افسردگی دومین دلیل ناتوانی در جهان شناخته شد

نتایج تحقیقی جدید نشان می‌دهد افسردگی، پس از کمردرد دومین عامل اصلی ناتوانی در سرتاسر جهان به شمار می‌رود.


براساس گزارش BBC، به گفته متخصصان این بیماری باید به عنوان یک ارجحیت بهداشت و سلامت عمومی به سرعت مورد توجه و درمان قرار گیرد. در این مطالعه افسردگی بالینی با بیش از 200 بیماری و آسیب‌دیدگی دیگر که منجر به ناتوانی و از کارافتادگی افراد می‌شوند مقایسه شده‌است.


نتایج این بررسی نشان داد افسردگی دومین عامل ناتوانی افراد در سرتاسر جهان به شمار می‌رود، اما عوارض آن در کشورها و مناطق مختلف متفاوت است. برای مثال درصد افسردگی در کشور افغانستان بالاترین میزان و در ژاپن کمترین میزان را دارد. به گفته آلیزه فراری محقق دانشگاه کوئینزلند افسردگی مسئاله‌ای بزرگ است که باید بیش از آنچه امروز به آن توجه می‌شود،‌به آن پرداخت. به گفته وی فشار و سنگینی آثار این بیماری در کشورهای مختلف متغییر است، به بیانی دیگر در کشورهای کم درآمد افسردگی بیشتر بوده و کشورهای پردرآمد از افسردگی کمتری برخوردارند.

به گفته وی درک افراد از عامل ناتوان کننده از شخص به شخص و از کشور به کشور متفاوت است، مفاهیم و تفاسیر فرهنگی زیادی برروی این موضوع تاثیرگذارند و همین باعث می‌شود افزایش آگاهی از ابعاد گسترده مشکل افسردگی و نشانه‌ها و ردیابی این بیماری اهمیت فوق‌العاده‌ای پیدا کند.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +340شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +304شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +221شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +169پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +168رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +143پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +131علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد