آثار هنرمندان جهان در باغ - موزه قصر تهران

نخستین نمایشگاه گالری‌های جهان با حضور ۳۰ گالری از ۲۰ کشور جهان با نمایش آثار ۱۲۰ هنرمند در بخش‌های مختلف هنرهای تجسمی چون نقاشی و مجسمه‌سازی از چهارم تا هشتم تیرماه در باغ - موزه قصر تهران برپا می‌شود.


روابط عمومی باغ - موزه قصر تهران گزارش داد که در این نمایشگاه آثار چندین هنرمند نامی جهان چون پابلو پیکاسو، سالوادور دالی و خوان میرو به نمایش گذاشته می‌شوند.


بخشی از این نمایشگاه نیز برای معرفی آثار هنرمندان ایرانی خواهد بود. مسئولان نمایشگاه خواستار ایجاد مقایسه‌ای فرهنگی و تکنیکی در نوع آثار خلق شده توسط هنرمندان ایرانی و سایر هنرمندان جهان هستند. آنها در نظر دارند که امکان برقراری ارتباط مستقیم بین هنرمندان ایرانی و گالری‌های خارجی بدون حضور واسطه‌های هنری بوجود آید.

حامد اصغری دبیر اجرایی اولین "نمایشگاه گالری‌های جهان در ایران" با اشاره به امکان ارائه آثار هنرمندان ایرانی در کنار آثار هنرمندان خارجی روز سه‌شنبه (۳ تیر / ۲۴ ژوئن) به خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: «یکی از اهداف ما برقراری ارتباط هنرمندان ایرانی با خارجی است به طوری که این ارتباط محدود به چند حراجی و نمایشگاه خاص نباشد که از سوی دیگران طراحی می‌شود.»

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه نگارخانه‌های جهان در ایران در توضیح هدف برپایی نمایشگاهی از آثار بزرگان هنرهای تجسمی جهان در ایران در ادامه گفت: «سعی داریم هنر هنرمندان خارجی را در کنار آثار هنرمندان ایرانی یک جا به نمایش بگذاریم تا سبک و نگاه هنرمند ایرانی قابل مقایسه با هنرمندان دیگر دنیا باشد و فرصتی برای مخاطب ایرانی ایجاد کند تا همه این آثار را در کنار هم مشاهده کند.»

باغ - موزه قصر

علی اتحاد، مدیر هنری مجموعه آثار هنر معاصر در باغ - موزه قصر، در باره تاریخ این مرکز به دویچه وله گفت: «زندان قصر پیش از دوران فتحعلی‌شاه باغ بود، بعد از فتحعلی‌شاه تبدیل به قصر قاجار شد. بعد از آن در دوران ناصرالدین شاه رها شد. بعد در دوران پهلوی اول به زندان تبدیل شد و حالا دوباره به باغ تبدیل شده است.»

شخصیت‌های مهمی از تاریخ فرهنگ ایران چون احمد شاملو و محمود دولت‌آبادی در زندان قصر زندانی بودند و این موضوع در خلق آثار هنرمندان موثر بوده است.

آثار بزرگان هنرهای تجسمی در نمایشگاه جهانی

حامد اصغری، مدیر اجرایی نمایشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر از نمایش یک تابلو از پابلو پیکاسو، دو اثر از خوان میرو، دو مجسمه از سالوادور دالی، یک اثر از پلی آکوف، پنج قطعه اثر از دو هنرمند جنوب شرق آسیا در این نمایشگاه خبر داد.

او تعداد آثاری که در این نمایشگاه عرضه خواهند شد را ۲۹۳ اثر معرفی کرد و گفت: «در حال حاضر ۲۴ گالری از سراسر جهان از جمله از پرو، اسپانیا، کره جنوبی، ژاپن، ایتالیا، اتریش، ترکیه در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.»

مدیر اجرایی نمایشگاه در باره امکان فروش آثار ارائه شده در نمایشگاه با اشاره به قیمت ۸/ ۲ میلیون دلاری تابلو پابلو پیکاسو در این نمایشگاه گفت: «قصد ما از برپایی این نمایشگاه حراج نیست اما اگر این آثار متقاضی داشته باشند، به فروش خواهند رسید»

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +328علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +310شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +266در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +255محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند