نقشه عجیب مرد بازنشسته برای سرقت مسلحانه بنز

مرد بازنشسته همیشه دوست داشت سوار بر یک خودروی بنز آخرین مدل در خیابان‌های شهر جولان دهد. او برای رسیدن به آرزویش نقشه یک دستبرد مسلحانه را طراحی کرد اما فقط توانست سوییچ بنز را سرقت کند.


رسیدگی به این پرونده همزمان با تماس مرد نمایشگاه‌دار با ماموران پلیس آغاز شد. مرد نمایشگاه‌دار در تماس با پلیس از دستگیری سارق مسلح خودرو در مغازه‌اش خبر داد. ماموران کلانتری 104 عباس‌آباد که برای بررسی موضوع به خیابان شهید بهشتی رفته بودند با مرد 50 ساله‌یی روبه‌رو شدند که ساک آبی‌رنگی همراه داشت.


مدیر نمایشگاه در شکایتش گفت: ساعتی قبل این مرد با مراجعه به مغازه سوالاتی را درباره یک خودرو بنز گران قیمت کرد و خیلی زود خارج شد. دقایقی بعد وقتی خواستم خودروی بنز را جابه‌جا کنم متوجه شدم سوییچ خودرو سرجایش نیست. از آنجا که احتمال می‌دادم خودرو سرقت شود فیلم دوربین مداربسته را بررسی کردم متوجه شدم مردی که خود را مشتری معرفی کرده بود سوییچ را سرقت کرده است. همراه کارگرانم در خیابان‌های اطراف نمایشگاه به جست‌وجو پرداختیم تا اینکه او را پیدا کرده و به نمایشگاه آوردیم. وقتی از او سوییچ خودروی بنز را خواستم، مدعی شد سوییچ 8 میلیون تومانی را در خیابان رها کرده و خودروهای عبوری نیز از روی آن رد شده‌اند. من که به حرف‌هایش شک داشتم به جست‌وجوی ساک پرداختم و با یک قبضه اسلحه کلت در داخل آن روبه‌رو شدم.

متهم به نام رضا صبح دیروز با انتقال به دادسرا در تحقیقات بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی ویژه سرقت گفت: از وقتی بازنشسته شدم به خودروی بنز علاقه داشتم. روز حادثه نیز برای سرقت خودروی نقشه‌یی را طراحی کردم و با اسلحه کلت به داخل نمایشگاه رفتم اما آنجا شلوغ بود و ترسیدم از اسلحه استفاده کنم. به همین خاطر نقشه‌ام را عوض کردم و با سرگرم کردن مرد نمایشگاه‌دار سوییچ خودرو را سرقت کردم. وقتی برای سرقت داخل خودرو رفتم متوجه شدم برای روشن شدن خودرو کد نیاز است به همین دلیل از سرقت منصرف شدم و سوییچ را در خیابان انداختم. هیچگاه فکر نمی‌کردم دستگیر شوم چرا که تا به حال هیچ خودرویی را سرقت نکرده‌ام.

با اعترافات مرد 50 ساله پرونده به دستور قاضی منصور هاشمیان در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت تا سایر جرایم احتمالی متهم کشف شود.

رأی دهید
eddy59 - مونیخ - آلمان
بدید بهش ی دوری بزنه بیچاره گناه داره ....50 ساله شه به آرزوش نرسیده....
‌پنجشنبه 17 مهر 1393 - 17:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +194حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +193لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +155«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +118پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +110علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +104بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +94لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +91پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست