مطهری: شنیده ام محمدرضا رحیمی بازداشت شده است

نماینده مردم تهران گفت: شنیده ام آقای رحیمی معاون اول دولت دهم بازداشت شده است.


علی مطهری در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: هم دولت می‌تواند شاکی تخلف 16 میلیارد تومانی دولت قبل باشد و هم دادستان به عنوان مدعی‌العموم می‌تواند شکایت کند منتهی باید دید این تخلف قطعی است یا خیر.


این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: تخلف مالی در روزهای آخر دولت و واریز 16 میلیارد تومان به یک حساب مشخص موضوع مستقلی است که اگر صحت داشته باشد باید در محاکم قضایی رسیدگی شود.

وی با اشاره به انتشار خبر بازداشت معاون اول دولت دهم گفت: بنده هم اخباری دال بر بازداشت رحیمی شنیده‌ام.

مطهری از انتصاب احتمالی مجید انصاری به عنوان معاون پارلمانی رییس جمهور استقبال کرد و افزود: ایشان تجربه خوبی در نمایندگی مجلس دارد و در کمیسیون برنامه و بودجه عضویت داشته و قدرت خوبی برای دفاع از لوایح دولت دارد و در خصوص طرح‌های مجلس نیز می‌تواند به خوبی اظهارنظر کند.

وی افزود: ایشان انسان منطقی، ‌معتدل و معقولی است البته شاید در ابتدا برخی نمایندگان به دلیل اصلاح‌طلب بودن ایشان، رضایت نداشته باشند ولی معتقدم ایشان در عمل می‌تواند نمایندگان را جذب کند.

نماینده مردم تهران با اشاره به احتمال انتصاب اولین سخنگوی زن در وزارت امور خارجه گفت: این کار بستگی به توانایی فرد مورد نظر دارد اگر خانمی که برای این پست پیش‌بینی شده است توانمند باشد می‌تواند آثار خوبی داشته باشد مخصوصا وقتی که از خانمی با پوشش اسلامی استفاده شود.

وی افزود: این مساله نوعی ترویج موضوع حجاب است که برای کشور مفید است. اما اگر صرفا به خاطر تظاهر به استفاده از خانم‌ها و نمایشی تبلیغاتی باشد کار خوبی نیست.

مطهری ادامه داد: اگر افرادی که برای پست سخنگویی مطرح هستند همه در یک سطح باشند و یکی از آنان خانم باشد و بنابر مصالحی مثلا تبلیغ اینکه در جمهوری اسلامی خانم‌ها هم مناصب بالای دولتی را بر عهده بگیرند،‌ کار خوبی است. به هر حال انتخاب خانم ضعیف و ناتوان آن هم برای نمایش،‌ کار خوبی نیست.

وی با اشاره به گزینه احتمالی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بنده هم شنیده‌ام خانمی به نام افخم برای این منصب انتخاب خواهد شد ولی ایشان را نمی شناسم.

وی با اشاره به اخباری دال بر انتصاب اولین سفیر زن جمهوری اسلامی ایران گفت: این انتصاب هم بستگی به توانایی‌های فرد مورد نظر دارد اگر واقعا سلسله مراتب طی شود و فردی توانمند باشد می‌تواند برای کشور مفید باشد اما اگر صرفا بخواهیم از یک زن استفاده کنیم،‌کار خوبی نیست.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده شنود از دفتر کارش گفت: از زمان آقای مصلحی به بنده قول‌هایی دادند که هنوز عملی نشده است و هنوز هیچ اطلاعات تازه به بنده نداده‌اند.

وی افزود: ما منتظریم و باید معلوم شود این‌ها چه کسانی بودند و انگیزه‌شان چه بود و از کجا دستور می‌گرفتند.

مطهری در پاسخ به این پرسش که تعدادی از نمایندگان فراکسیون اصولگرایان معتقدند عملکرد دولت با شعار اعتدال‌گرایی همخوانی ندارد، گفت: اگر منظور شما پیشنهاد روزنامه شرق است این مساله ربطی به دولت ندارد و نمایندگان در همه امور اجرایی نباید دخالت کنند. اینکه نمایندگان بخواهند درباره همه انتصاب‌ها نظر دهند کار دستی نیست.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: اما اگر فرد متخلفی در یک پست دولتی قرار داده شود این مساله اشکال دارد و مجلس می‌تواند اعتراض کند اما اگر دخالت نمایندگان به خاطر گرایش‌های سیاسی افراد قصد دخالت در امور اجرایی باشد قابل قبول نیست.

مطهری متذکر شد: به هر حال 95 درصد حامیان دولت آقای روحانی اصلاح‌طلب بودند نمی‌توانیم به دولت ایشان الزام کنیم فقط از اصولگرایان در مناصب دولتی استفاده کنند.

مانفرد - ایران - ایران
تا 3000000000000تومان راه داره که آزاد باشی
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 21:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +297اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +207ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +167نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +149نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است