تخلیه یک شهرک با خطر انفجار واگن قطار

روزنامه ایران : واژگونی واگن پر از محموله گاز مایع قطار خواب را از چشمان ساکنان محله‌ای در جنوب تهران گرفت.زن، مرد و کودک که می‌دیدند یک فاجعه در یک قدمی آنان سایه خطر را بر شهرک راه‌آهن افکنده است وحشتزده خانه‌هایشان را ترک کردند. در حالی که همه اقدامات برای مهار هرگونه خطر انفجار یا آتش‌سوزی‌ای صورت گرفته بود مسئولان ستاد بحران خانه به خانه ساکنان این محله را خبر کردند و خواستند تا رفع هرگونه احتمال انفجار یا آتش‌سوزی در واگن محموله گاز مایع، آنجا را تخلیه کنند.نگرانی‌ها تا بامداد دیروز ادامه داشت تا این‌که ایمن‌سازی صورت گرفت و همه اجازه یافتند به خانه‌هایشان بازگردند.

 

حادثه وحشتناک


عقربه‌ها ساعت 12 نیمه شب 21 تیرماه سال جاری را نشان می‌داد و قطار باربری که حامل 35هزار لیتر گاز مایع بود، قصد داشت در ایستگاه راه‌آهن شهرری از ریلی به ریل دیگر جابه‌جا شود که یکی از واگن‌ها از ریل خارج شد.


این حادثه زنگ خطر را به صدا درآورد و خیلی زود گروه حفاظت ایمنی راه‌آهن در جریان این واژگونی خطرناک قرار گرفتند.

با مخابره این حادثه و در حالی که احتمال بروز خطر برای ساکنان محله شهرک راه‌آهن وجود داشت ستاد بحران شهرری و تیمی از مأموران آتش‌نشانی در محل حاضر شده و آتش‌نشانان به صورت آماده‌باش منطقه را زیرنظر گرفتند تا در صورت بروز آتش‌سوزی بتوانند آن را با سرعت زیادی مهار کنند. ستاد بحران در نخستین اقدام نسبت به ایمن کردن محل و وقوع هرگونه اتفاق تلخ‌تر در این واژگونی با مراجعه به خانه‌های شهرک راه‌آهن اقدام به تخلیه ساکنان این منطقه کردند. بدین ترتیب با ایمن‌شدن منطقه و در حالی که محموله داخل واگن خالی نشده بود عملیات جابه‌جایی واگن واژگون شده کلید زده شد.
نیروهای عملیاتی که نگران جابه‌جایی واگن واژگون شده با جرثقیل بودند در گام نخست اقدام به تخلیه مواد داخل واگن کرده سپس واگن را روی مسیر هدایت شده قرار دادند.
«عباس‌زاده» مسئول گروه رسانه راه‌آهن در مصاحبه با شوک گفت: شنبه شب یکی از بوژی‌های واگن مخزن‌دار باری هنگام جابه‌جایی واگن‌ها روی خطوط فرعی داخل ایستگاه شهرری خارج شد. وی افزود: پس از حضور مأموران فنی راه‌آهن به منظور پیشگیری و رعایت مسائل ایمنی و جلوگیری از هرگونه اتفاق، مأموران آتش‌نشانی و شرکت گاز در منطقه حاضر شدند.
عباس‌زاده افزود: این عملیات تا سحرگاه روز یکشنبه طول کشید و واگن خارج شده از ریل در مسیر قرار گرفت.
وی در پایان گفت:‌ این حادثه هیچ خسارت مالی و جانی به همراه نداشت..

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی