مقابله با سرطان، به روش گرسنه نگه داشتن تومور

پژوهشگران دانشگاه ساوت هامپتون انگلیس می‌گویند با جلوگیری از رسیدن مواد غذایی به سلول‌های سرطانی می‌توان آن ها را ازبین برد


به گزارش ایرنا، پژوهشگران دانشگاه ساوت هامپتون انگلیس به راهکار جدیدی برای مقابله با سلول‌های سرطانی دست یافتند.


به گفته این محققان سلول‌های سرطانی بیشتر از سلول‌های سالم بدن نیاز به مواد غذایی دارند. در واقع چون سرعت تکثیر این سلول‌ها بیشتر از سلول‌های طبیعی است، به اکسیژن و مواد غذایی بیشتری نیازدارند.

دانشمندان کشف کردند مکانیسم تغذیه سلول‌های سرطانی توسط پروتئین EEF۲K صورت می‌گیرد. این پروتئین با کاهش مواد غذایی سلول‌ها فعال شده و به سلول اجازه می‌دهد با وجود مواد غذایی کم زنده بمانند.

کریس پرود یکی از محققان این پروژه گفت: جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی سه راه اصلی برای مبارزه با سرطان است. با وجود پیشرفت‌های بسیار، این روش‌ها علاوه برکشتن سلول‌های سرطانی، سلول‌های سالم را هم از بین می‌برند و عوارض جانبی بسیاری به وجود می‌آورند. اما با کشف اخیر دانشمندان و با مسدود کردن فعالیت این پروتئین، می‌توان سلول‌های سرطانی را بدون آسیب به دیگر سلول ها از بین برد.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد سلول‌های سرطانی می‌توانند این پروتئین را وادار به ترکیب با خود کنند.

هرچند وجود این پروتئین برای بقای سلول‌های سالم ضروری نیست اما در پیشرفت سلول‌های سرطانی نقش بسیار مهمی دارد.

بر اساس آمار مرکز بین المللی تحقیقات سرطان، ۲۵ میلیون نفر در جهان به سرطان مبتلا هستند و سالانه بیش از ۷ میلیون نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست می‌دهند.

این کشف امیدوار کننده راه را برای توسعه درمان‌های جدید در برابر سرطان هموار می‌کند.

رأی دهید
ari jojeh - تهران - ایران
این انگلیسی‌‌ها عجب انسان‌های باهوشی هستند، حل نمیدانم که این روش مبارزه با سرطان را از تحریم ایران و ایرانی‌ فهمیدند یا از یافته‌های خودشان برای تحریم ایران و ایرانی‌ استفاده میکنند؟ در هر دو حال احتمال این که جواب بده تو ایران ۵۰/۵۰.
‌پنجشنبه 3 مرداد 1392 - 13:08
eydad - مونترال - کانادا
۲۵ میلیون نفر در جهان به سرطان مبتلا هستند?!
‌پنجشنبه 3 مرداد 1392 - 15:01
behruz22 - لوزان - سویسی
حقیقتجو آلمان: دوست عزیز اگر این متن را میخوانید؟ میخواستم بدونم نظر شما در این مورد چیست؟ و اگر می‌شه خواهش می‌کنم یکم توضیح بدین در این موضوع؟ مخصوصاً جملهٔ ۵ و ۶ را زیاد خوب متوجه نشدم! مرسی‌ از شما
‌پنجشنبه 3 مرداد 1392 - 23:03
کبالت3 - کرج - ایران
هر چند وقت یه بار خبری در مورد مداوای سرطان با روش جدیدی منتشر و موجب امیدواری کسانی که خود یا عزیزشون در گیر این دردن میشه اما بعدها هیچ خبری از عملیاتی و جاری شدن اون نمیشه و این در حد تئوری و فرضیه میمونه نشر اینطور مطالب در مجامع غیر تخصصی پیش از قطعیت تاثیر اون امید واهی دادن به بیمار و سر در گم کردن خانواده بیماره نظر من بود البته کبلائی.
جمعه 4 مرداد 1392 - 13:28
دنیای وحشی - تهران - ایران
فکر میکنم همکاران وبسایت شما می بایستی یا مطلب را خوب بخوانند و برای خودشان ترجمه کنند که خوب متوجه شده وبرایشان جا بیفتد که بعد یک مطلب بامفهوم برای خوانندگان به عرضه بگذارند و یااینکه مطلب اوریجینال را بگذارید که خود خوانندگان به زبان اصلی خوانده وبفهمند .به هرحال بنده چندین باراین مطلب را خواندم ولی هنوز متوجه نشدم که چطور میشود سلول درگیر به سرطان راگرسنه نگه داشت و آیا از راه خاصی وتوسط متخصصین می بایست این کار صورت بگیرد و یا اینکه باروزه گرفتن و امثالهم نیز میشود بطور شخصی این کار توسط بیمار صورت بگیرد .؟!!
شنبه 5 مرداد 1392 - 02:58
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
behruz22 (1 - لوزان - سویسی- دوست عزیز من الان یکشنبه ساعت 23 بطور تصادفی این صفحه را باز کردم و کامنت شما را دیدم وگرنه زودتر جواب شما را مختصر میدادم. چون به استناد کامنتهای گذشته ام و انتقادم به این سایت که اگر چنین گزارش پزشکی را میگذارند منبع درج خبرش را یا برخی اصطلاحات درست انگلیسی یا زبانی که از روی آن ترجمه شده را بگذارند تا خواننده برای اطلاعات بیشتر خود به تحقیق بیشتر بپردازد ولی متاسفانه علیرغم چند بار تذکر که گذاشتن اخبار پزشکی مسئولیت دارد و باید زیر نظر کسی باشد که حداقل تا حدودی آموزش ژورنالیست پزشکی داشته باشد تا مبادا اطلاعات اشتباه و نادرست بدست مردم برسد و برخی هم براساس توصیه سایت شما دست به کار خود دکتری بزنند ولی کو گوش شنوا. برای همین من اغلب اینجور گزارشها را کلیک نمیکنم تا بخوانم چونکه جدی نمیشود گرفت و تخصصی نیست و اشتباهات هم زیاد دارند و اگر هم بخوانم سطحی از آن رد میشوم. برگردم به اصل قضیه که این شیوه درمانی جدید برای تراپی سرطان هنوز اگر و اماهای زیاد دارد! در 2
یکشنبه 6 مرداد 1392 - 23:28
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
3) اینکه نوشته شده این آنزیم فقط در سلولهای سرطانی فعالیت زیاد دارد که کاملاً درست است ولی برای سلولهای دیگر مهم نیست اشتباه است و ساختار بیوشمیائی راه Calmodulin را نادیده گرفته؟ برای همین نمیشود گفت از کار انداختن EEF2K واقعاً برای سلولهای سالم دیگر 100% بیخطر است. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید که پیش زمینه تحصیلی در بیوشیمی- ژنتیک- پزشکی را برای فهم بهتر آن لازم میباشد: تندرست و موفق باشید! https://en.wikipedia.org/wiki/EEF2K.
یکشنبه 6 مرداد 1392 - 23:28
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) ولی اگر در عمل هم موفق شوند که با داروئی شیمیائی مانع رشد سلولهای سرطانی شوند بسیار متد امیدوارکننده میشود. توضیح کوتاه: اولین این EEF2K یک آنزیم (enzyme ( Enzym است ( در صورتیکه در ترجمه بالا بعنوان پروتئین معرفی میشود و مترجم به حرف آخرش که K باشد باید پی میبرد برای Kinase است و در زبان پزشکی پسوند -ase برای علامت شناسائی یک آنزیم در بیوشیمی بدن است ولی چون که از رشته پزشکی خبر ندارد آنزیم را با پروتئین و هورمون غیره اغلب جابجا میکنند) اسم بدون مخفف این آنزیم - Eukaryotic elongation factor-2 kinase میباشد و EEF2K نقش مهمی در ساخته شدن پروتئینهای گیرنده برای شناسائی روی سلولها دارد و بعنوان مانع شونده ( Inhibitor یا به آلمانی Hemmer ) شناخته میشود. حالا کار با بیوشیمی پیچیده چگونه پروتئین سازی اش نداریم. در 2
یکشنبه 6 مرداد 1392 - 23:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.