حراج یک قطعه الماس صورتی به قیمت بی‌سابقه ۶۲ میلیون یورو

در جریان یک حراجی در شهر ژنو سوئیس الماس ۵۹/۶ قیراطی به رنگ صورتی به قیمت بی‌سابقه‌ی ۶۲ میلیون یورو به فروش رفت. این حراجی تنها پنج دقیقه به طول انجامید و قطعه الماس گرانقیمت در نهایت نصیب خریداری ناشناس شد.


الماسی که شامگاه چهارشنبه (۱۳ نوامبر/ ۲۳ آبان) از سوی بنگاه حراجی ساتبیز به حراج گذاشته شد، گران‌ترین الماسی است که تا کنون در دنیا برای فروش عرضه شده. این الماس که به "ستاره صورتی" شهرت دارد، در سال ۱۹۹۹ توسط شرکت معدن "دی بیرز" در آفریقای جنوبی کشف شد. وزن خالص این قطعه الماس در ابتدا ۱۳۲/۵ قیراط بود اما طی دو سال توسط شرکت "اشتاین متز دایاموندز" به فرم یک بیضی تراشیده و جلا داده شد.


به گفته‌ی دست‌اندرکاران، حراجی یادشده تنها ۵ دقیقه به طول انجامید و در نهایت این قطعه الماس به قیمت ۶۲ میلیون یورو (۸۳ میلیون دلار) نصیب خریداری ناشناس شد.

این سنگ قیمتی برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ در معرض نمایش عموم گذاشته شد. در آن زمان قطعه الماس "اشتاین متز صورتی" نامگذاری شده بود اما بعد از ۴ سال طبق سنت رایج، نام آن از سوی نخستین مالک عوض شد.

گفته می‌شود که نظیر این قطعه الماس صورتی در گنجینه‌ی جواهرات هیچ دولت یا خانواده سلطنتی در جهان موجود نیست.

تا پیش از این حراج بالاترین قیمتی که برای یک قطعه الماس در یک حراجی پرداخت شده بود، حدود ۳۶ میلیون یورو (حدود ۴۸ میلیون دلار) بود. این مبلغ در سال ۲۰۱۰ برای یک الماس ۲۴/۷۸ قیراطی به نام "گراف صورتی" پرداخت شد.

رکورد بی‌سابقه الماس نارنجی

شامگاه سه‌شنبه (۱۲ نوامبر) همچنین در جریان یک حراجی در یکی از هتل‌های لوکس ژنو بزرگترین الماس نارنجی جهان به قیمت ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو (حدود ۳۵ میلیون دلار) به فروش رفت. در این حراجی که از سوی خانه حراج کریستیز ترتیب داده شده بود، ۲۰۰ نفر شرکت داشتند.



بزرگترین الماس نارنجی جهان به قیمت ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو (نزدیک ۴۰ میلیون دلار) به فروش رفت



قطعه الماس استثنایی ۳۰ سال پیش در آفریقا کشف شد و وزن آن ۱۴/۸۲ قیراط بود. به گفته‌ی مسئولان بنگاه حراجی کریستیز، پرداخت چنین قیمتی برای یک قطعه الماس نارنجی تا کنون بی‌سابقه بوده است.

بزرگترین الماسی که تا کنون در جهان یافت شده "الماس کولینان" نام دارد که وزن آن ۳۱۰۶ قیراط بوده است. این الماس در سال ۱۹۰۵ در آفریقا کشف و سپس قطعه قطعه شد. بزرگترین قطعه‌ی الماس یادشده در حال حاضر روی تاج سلطنتی انگلستان قرار دارد.

رأی دهید
aram. - کردستان - ایران
اینکه بنفشه کجاش صورتیه؟ اگه صورتی بود خودم میخریدمش.
‌پنجشنبه 23 آبان 1392 - 14:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +155حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +123سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +103«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +88پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت