ورزش می تواند سبب تقویت حافظه و قدرت تفکر شود

بر اساس نتایج یک تحقیق در آمریکا، ورزش در سنین ۲۰ تا ۲۹ سالگی سبب حفاظت از توانایی مغز در میانسالی می شود.


فعالیتهایی چون دویدن، شنا و دوچرخه سواری که فعالیت قلب را تنظیم می کنند در سنین پایینتر، سبب تقویت حافظه و قدرت فکر در سنین بالاتر می شوند.


بر اساس نتایج این تحقیق، سلامت قلب سبب حفظ سلامت مغز می شود.

سلامت قلب و عروق به میزان جذب اکسیژن به بدن در هنگام ورزش و همچنین انتقال اکسیژن به ماهیچه ها بستگی دارد.

محققان در دانشگاه مینسوتا در شهر مینیاپولیس آمریکا سه هزار نفر با سن متوسط ۲۵ سال را مورد آزمایش قرار دادند.

این افراد در طول یک سال آزمایشات سلامت قلب و عروق انجام دادند و این آزمایشات پس از ۲۰ سال تکرار شد.

از آنها خواسته شد تا زمانی که نفس دارند و بدنشان خسته نشده است بدوند.

سپس، آزمایشات دیگری برای سنجش قدرت و فعالیت مغزی ۲۵ سال پس از آغاز اولین آزمایش سلامت قلبی انجام گرفت.

افرادی که در جوانی بیشتر دویده بودند پس از ۲۵ سال از قدرت حافظه و توان فکری بالاتری برخوردار بودند.

همچنین افرادی که فاصله زمانی تست دویدن آنها پس از ۲۰ سال اختلاف کمتری داشته در آزمایشات حافظه و تواتایی مغزی از افرادی که فاصله زمانی تست دویدن آنها در فاصله ۲۰ سال اختلاف بیشتری داشته، نتیجه بهتری گرفتند.

دکتر دیوید جیکوبز، یکی از محققان دانشگاه مینسوتا می گوید که تحقیقات زیادی منافع سلامت قلب برای فعالیت مغزی را تایید کرده اند.

او می گوید جوانان باید به منافع ورزشهایی مثل شنا، دویدن و دوچرخه سواری برای سلامتی مغز خود آگاه باشند.

یک سخنگوی انجمن حمایت از بیماران دچار فراموشی (آلزایمر) گفته است که شواهد نشان می دهند ورزش می تواند ریسک تقلیل هوشیاری مغزی و ابتلا به فراموشی را کاهش دهد.

او خواستار سرمایه گذاری بیشتر در تحقیقاتی شده که به حفاظت از قوای مغزی، بخصوص در سنین بالاتر، کمک می کنند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +147ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +144وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است