دولت بحرین تعدادی زندانی را به جاسوسی برای ایران متهم کرد

دولت بحرین در اطلاعیه‌ای، تعدادی از مخالفان زندانی خود را به جاسوسی برای دولت ایران متهم کرده است.
 


خبرگزاری رویترز، سه‌شنبه نهم مهر گزارش داده، بحرین تعدادی از ۵۰ زندانی مخالف را که به اتهام «جرایم امنیتی» زندانی هستند، به «جاسوسی برای ایران» و «برنامه‌ریزی برای خراب‌کاری و اغتشاش» با حمایت دولت جمهوری اسلامی نیز متهم شده‌اند.

 
دولت بحرین می‌گوید این ۵۰ زندانی، عضو گروهی تروریستی هستند که برای براندازی حکومت این کشور فعالیت می‌کردند و آنها را به پنج تا ۱۵ سال زندان محکوم کرده است.
 
اکثریت مردم بحرین که کشوری کوچک در جنوب خلیج فارس و همسایه عربستان سعودی است را شیعیان تشکیل می‌دهند اما قدرت در این کشور سال‌هاست که در اختیار شیوخ خاندان آل خلیفه است که سنی مذهب هستند.
 
ایران از آغاز اعتراضات شیعیان بحرین، حمایت خود را از آنها اعلام کرد و دولت بحرین و متحدان عربش نیز در مقابل تهران را به دخالت در امور داخلی بحرین و تحریک شیعیان این کشور متهم کردند.
 
با گذشت مدتی از تظاهرات اعتراضی شیعیان بحرین، نیروهای نظامی عربستان سعودی و امارات متحده عربی، برای مقابله با تظاهرات و به درخواست دولت بحرین وارد این کشور شدند که این مسئله واکنش شدید ایران را به دنبال داشت.
 
در دو سال اخیر، بحرین چندین بار، دولت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به سازماندهی گروه‌های تروریستی در این کشور متهم کرده است.
 
در اطلاعیه اخیر دولت بحرین که خبرگزاری رویترز آن را منتشر کرده، آمده است که ۵۰ زندانی شیعه این کشور، اعضای «یک گروه تروریستی هستند که با هدف تضعیف قانون اساسی و ممانعت از فعالیت سازمان‌ها و موسسات دولتی» فعالیت می‌کردند.
 
در اطلاعیه دولت بحرین به تعداد زندانیانی که به جاسوسی برای ایران متهم شده‌اند، اشاره نشده است.
 
در این اطلاعیه آمده است «ثابت شده» که این دسته از زندانیان برای جمهوری اسلامی ایران جاسوسی می‌کردند و با «مقام‌های ارشد و اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در ارتباط بوده‌اند.
 
به گفته دولت بحرین، این متهمان، دستورات آموزشی و آماده‌سازی برای عملیات خرابکاری را از ایرانی‌هایی که با آنها در ارتباط بودند، دریافت می‌کردند.
 
جمهوری اسلامی، اتهامات مشابه پیشین بحرین علیه خود را به شدت رد کرده بود اما با اعلام حمایت از «مطالبات» شیعیان این کشور، از منامه خواسته بود به جای سرکوب آنها، به این مطالبات عمل کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.