محقق آلمانی: رئیس گشتاپو در قبرستان یهودیان دفن شده است

ده‌ها سال است که مراکز و سازمان‌های بسیاری به دنبال هاینریش مولر٬ رئیس گشتاپوی آلمان نازی هستند

سرانجام هاینریش مولر٬ رئیس پلیس مخفی آلمان (گشتاپو)٬ از اسراری است که بر وقایع روزهای پایانی جنگ جهانی دوم سایه انداخته و پس از پایان جنگ جهانی٬ تلاش‌های گسترده برای یافتن وی نتیجه‌ای در بر نداشت.


حال اما به گزارش آسوشیتد پرس٬ یک محقق آلمانی می‌گوید شواهد «روشنی» در دست دارد که نشان می‌دهد جسد هاینریش مولر سال ۱۹۴۵ در قبرستان یهودیان در برلین دفن شده است.


یوهانس توخِل٬ مدیر مرکز یادبود «مقاومت آلمان» که در برلین واقع است٬ می‌گوید به مدارک تاریخی‌ای دست یافته که نشان می‌دهد هاینریش مولر که روزهای پایانی جنگ جهانی دوم به همراه هیتلر در زیرزمینی در مرکز برلین پنهان شده بود٬ هنگام فرار از این زیرزمین٬ تنها توانسته است چند صد متر از محل دور شود.

آقای توخِل می‌گوید شواهد نشان می‌دهد که حدود سه ماه پس از پایان جنگ جهانی دوم٬ جسد هانریش مولر توسط گروهی که مشغول جمع‌آوری اجساد بوده‌اند٬ پیدا شده و به همراه سه هزار جسد دیگر در گوری همگانی در گورستان یهودیان در برلین دفن شده است. این گورستان سال ۱۹۴۳ توسط نازی‌ها تخریب شده بود.

اگرچه جسد آقای مولر هنوز پیدا نشده است٬ یوهانس توخل می‌گوید شواهدی که او در دست دارد «روشن» است و تقریبا به قطعیت نشان می‌دهد که جسد رئیس گشتاپو سال ۱۹۴۵ در این گورستان دفن شده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که افرائیم زوروف٬ رئیس مرکز «سیمون ویزنتال»٬ نهادی که در طول شش دهه پس از پایان جنگ جهانی در کار شکار نازی‌ها در سراسر جهان بوده است٬ می‌گوید که ادعای مرگ و دفن شدن آقای مولر در برلین  تنها از طریق تست دی‌ان‌اِی ثابت خواهد شد.

آقای زوروف می‌گوید اعضای حزب نازی عمدتا برای فرار از دستگیری٬ دست به تهیه اسناد تقلبی درباره مرگ خود زده‌اند و لذا به گفته وی این گزارش‌ها باید از سوی پزشک قانونی تایید شود.

ده‌ها سال است که مراکز و سازمان‌های بسیاری چون سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد)٬ دفتر تحقیقات ویژه آمریکا و مرکز سیمون ویزنتال به دنبال هاینریش مولر هستند.

این در حالی است که یوهانس توخِل٬ مدیر مرکز یادبود «مقاومت آلمان» می‌گوید در جریان تحقیق درباره فرمانی که هاینریش مولر در روزهای پایانی جنگ در مورد اعدام ۱۸ اعضای گروه مقاومت آلمان صادر کرده بود٬ به مدارکی در مورد مرگ وی دست یافته است.

آقای توخل می‌گوید در کنار گواهی فوت آقای مولر که دسامبر ۱۹۴۵ صادر شده است٬ او شواهدی در دست دارد که نشان می‌دهد اوراق هویتی و مدال‌های آقای مولر پس از مرگش تحویل مقام‌های ارتش شده است تا آن‌ها نیز این لوازم و اسناد را به خانواده آقای مولر بدهند.

یوهانس توخل می‌گوید نمی‌داند چطور افرادی که به دنبال هاینریش مولر بوده‌اند تا کنون به این اطلاعات دست نیافته‌اند.

او در این زمینه می‌افزاید که سال ۱۹۶۳ و زمانی که شایعه‌هایی درباره دفن آقای مولر در آلمان غربی مطرح بود٬ یک گورکن نزد پلیس آمده و شهادت داده است که رئیس گشتاپو را در قبرستان یهودیان دفن کرده است. آقای توخل می‌گوید متن این شهادتنامه را در اختیار دارد. به گفته وی این فرد در مورد علت مرگ آقا مولر توضیحی نداده است.

مقاله ای که سال ۲۰۰۱ در مجله «مطالعات هولوکاست و نسل‌کشی» منتشره شده نیز نشان می‌دهد که ماجرای شهادت این مرد گورکن واقعیت دارد٬ اما در دهه ۶۰ میلادی به دلیل قرار داشتن این گورستان در آن سوی دیوار برلین٬ امکان بررسی صحت و سقم این مسئله وجود نداشت.

افرائیم زوروف٬ رئیس مرکز «سیمون ویزنتال» اگرچه می‌گوید باید پزشک قانونی مسئله مرگ هاینریش مولر را تایید کند٬ می‌‌گوید صحت این مسئله موجب «آرامش فکری» خواهد شد.

وی با این حال احتمال مدفون بودن هاینریش مولر در گورستان یهودیان را «بسیار وحشتناک» دانسته و گفته است: «گورستان یهودیان آخرین جایی است که هاینریش مولر باید در آن دفن شده باشد… اگر این مسئله صحت داشته باشد٬ بهتر است که جسد وی هرچه سریعتر از آن گورستان خارج شود تا محل دفنش به زیارتگاهی برای نئونازی‌ها تبدیل نشود.»

siavash2111 - ویسبادن - آلمان
پلیس مخفی‌ آلمان یکی از سری‌ترین مکانهای دنیا هست چون سازمان‌های جاسوسی و مخفی‌ دنیا هر چند وقت از کاراشون میگن ولی‌ آلمانی‌ها صداشو هم در نمیارن در آلمان درختهای خیابون‌ها هم شماره دارند وای به حال مردم
شنبه 11 آبان 1392 - 12:28
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
خوب معلومه که شما هم شماره دارین. همه شماره دارن. شماره شناسنامه شماره ملى شماره پاسپورت در آلمان هم Ausweisnummer ولى خوب حالا دفن شده در گورستان یهودیانى که آلمان نازى در سال ١٩٤٣ تخریب کرده بود. که چى حالا؟ مرده رفته پى کارش. الآن هم اون دنیا به قول یکى از کاربران در کامنتى دیگه که نوشته بود داره از پایین آناناس پوست نکنده رو هر روز چند بار میبلعه :-)))
شنبه 11 آبان 1392 - 14:59
fdsa60 - تهران - ایران
مولر یکی از مردان بزرگ و طن پرست آلمانی بود.روحش شاد
شنبه 11 آبان 1392 - 16:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +332شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +240شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +238شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +190رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +173پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +152پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +143علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +127یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد