سرماخورده‌ها ماست و دوغ نخورند

سرماخوردگی شایع‌ترین بیماری ویروسی در پاییز و زمستان و شایع‌ترین بیماری عفونی در انسان است که عامل آن ویروس‌هـا هستند و با علائم تب، آبریزش بینی، سوزش مخاط، سرفه و کسالت بدن شروع می‌شود و ممکن است سالیانه ۴ تا ۵ بار فرد دچار این بیماری شود.
 
به گزارش فارس؛ متخصصان طب سنتی بر این باورند که برای درمان سرماخوردگی نباید از آنتی بیوتیک استفاده کرد. از آنجایی که علت این بیماری ویروس‌ها هستند لذا مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها تأثیری در درمان بیماری ندارند و حتی مصرف آن‌ها می‌تواند باعث طولانی شدن روند بهبودی شود.
 
از نظر حکمای سنتی مصرف مداوم سیب با پوست به‌ویژه صبح‌ها قبل از صبحانه عامل موثری در پیشگیری از سرماخوردگی و باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود؛ همچنین مصرف مخلوط آب پرتقال و لیموی شیرین به‌صورت هـر 8 ساعت یک لیوان در کاهش طول بیماری موثر است.
 
مصرف عسل و آب‌لیموی تـازه در ابتدای سرماخوردگی باعث کاهش شدت بیماری می‌شود؛ مصرف یک لیوان دم‌کرده‌ نعنا یا پـونـه همراه با چند قطره آب‌لیموی تازه و کمی عسل یا نبات هر 8 ساعت یک بار تأثیر بسیار خوبی در کاهش مدت بیماری و بروز عوارض آن دارد.
 
مصرف دم‌کرده آویشن و نعنا روزی 2 الی 3 لیوان باعث کاهش عوارض بیماری و طول مدت سرماخوردگی می‌شود و مصرف دم‌کرده زنجبیل تأثیر خوبی در کاهش مـدت بیماری دارد.
 
اما به گفته این متخصصان مصرف ماست یـا دوغ در طول مدت سرماخوردگی باعث شدت یافتن و طولانی شدن بیماری و بروز عوارض آن می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
عموعقلی - پاریس، فرانسه
هیچ ربطی نداره ما خوردیم هیچی نشد این حرفها کشکه
‌پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • داماد محمدجواد لاریجانی خطاب به دانشجوی معترض شریف: برو کهریزک دنبال رفقات بگرد
  • هشدار رئیس اتحادیه پلیس آلمان در مورد اسلامگرایی با تحسین مبارزه ایرانیان با «اسلام‌گرایی عصر حجر»
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: جنگ شاید تنها زبانی باشد که جمهوری اسلامی می‌فهمد
  • دیدار شاهزاده رضا پهلوی و همسرش با داریوش آشوری و شهلا شفیق
  • مارک لوین: اگر جمهوری اسلامی را اکنون سرنگون نکنیم بشریت هرگز ما را نخواهد بخشید
  • اسرائیل‌هیوم از بروز تنش در مذاکرات ژنو و «توبیخ هیات ایرانی از سوی آمریکا» خبر داد
  • نماینده کنگره آمریکا: «با اکراه، از اقدام نظامی حمایت می‌کنم»؛ جمهوری اسلامی «۵۰ هزار» نفر را به قتل رسانده است
  • نسلی که پیش از «بالغ شدن» معترض شد؛ نوجوانان ایران در میانه ترس، خشم و بی‌آیندگی
  • چهره واقعی حیات‌وحش؛ صحنه‌های خونینی که نمایشگر تلاش برای بقاست
  • جمهوری اسلامی نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا را سازمان تروریستی اعلام کرد