قلعه‌نویی با استقلال قرارداد ۲ ساله بست

سرمربی تیم فوتبال استقلال به مدت ۲ سال با این باشگاه قرارداد بست.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی صبح امروز با حضور در محل باشگاه استقلال قرارداد خود را با این باشگاه رسما امضا کرد.


سرمربی تیم استقلال امروز به مدت ۲ سال با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرد.

 

افشارزاده: با قلعه‌نویی مشکل مبلغ قرارداد نداشتیم/ از من گذشته به دنبال هیاهو باشم



مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعه‌نویی با ما قرارداد ۲ ساله امضا کرد ولی از لحاظ مبلغ، مشکلی با او نداشتیم.


بهرام افشارزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد عقد قرارداد با امیر قلعه‌نویی اظهار داشت: امروز صبح امیر قلعه‌نویی در باشگاه حاضر شد و قرارداد دوساله خود را امضا کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای مبلغ قرارداد زود به توافق رسیدند، گفت: مشکلی برای مبلغ قرارداد نبود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با اینکه تا کنون مشکلی در باشگاه داشته یا خیر، عنوان کرد: تاکنون از شرایط باشگاه راضی بودم. فقط از اینکه برخی‌ها خبرهای حاشیه ای می نویسند گلایه دارم. به دروغ می‌نویسند که با فرهاد مجیدی جلسه داشتم. این مسائل آدم را اذیت می کند ولی در مجموع فضای کار خوب است. هم استقلال هم باشگاه پرسپولیس امسال حاشیه کمتری دارند. امیدوارم شرایط بهتر هم شود. منتظر پایان جام جهانی هستیم که تکلیف ملی‌پوشان خود را هم مشخص کنیم.

وی در خصوص اینکه ظاهرا دغدغه باشگاه حفظ ملی پوشان است، گفت: نه این دغدغه نیست و بخشی از کار است و به امید خدا مشکلی پیش نمی آید.

افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا امیر قلعه نویی برای جذب بازیکن خارجی درخواستی داشته و تکلیف جی لوید ساموئل چه می‌شود، اظهار داشت: تکلیف بازیکنان خارجی تا سه‌شنبه، چهارشنبه مشخص می‌شود.

وی در مورد مهدی رحمتی و نگرانی هواداران استقلال از بابت حفظ او تاکید کرد: مذاکرات با او ادامه دارد و امروز هم قطعا با او دوباره صحبت می‌کنیم.

افشارزاده با اشاره به اینکه باید تجهیزات باشگاه را تکمیل کنند، گفت: باید امکانات روابط عمومی خود را تقویت کنیم. اکنون آنها تجهیزات خوبی ندارند.

مدیرعامل استقلال در خصوص اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال شرکت می کند و ظاهرا علاقه ای به هیاهو و رودررو شدن با هواداران را ندارد، عنوان کرد: هر موقع لازم باشد در تمرینات شرکت می کنم. تیم تکمیل شود خواهم رفت. اکنون باید به امور باشگاه بپردازم. ضمن اینکه از من گذشته که بخواهم دنبال هیاهو باشم. من دیگر انگیزه ای برای هیاهوهای این مدلی و مطرح شدن ندارم. البته که احساسات هواداران را درک می کنم ولی با تکمیل شدن تیم به تمرینات هم می‌آیم.

مدیرعامل استقلال در ارتباط با بدهی های انباشته باشگاه نیز گفت: این بدهی‌ها تعهدات باشگاه است و ما باید کم کم آنها را هم پرداخت کنیم.

pars_iran - دوسلدرف - آلمان
بالا بری ، پائین بیای پرسپولیس سرورته .امیر مافیا ۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶
یکشنبه 25 خرداد 1393 - 10:07
sheys - توکیو - ژابن
سرور هر چی‌ لنگی امیر قلعه نوعی
یکشنبه 25 خرداد 1393 - 11:35
tony_3344 - بوخارست - رومانیا
آیا هنوز هم در فوتبال ایران پارتی بازی وجود دارد .فصل گذشته چه به سر استقلال آوردند.خداوند ریشه افراد خأنن را نابود کند .آمین
یکشنبه 25 خرداد 1393 - 13:14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +200ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد