظام را نمی‌خواهند و دروغ‌های‌تان را باور نمی‌کنند
  • الکس وطن‌خواه: جمهوری اسلامی می‌داند برای بقا باید سازش کند، خم شود و انعطاف نشان دهد
  • سکوت پرمعنای «گرتا تونبرگ»ی که همیشه چفیه و پرچم فلسطین همراه دارد در مورد کشتار معترضان ایرانی
  • رئیس سابق صداوسیما: آنقدر خون ریخته شده که دیگر حقایق با روایت‌های ساختگی قابل کتمان نیست
  • +372رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +279شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +258کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +215اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +201مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +175شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +172ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +154انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +152کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند