مرگ دلخراش پسربچه ۲.۵ ساله در کودک‌آزاری مرموز

پسربچه خردسال که در جریان کودک‌آزاری مرموز در سیرجان به کما رفته بود، جانش را از دست داد.


گزارش پزشکی قانونی نشان می‌دهد ضربه‌ای که به سر این کودک وارد شده باعث مرگ او شده و این در حالی است که هنوز مشخص نیست چه‌کسی این ضربه مرگبار را وارد کرده است. در حال حاضر پدر این کودک و مرد دیگری به اتهام قتل در بازداشت به‌سرمی‌برند تا مشخص شود عامل این کودک‌آزاری مرگبار چه‌کسی بوده است.


حادثه دلخراشی که باعث شد مهدی 2.5ساله پس از چند روز کما روی تخت بیمارستان جانش را از دست بدهد؛ نخستین روز خرداد رخ داد. آن روز 2مرد جوان درحالی‌که کودک 2.5 ساله‌ای را در آغوش داشتند راهی بیمارستانی در شهرستان سیرجان شدند. وضعیت پسربچه وخیم بود و به‌نظر می‌رسید به‌خاطر ضربه‌ای که به سرش وارد شده، دچار ایست قلبی و تنفسی شده است. پسربچه به بخش مراقبت‌های ویژه انتقال یافت و تلاش پزشکان برای نجات جان او شروع شد. عملیات احیای قلبی نتیجه داد و قلب پسربچه به تپش افتاد اما ضریب هوشی او بسیار پایین و وی به کما رفته بود.

همزمان با تلاش پزشکان برای نجات پسربچه خردسال، واقعیت تلخی فاش شد. بدن مهدی کوچولو پر بود از علائمی چون گازگرفتگی با دندان، کبودی و سوختگی. بررسی‌ها نشان می‌داد که این کودک بارها مورد کودک‌‌آزاری قرار گرفته و احتمالا ضربه‌ به سرش که باعث شده وی به کما برود هم ناشی از کودک آزاری است.

با این اطلاعات ماجرا به پلیس گزارش شد و با حضور مأموران در بیمارستان پدر پسربچه دستگیر شد اما اثری از فرد دیگری که همراه او بود نبود. با گذشت چند روز از این ماجرا، درحالی‌که مهدی کوچولو همچنان در کما بود، قلب وی از تپش ایستاد و او جانش را از دست داد. با مرگ مهدی، پرونده رنگ و بویی جنایی گرفت و بازپرس پرونده دستور بازداشت موقت پدر وی را صادر کرد. این در حالی بود که مأموران توانستند مرد دیگری را که همراه پدر مهدی در بیمارستان حضور داشت دستگیر کنند.

این دو مرد اما در بازجویی‌ها جنایت را به گردن هم انداختند و مدعی شدند که از ماجرای کودک‌آزاری خبر ندارند و احتمالا فرد دیگری عامل مرگ مهدی بوده است. در این میان پدر مهدی گفت: به‌خاطر اختلافاتی که با همسرم داشتم، نمی‌خواستم از مهدی مراقبت کنم. برای همین او را به یکی از دوستانم که در اختلافات من و همسرم نقش داشت، سپردم. مهدی در زمانی که نزد دوستم بوده دچار این حادثه شده و من او را کتک نزده‌ام.متهم دیگر پرونده نیز با رد گفته‌های پدر مهدی مدعی شد که از ماجرای کودک‌آزاری خبر ندارد و نمی‌داند که مهدی چطور دچار حادثه شده و جانش را از دست داده است.

مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان در گفت‌وگو با همشهری گفت: هم‌اکنون هر دو متهم با قرار بازداشت موقت در زندان به‌سرمی‌برند تا مشخص شود که عامل مرگ کودک 2.5ساله چه‌کسی بوده است. وی ادامه داد: طبق نظریه پزشکی قانونی، پسربچه بر اثر ضربه وارد شده به سرش جانش را از دست داده و حالا باید مشخص شود که این ضربه چطور به سر او وارد شده و چه‌کسی مسبب آن بوده است و به همین دلیل تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

رأی دهید
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
خاک بر سر بی لیاقتتون
‌پنجشنبه 22 خرداد 1393 - 12:24
گیلاسسس - شفیلد - انگلستان
آدم حیران می‌‌مونه که چه جوری یه انسان می‌تونه تا این اندازه سنگ دل‌ باشه، آیا اسم شما را میشه انسان گذاشت، متاسفم واسه این همه جنایت که در کشور ایران اتفاق میفته،اینها همش آثرت این حکومت ننگین آخوندی هست.
‌پنجشنبه 22 خرداد 1393 - 13:25
cobalt3 - کرج - ایران
بامرگ مهدی، پرونده رنگ و بویی جنایی گرفت...عجب اگه نمیمرد پرونده رنگ و بوی جنائی نمیگرفت و همه خوش و خرم میرفتن پی کارشون
‌پنجشنبه 22 خرداد 1393 - 13:59
sayeh tars - لندن - بریتانیا
این هم نتیجه احکام و قوانین اسلامی که حق سرپرستی و حضانت رو میده به پدرها حالا اگه پیش مادرش بود اینقدر وحشتناک اذیت نمی‌شد لعنت به قوانین مزخرف اسلامی
‌پنجشنبه 22 خرداد 1393 - 14:20
delmorde - یوتوبوری - سوئد
sayeh tars - لندن - بریتانیا. هموطم دقیقا همانطور است که میگویی. اسلام برای زن و فرزند ارزشی قائل نیست اگر حتی برای فرزندان ارزش قائل بود اختیار تام به پدر درمورد فرزند نمیداد. اسلام این دین واپسگرا با قوانین عقب مانده اش پدر را مالک بی چون و چرای بچه میداند. و این خلاف حقوق انسانیست پس اسلام ضد بشرست.
‌پنجشنبه 22 خرداد 1393 - 17:52
Atabay2021 - خوی - ایران
دادگستری در ایران فقط به قتل ها رسیدگی می کنه و در بقیه قضایا زودتر بستن پرونده و دادن آمار به مقامات بالاتر بر همه چیز حتی ناحق کردن حق ارجحیت دارد.
جمعه 23 خرداد 1393 - 11:43
agha_ehsan - تهران - ایران
والله جمهوری اسلامی از سر این ملت وحشی زیادیه . وقتی با شیشه نوشابه از این دو مردک پذیرایی شد خودشون اعتراف می کنن که کی چطور این طفل معصوم رو کشته
جمعه 23 خرداد 1393 - 12:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.