رویانیان: آیا وزیر از جیب خود خرج ورزش می‌کند که ما چک شخصی بکشیم؟

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در آستانه دربی ۷۶ گفت: علیه من و فتح‌الله‌زاده که اندازه ۱۰۰ سال خدمت کرده‌ایم حاشیه‌سازی می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان پس از حضور در تمرین استقلال در کنار علی فتح‌الله‌زاده در مصاحبه‌ای گفت: کری خواندن در فوتبال طبیعی است، همیشه بین هواداران این دو تیم درگیری وجود داشته ولی در سخت ترین شرایط هر وقت با یکدیگر تماس گرفتیم من و فتح‌الله‌زاده به بهترین نحو با هم برخورد داشتیم و قربان صدقه یکدیگر رفتیم.


وی با انتقاد از یک روزنامه دولتی عنوان کرد: یک روزنامه دولتی که 10 هزار تیراژ هم ندارد و ماهیانه 100 میلیون خسارت از دولت دریافت می‌کند این کار را هزینه از بیت‌المال نمی‌داند اما ما که 50 میلیون هوادار داریم و تاکنون تنها یک میلیارد تومان از دولت دریافت کردیم اما دائماً ما را می‌کوبند، آیا ما که 25 میلیارد هزینه داریم و یک میلیارد دریافت می‌کنیم این پول بیت‌المال حساب می‌شود یا اینکه آنها در ماه 100 میلیون تومان خسارت می‌گیرند.

رویانیان تاکید کرد: امیدوارم دست از سر ما بردارند. آن روزنامه دولتی که 10 هزار تیراژ هم ندارد نمی‌دانم به چه شکلی این مبلغ را دریافت می‌کند و علیه من و فتح‌اله زاده که به اندازه 100 سال خدمت کردیم این چنین حاشیه سازی می‌کنند.

مدیرعامل پرسپولیس در ادامه خاطرنشان کرد: وزارت ورزش برای ما تره هم خرد نمی‌کند و اصلاً نمی دانم چه کسانی در هیئت مدیره هستند. آنوقت وزیر محترم مسئله‌ای را بیان می‌کند که اصلاً خبر ندارد. آیا وزیر ورزش از جیب خود پول پرداخت می‌کند که ما از چک شخصی خود باید پرداخت داشته باشیم؟ ما در باشگاه دولتی نماینده مردم هستیم وظیفه آنها حمایت از ماست اما به جای این کار ما را می‌کوبند؛ اصلاً ما را از این سِمت بردارند اما از آقای روحانی درخواست می‌کنم اینکه اینقدر ما مورد اذیت قرار می‌گیریم را پیگیری کنند.

رویانیان در ادامه اظهارداشت: دولت جدید با حضور حسن روحانی در جامعه امید را ایجاد کرده است، ما نماینده 50 میلیون هوادار هستیم، شما اگر برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و برای هرکدام از هواداران‌شان در سال 1000 تومان در نظر بگیرید می‌شود 50 میلیارد تومان. می‌دانم برخی پروژه‌ها در همین شهر تهران حدود 1000 میلیارد تومان هزینه می‌شود. شما اگر روی یک کاغذ فوت کنید 50 میلیارد تومان بیرون می‌آید، همین الان در محل تمرین استقلال نگاه کنید که چه تعداد هوادار در این سرما در اینجا هستند و این نشان می‌دهد که این دو تیم چقدر اهمیت دارند، نباید تمامی مسائل را به گردن ما بیندازند، در این میان ما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم.

وی در پایان در مورد نتیجه دربی در حالیکه در تمرین استقلال حاضر بود، گفت: این مسابقه از جذاب‌ترین دربی‌ها می‌شود، ان‌شاءالله ما این بازی را می‌بریم، می‌بینید در حالیکه در تمرین استقلال هستم چقدر روحیه دارم که این مسئله را بیان می‌کنم (با خنده)

تیتو تیتو - تهران - ایران
تو نمیخاد عوامفریبی کنی ملت خوب میدونه گربه برای رضای خدا موش نمیگیره تا دو باشگاه خصوصی سازی واقعی نشن البته اگه شما رانت خوارها بذارین شما همچنان دزدی میکنید. خودتی عمو تو اون فتلم کیسه پر کردین حسابی زیادی چاق شدین.
‌پنجشنبه 26 دي 1392 - 14:24
احمد-ایرانی - بیرجند - ایران
خواهشا یادبگیریم درمورد آدما واقع بینانه مطلب بنویسیم من کاری به اعتقادات سیاسی یا باورهای دینی این آقا ندارم ولی انصافا الان داره برا پرسپولیس تلاش میکنه میخواین دقیق بفهمین تا حالا برا تیم چیکار کرده فقط کافیه یه سری به سایتای ایرانی که در موردش اطلاعات میدن بزنین.موفق باشین
جمعه 27 دي 1392 - 09:25
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد