کابل دزد ، ۸۰۰ درخت را آتش‌ زد

سارق جوان که مقدار زیادی کابل برق دزدیده بود برای جدا کردن روکش کابل‌ها ۸۰۰ درخت جنگل تلو را به آتش کشید.


ساعت 20:43بیست و هشتم خرداد‌ماه به مأموران کلانتری 146حکیمیه خبر رسید سارقی در جریان سرقت کابل‌های برق، 10هکتار جنگل را به آتش کشیده است. زمانی که مأموران به محل حادثه در جاده تلو رفتند معلوم شد این سارق 21ساله کرامت نام دارد و توسط مأموران جنگلبانی دستگیر شده است.


یکی از جنگلبانان در این‌باره به پلیس گفت: ساعتی قبل متوجه آتش‌سوزی در بخشی از جنگل شدیم و فورا آتش‌نشانی را در جریان قرار دادیم. آتش‌نشانان بعد از تلاش زیاد توانستند آتش را-که حدود 10هکتار از جنگل را فرا گرفته و 800درخت کاج، سرو، اقاقیا و توت را سوزانده بود- خاموش کنند. اما بعد از خاموش شدن آتش متوجه شدیم مقداری‌کابل برق در کنار درختان افتاده است. در همین حال متهم را دیدیم که سوار یک دستگاه موتورسیکلت در آنجاست و قصد دارد کابل‌های مسی را با خود ببرد که فورا دستگیرش کردیم.
در همین حال تحقیق از متهم نشان داد او بعد از سرقت کابل‌ها برای آنکه روکش آنها را جدا کند آتش روشن کرده و باعث به آتش کشیده شدن بخش زیادی از جنگل شده است.

سروان فرهاد واقعی، رئیس‌کلانتری 146حکیمیه با اعلام جزئیات این خبر گفت: به‌دنبال دستگیری این سارق پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شد و متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

oghab - هلسینکی - فنلاند
ﺩﺭﺧﺖ ﻫﻢ ﺟﺎﻧﺪاﺭﻩ ....اﻋﺪاﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻛﺜﻴﻒ ﻛﻮﺩ ﺑﺮاﻱ ﮔﻴﺎﻫﺎﻥ
شنبه 7 تير 1393 - 12:43
biparva-jan - تهران - ایران
از بین بردن این همه درخت کمتر از قاچاق مواد مخدر نیست. اگر اونها رو اعدام میکنند اینها رو هم باید اعدام بکنند.
شنبه 7 تير 1393 - 13:55
malek khorshid - روتردام - هلند
خواهش می‌کنم این یارو رو اعدام کنید. فقط اعدام.تا درس عبرتی باشه برای دیگران.
شنبه 7 تير 1393 - 14:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی