نصب توالت‌های هوشمند در فرودگاه هیترو لندن

توالت‌های ترمینال ۲ فرودگاه هیترو شهر لندن به حسگرهایی مجهز شده‌اند که تعداد استفاده کنندگان را می شمارند.


این شمارش بدون شناسایی مراجعان صورت می گیرد و زمانی که تعداد استفاده کنندگان از توالت ها به یک رقم معینی رسید این حسگرها برای کارکنان نظافت پیام می فرستند.


در عین حال این اطلاعات می تواند جمع آوری و تجزیه و تحلیل شود و از این طریق مشخص می شود که کدامیک از توالت های موجود در ساختمان بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اند.

یک شرکت کامپیوتری به نام یورو تک که در بخشهای دیگر ساختمان این ترمینال فرودگاه هیترو فعال بوده با استفاده از فن آوری موسسه اینتل این توالت های هوشمند را طراحی کرده است.

کارن لوماس از بخش امکانات شهری هوشمند در موسسه کامپیوتری اینتل می گوید که این توالت‌ها، یک نمونه جالب از به کارگیری فن آوری کامپیوتری و اینترنت در تمام وسایلی است که به طور روزمره از آنها استفاده می‌شود و می تواند زندگی را برای همه ساده‌تر و بهتر کند.

او افزود: "همه ما بارها در صف توالت منتظر ایستاده ایم و هیچکس نمی خواهد پس از انتظار با یک توالت کثیف روبرو شود. باید از اینترنتی کردن وسایل برای مدیریت و تصمیم گیری بهتر و دادن خدمات بهتر به مشتریان استفاده شود."

اطلاعات جمع آوری شده توسط این حسگرها به بایگانی های مجازی اینترنتی ارسال شده و در آنجا مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.

کارن لوماس افزود: "بررسی این اطلاعات نشان می دهد که از کدامیک از توالت ها بیشتر استفاده شده و به نظافت احتیاج دارند. در عین حال این اطلاعات می تواند به مسئولان نگهداری از ساختمان کمک کند تا در صورت لزوم مراجعان را به توالت های خالی هدایت کنند."

"از بررسی بلند مدت این اطلاعات می توان فهمید که کدامیک از توالت های موجود در ساختمان ترمینال خیلی کم مورد استفاده قرار گرفته و در نتیجه آنها را برچید و از فضای آن برای کارهای دیگری استفاده کرد. و یا در کدام بخش های ساختمان استفاده از توالت بیشتر است و در نتیجه تعداد بیشتری در آن قسمت نصب کرد."

این سیستم هوشمند در عین حال مدت زمان رسیدن ماموران نظافت به هر یک از توالت هایی را که پیام مخابره کرده اند خواهد سنجید که ممکن است به نوعی نقض حریم خصوصی این کارمندان باشد.

اما کارن لوماس از موسسه اینتل می گوید:"قبلا نیز روش مشابهی برای سنجش سرعت عمل کارمندان به کار می رفت که این گزارشها، کاغذی بودند و درنتیجه به این لحاظ هیچ تغییری صورت نگرفته است. باید توجه داشت که اکثر کارمندان می خواهند کار خود را به خوبی انجام داده و مشتریان را راضی نگه دارند."

رأی دهید
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
جای این قرتی بازی‌ها حسگری می‌ساختند که نشون بده با چه پایی‌ وارد میشوند که هم رفع حاجت این دنیاشون باشه و هم به درد آخرتشون بیفته .
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 17:17
iran e azad - هورتن - نروژ
جل ال خلق!
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 20:50
martinT - هایدلبرگ - آلمان
میخوان تعداد ختنه شدها‌ رو آمار بگیرن،به نظر من مسلمانهای انگلیس نباید ساکت بشینن و بر علیه دولت انگلیس قیام کنن
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 14:25
albalooo - لندن - انگلستان
من یه دفعه دوبار جیش کنم چجوری محاسبه میکنه؟
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 14:40
مژگان سازگار - لندن - انگلیس
الان یکسری آدم (....)میرند اونجا عکس میگیرند میندازند تو فیس بوک..
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 13:59
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران
با پول نفت ایران این انگلیسیها هر غلطی که می خواهند می کنند حالا توالت عمومی فرودگاه خمینی را ببینید افتضاحححححححححححححححححححححححح
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 22:02
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
توالت هاهم هوشمند شدن ولی هنوز.....!!!
‌سه شنبه 20 خرداد 1393 - 22:55
فیزیکدان خوشحال - تهران - ایران
سرپا ... :))))
‌چهارشنبه 21 خرداد 1393 - 07:47
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +153حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +121سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +101«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +86پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت