نجات معجزه‌آسا پس از ۲ روز شناور بودن در دریا

ملوان لنج غرق شده «فرس» که ۲ روز را به کمک درِ یخچال روی آب شناور مانده بود جزئیات این حادثه و نجات معجزه‌آسایش را شرح داد.


از بین 10ملوان لنج باری که در خلیج‌فارس غرق شد 3نفر نجات یافتند، اجساد 2نفر از دریا گرفته شد و هنوز از سرنوشت 5ملوان دیگر خبری نیست.عصر روز یکشنبه گذشته لنجی باری به‌نام فرس با 10خدمه و160تن بار کاشی و سرامیک همراه 2لنج دیگر جاسک را به مقصد عمان ترک کردند.


با اینکه 2لنج دیگر به‌موقع به مقصد رسیدند، هیچ خبری از لنج فرس نبود تا اینکه یک روز بعد خدمه یک کشتی یونانی 2ایرانی را که به کمک تکه چوبی روی دریا شناور بودند نجات دادند. آنها با اداره بندر جاسک تماس گرفتند و معلوم شد این دو نفر از خدمه لنج فرس هستند و لنج ساعتی بعد از حرکت از جاسک غرق شده است.

به‌دنبال این حادثه واحدهای دریایی از ارتش، پایگاه دریابانی و شیلات جاسک برای نجات سایر حادثه‌دیدگان به منطقه اعزام شدند و عملیات جست‌وجو آغاز شد. درحالی‌که 2روز از غرق شدن لنج می‌گذشت نیروهای امدادی در 40مایلی جاسک موفق شدند یکی دیگر از ملوانان را که روی یک تکه فلزی شناور بود نجات دهند. با نجات سومین ملوان تلاش‌ها برای نجات سایر ملوانان با امیدواری بیشتری ادامه یافت تا اینکه ساعت 16روز سه‌شنبه جسد یکی از ملوانان در 25مایلی جاسک کشف شد. این پایان کار نبود چرا که روز چهارشنبه خدمه لنج باری که به‌طور خودجوش در عملیات جست‌وجو شرکت دارد یک جسد دیگر را که متعلق به ابراهیم آراسته، ناخدای لنج غرق شده فرس بود در 20مایلی جاسک کشف کردند.

حادثه از زبان یک نجات یافته

یکی از 3ملوان نجات یافته به‌نام موسی بهنام درباره جزئیات این حادثه گفت: بار ما سرامیک و کاشی بود. چون حجم بار کم بود و خیلی جاگیر نبود بیش از حد معمول بارگیری کردیم و با بار خیلی سنگین از اسکله جاسک خارج شدیم. بعد از طی کردن 30مایل از خشکی در دریا دچار طوفان و امواج 2متری شدیم. ما به‌دلیل اینکه فکر می‌کردیم بارمان سنگین است و تکان نمی‌خورد آن را محکم نبستیم و وقتی طوفان شد تکان‌های شدید سرامیک‌ها ضربه‌های شدیدی به بدنه لنج زد و موجب شد لنج از پهلو بشکند.

همان زمان بود که آب به داخل لنج سرازیر شد. هوا کم‌کم در حال تاریک شدن بود که قسمت جلوی لنج به درون آب فرو رفت. آنجا بود که سرامیک‌های قسمت بالا داخل دریا افتاد و لنج سبک شد و دوباره به سطح آب آمد اما طولی نکشید که آب دوباره از محل شکستگی‌ها وارد شد و لنج با سرعت به زیر آب فرو رفت. در آن لحظات من فقط صدای دوستانم را می‌شنیدم که با صدای بلند اسم همدیگر را صدا می‌کردند. این ملوان ادامه داد: رفته رفته صداها قطع و هوا کاملا تاریک شد.

من حتی 2نفری که کنارم بودند را هم می‌دیدم. خودم را با یک دبه بنزین به حالت بسیار نامتعادل روی آب نگه داشتم تا اینکه چشمم به در یخچال خورد و آن را محکم گرفتم و همین در توانست من را 2روز روی آب نگه دارد تا اینکه متوجه یک لنج شدم و در یخچال را تکان دادم. به‌طور تصادفی نور خورشید به در یخچال خورد و انعکاسش باعث شد که افراد داخل لنج متوجه من شوند و نجات پیدا کنم.

تاکنون 3نفر از ملوانان لنج فرس نجات پیدا کرده‌اند، جسد 2نفر از آنها کشف شده و نیروهای تجسس شامل یک شناور نجات، یک فروند بالگرد همراه با 20لنج صیادی به‌دنبال یافتن 5ملوان دیگر هستند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +206حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +186بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +133تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +122شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +114چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +86«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +77کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید