آمار کم سرطان در ۱۰۰ ساله ها

تحقیقات نشان می دهد کسانی که به صد سالگی می رسند بعید است از بیماری های سنین پیری مثل سرطان و قلبی بیمرند.


این مطالعه توسط کینگز کالج لندن نشان داد که افراد این گروه سنی برخلاف سایر سالخوردگانی که در سنین پایین تر هستند، به احتمال بیشتر در اثر عفونت هایی مثل ذات الریه می میرند.


محققان گفتند که ۲۸ درصد افراد ۱۰۰ تا ۱۱۵ ساله در اثر عوارض "کهولت" می میرند و یک پنجم آنها در اثر ذات الریه.

کمتر از فقط پنج درصد آنها در اثر سرطان از دنیا می روند و کمتر از ۹ درصد هم در اثر بیماری قلبی.

این مطالعه با بررسی گواهی فوت ۳۶ هزار نفر انجام شد.

در مقایسه، این بیماری ها یعنی امراض قلبی و سرطان، شایع ترین علل مرگ در میان ۸۰ تا ۸۴ ساله ها بود. ۲۵ درصد به خاطر سرطان و بیست درصد هم به خاطر بیماری قلبی درگذشتند.

دکتر کاترین اوانز محقق اصلی مطالعه گفت که این یافته ها سوالات مهمی در مورد خدمات بهداشتی و مراقبتی پیش می آورد.

به گفته او باید مراقب عفونت یا ذات الریه در این افراد بود به ویژه آنکه شمار صد ساله ها به بالا در بریتانیا درحال افزایش است.

براساس تازه ترین آمارهای ملی در این کشور، درحال حاضر بیش از ۱۳ هزار نفر در بریتانیا بالای صدسال دارند اما انتظار می رود تا سال ۲۰۶۶ شمار آنها به بیش از ۵۰۰ هزار نفر برسد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟