گالوپ: مشکل نیمی از ایرانیان در تامین خوراک و مسکن

سازمان نظرسنجی گالوپ، در گزارشی می‌گوید که نیمی از جمعیت ایران، در طول سال گذشته در مواردی برای تامین مسکن و خوراک به مشکل مواجه شده‌اند.


در این گزارش که روز دوشنبه دهم تیرماه منتشر شد، آمده است که اکثریت ایرانیان می‌گویند که بیشتر روز را با احساس نگرانی، اندوه و خشم سپری می‌کنند.


به گزارش گالوپ، انتخاب حسن روحانی از سوی شهروندان ایران، بطور گسترده‌ای به عنوان نشانه آشکاری از اشتیاق ایرانیان برای تغییری هدفمند تلقی شده است و آغاز کار آقای روحانی با مردمی همراه خواهد بود که به نحو فزاینده‌ای فقیر و بی‌سامانند.

نیمی از مردم ایران می‌گویند که درطی سال گذشته، در مواردی برای تامین هزینه خوراک و مسکن خانواده خود درمانده بوده‌اند.

سازمان گالوپ تصریح کرده که در میان مردمان ۱۹ کشوری که طی سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میلادی، در خاورمیانه و شمال آفریقا مورد بررسی آماری قرار گرفته‌اند، رقم ۵۰٪ مربوط به ایرانیان، بالاترین درصد بوده است.

بسیاری از مردم ایران، تاثیر تحریم‌ها علیه برنامه هسته‌ای را که در دو سال اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته‌اند، احساس می‌کنند.

پیآمد مضاعف این تحریم‌ها، اقتصاد ایران را بی‌ثبات کرده و موجب تورم لجام گسیخته و بیکاری فزاینده شده است.

داده‌های آماری گالوپ نشان می‌دهد که ۲۷٪ ایرانیان قابل اشتغال، اکنون بیکارند؛ علاوه براین، ۳۴٪ نیروی کار کشور هم، اشتغال ناقص و نیمه وقت دارند.

گزارش گالوپ همچنین نشان می‌دهد که اکنون، نیمی از جمعیت بالغ ایران احساس می‌کند که تحریم‌ها، به میزان قابل توجهی معیشت آنها را تحت‌الشعاع قرار داده و ۳۵٪ دیگر هم می‌گوید که معاش روزانه‌شان تا حدودی تحت تاثیر تحریم‌ها بوده است.

این ارقام موید کاهش خوش‌بینی مردم در مورد سقوط استاندارد زندگی آنهاست رقم ۳۴٪ ایرانیانی که در سال ۲۰۱۲ میلادی بر سقوط استاندارد زندگی خود تاکید کرده بودند، ۲۰٪ نسبت به سال پیش از آن افزایش یافته است.

آمار منتشرشده گالوپ همچنین حکایت از این دارد که سلامت روانی ایرانیان در دو سال گذشته به وخامت گذاشته و در حال حاضر، ۵۸٪ مردم ایران در طی روز، دلواپس و نگرانند،‌ ۵۴٪ غمگین و افسرده و ۵۴٪ نیز روز را در خشم و عصبانیت سپری می‌کنند.

aram. - کردستان - ایران
من تا ظهر دنبال کار هستم بعد از ظهر ها هم بیکارم.
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 09:49
سيروس كمال - دبى - امارات
عجیبه که نیروهاى چماق به دست و سرکوبگر از این تحریمها مستثنی هستند .
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 10:09
zavareh - رودسر - ایران
سر پلید آقا سلامت، با توصل به آقا امام زمان موهوم و نایب برحقش ولی‌ امر خونخوار شیعیان و مستضعفان جهان همه چی‌ درست میشه...
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 10:16
تاراز - لیدز - انگلستان
اتیوپی.اریتره.مالی.سومالی.هند.پاکستان.بخشی از مردم شرق دور مشکلات بزرگی در تامین خوراک و پوشاک دارند.کشوری به بزرگی و وسعت و ثروت مثل ایران هم مثل اونهاست چه تفاوتی با آنها داریم.دیگر چه اولدورم بولدورمی حاکمیت و بخشی از جامعه مادارند.واقعا مایه ننگ و شرم نیست.یعنی انقلاب شده برای فقر و گرسنگی فحشا فساد دزدی اعتیاد و هزار نکبت دیگر؟. هرچی خاک روی زمینه بر سر ما.
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 10:36
بابک - سبزوار - ایران
همینطور است.
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 12:06
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
فدای یک تار موی شما . مهم این است که روحانی شد رئیس جمهور منتخب ملت ساده اندیش .
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 12:43
fesgeli - سوئد - اوپسالا
تا واگتی‌ اسم دین و حکومت مذهبی‌ رو ایران باشه همینه. تو قرن ۲۱ با دین حکومت نمیکنند با سیاست حکومت میکنند، سیاست یعنی‌ علم مملکت داری و روابط با کشور‌های دیگر و دین یعنی‌ راه رابطه با خدا. این دو تا ربطی‌ با هم دیگه ندران ولی‌ آخوند احمق اینو نمیفهمه
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 17:51
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
خود کرده را تدبیر نیست.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:07
کبالت - کرج - ایران
هر روز که سر کار میرم سعی میکنم با کارگرا کمترین برخورد رو داشته باشم با اینکه مطالبات از شرکتها و کارخانه های آویزون به دولت به 9 ماه هم رسیده و هنوز نزائیده حقوق کارگرا رو با یکی دو ماه تاخیر هر طور شده جور میکنیم با حداقل کارگر و حد اکثر اضافه کاری و شرایط سخت ادامه میدیم اوضاع خیلی از کارگاهها همینطوره اینا مهم نیست اما وقتی به روزی فکر میکنم که صبح باید بیام و به پرسنل بگم از فردا یا فلان روز کارخونه تعطیله تنم میلرزه نه بخاطر خودم بخاطر این بچه های زحمت کش و آینده نامعلوم خانواده شون به هر حال میدونم اگه وضع همین باشه اون روز یکی از همین روزاس خیر نبینه باعث و بانیش کبلائی.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 11:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +463شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +322شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +259محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند