دستگیری ۱۶ نفر در ایران به اتهام «همکاری» با وب‌سایت‌های «بیگانه»

معاون دادستان کرمان روز چهارشنبه، ۱۳ آذر، از دستگیری ۱۶ نفر در شهر کرمان به اتهام طراحی وب‌سایت برای «سایت‌های آموزشی شهروند خبرنگار به سفارش شبکه‌های خبری غربی» و «همکاری با شبکه‌های بیگانه» خبر داد.


به گزارش خبرگزاری مهر، احمد قربانی گفت که این ۱۶ نفر توسط سازمان اطلاعات سپاه کرمان «شناسایی و دستگیر شده‌اند» و افزود که «اطلاعات اولیه به دست آمده از بازجویی متهمین نشان‌دهنده و تصدیق‌کننده کلیه اتهامات وارده بر این افراد است».


آقای قربانی به نام افراد بازداشتی در شهر کرمان اشاره‌ای نکرده است.

وی در این باره گفت: «اتهام این افراد که در قالب یک شبکه پیچیده امنیتی-رسانه‌ای فعالیت می‌کردند، اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری با شبکه‌های بیگانه و طراحی سایت و تولید محتوی برای سایت‌های ضد انقلاب به منظور براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.»

وی بیان داشت: «فرد اصلی باند که با عنوان مدیر شرکت، رهبری باند را بر عهده داشته‌ است، شرکت در دوره‌های آموزشی وابسته به شبکه‌های رسانه‌ای بیگانه در کشورهای ترکیه و مالزی را در پرونده دارد.»

احمد قربانی افزود: «برقراری ارتباط با اعضای شبکه‌های رسانه‌ای معاند نظام اسلامی و طراحی و به‌روزرسانی سایت‌های آموزشی شهروند خبرنگار به سفارش شبکه‌های خبری غربی و دریافت بودجه از آنان از دیگر فعالیت‌های متهمین است.»

معاون دادستان کرمان از اپوزیسیون جمهوری اسلامی با عنوان «ضد انقلاب» یاد کرده و معترضان سال ۸۸ را نیز «فتنه‌گر» نامیده و درباره «اتهامات» دیگر ۱۶ بازداشتی گفت که «اخذ سفارش از ضد انقلاب خارج‌نشین و طراحی سایت‌های اصلی ضد نظام مقدس اسلامی و سایت‌های مرتبط با فتنه ۸۸ از دیگر فعالیت‌های این باند» است.

وی در ادامه اظهار داشت: «اعضای اصلی این باند ارتیاط نزدیک و همکاری زیادی با ضد انقلاب خارج‌نشین نیز داشته و خط و مشئ اصلی خود را از افراد فراری خارج‌نشین می‌گرفتند.»

احمد قربانی در مورد ارتباط این ۱۶ بازداشتی با خبر مربوط به دستگیری هفت نفر از کارکنان سایت «نارنجی» که روز سه‌شنبه مخابره شد توضیحی نداد.

دستگیری هفت نویسنده و عضو فنی سایت «نارنجی» در کرمان

بامداد سه‌شنبه، ۱۲ آذر، وب‌سایت «نارنجی» که در حوزه اطلاع‌رسانی فناوری اطلاعات در ایران فعالیت دارد، گزارش داد که هفت نفر از نویسندگان و اعضای فنی این سایت، توسط سپاه پاسداران دستگیر شده‌اند.

وب‌سایت نارنجی که ساعاتی پس از انتشار خبر بازداشت نویسندگانش، از دسترس خارج شد، در توئیتر اعلام کرد که اعضایش بامداد روز دوشنبه در شهر کرمان بازداشت شده‌اند.

وب‌سایت نارنجی در خبری در صفحه نخست سایت خود که بعداً از خروجی این سایت حذف شد نوشت: «بنا به دلایل نامعلوم بعضی از نویسندگان و اعضای فنی تیم نارنجی به نام‌های علی‌اصغر هنرمند، عباس واحدی، علیرضا وزیری، نسیم نیک‌مهر، ملیحه نخعی، محمدحسین موسی‌زاده و سارا سجادپور توسط سپاه دستگیر شده‌اند.»

سایت نارنجی در سال ۱۳۸۹ به عنوان بهترین سایت اطلاع‌رسانی در سومین جشنواره آن‌لاین وب‌سایت‌های ایران برگزیده شد و در سال ۹۱ نیز برنده جایزه بهترین وبلاگ فارسی از نگاه دویچه‌وله شد.

بی خیال - کرمان - ایران
بازهم در انتخابات شرکت میکنیم
‌چهارشنبه 13 آذر 1392 - 18:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد