تاراج آثار باستانی مصر هم‌چنان ادامه دارد

در حالی‌که مردم مصر در میدان تحریر قاهره و شهرهای دیگر برای دستیابی به آزادی و دموکراسی مبارزه می‌کنند، باندهای مجهز، با سازماندهی‌ دقیق هم‌چنان به غارت و تخریب آثار باستانی این کشور مشغولند.

گزارش کامل را اینجا بخوانید

Fresh Start - لندن - انگلستان
مردم مصر زمانی‌ افسوس از دست دادن حسنی مبارک را خواهند خورد که چیزی از کشور و تمدن آنها باقی‌ نمانده، درست مثل ایرانیان که ۳۰ سال است افسوس روزهای قبل از کودتای ۵۷ را میخورند اما حسرت گذشته دردی از دردهای ما را درمان نمیکند. تاریخ ایران در حال تکرار در مصر است تا کشور دیگری که همچون ایران سهم بسیار زیادی در پیشرفت بشریت دارد با کبریت اسلام بسوزد.
‌پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 00:11
دنیای وحشی - تهران - ایران
هرکشوری که به مذهب چسبید وضعیتی بهتراز ایران و افغانستان و پاکستان و مصر و امثالهم نخواهد داشت .مذهب باور قلبی هرفردی است و فقط هم باید درقلب و زندگی خصوصی خودش نگهدارد و باآن خودنمایی نکند و باعث آزار و اذیت دیگران نشود و از این طریق از مردم سواستفاده نکند .همانکاری که امروزه که ملایان با ملت ایران می کنند و طالبان باافغانیها و پاکستانیها .خدا هم که دراین روزهای بدبختی مردم دنیا بخصوص خاورمیانه درتعطیلات هست و به داد مان نمی رسد .وجلوی کسانی که از نامش سواستفاده می کنند را نمی گیرد.
‌پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 03:21
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Fresh Start - لندن - انگلستان آقا این را ننویس به تازگی گروهی بسیج شده اند برای زورچپان کردن حقانیت عننننننننننن قلاب شکوهمند و بابا جان خمینی!! مردم بسیار هم راضی‌ هستند کجا قبل از آن قلاب می‌توانستند ۱۵۰۰۰ نفری اعدام را ببینند آنهم در تهران!!! چند سنگسار چه منظره ی زیبائی بود و قبل از انقلان از دیدن آن محروم!! قطع دست پا همینطور!! و هزار کوفت و زهر مار دیگر که با امام امام و خمینی رهبر کبیر به ملت قالب کردند خود الفراااار به خارج!
‌پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 04:58
darih - کالیفرنیا - امریکا
fresh start -لندن یعنی قشنگتر از این کامنتت نمی شد... مرسییییییییییی
‌پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 05:24
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
تغاری بشکند ماستی بریزد , جهان گردد به کام کاسه لیسان/Fresh Start - لندن - انگلستان/ مرسی بسیار زیبا.
‌پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 20:05
مهم - بروكسل - بلزيك
مبارک هرچقدر هم بد بود ولی‌ از نظر اقتصادی خوب بود و ارزشی هم قائل میشد برای آثار فرهنگی‌ مصر ولی‌ از اون موقع که اخوان قدرت رو دست گرفت هم توریست فراری شد از مصر هم اهمیتی برای آثار فرهنگی‌ قائل نشد تو یه مورد یکی‌ از اون مسلمونای تندروشن میگفت باید خراب کرد یکسری از آثار باستانی رو کلا کشور دست حزب اسلامی بیفتد جز نابودی هیچی‌ برای اون کشور ندارد چون اسلام دینی درستی‌ نیست با همچی‌ مخالف است
جمعه 11 مرداد 1392 - 01:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +240پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +186پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +165شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +161نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +117مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • +104روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند