حدادعادل از احتمال کناره‌گیری اصول‌گرایان به نفع جلیلی خبر داد

غلامعلی حدادعادل، عضو ائلاف سه‌گانه «پیشرفت» در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم است

غلامعلی حدادعادل از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران، روز دوشنبه، ۲۳ اریبهشت از احتمال کناره‌گیری محافظه‌کاران به نفع سعید جلیلی در انتخابات پیش رو خبر داد.
 


به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای حدادعادل که همراه با محمدباقر قالیباف، شهردار تهران و علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی، ائتلافی با نام «پیشرفت» را برای حضور در انتخابات تشکیل داده‌اند، گفت که تحولات روز آخر ثبت‌نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ضرورت وحدت اصول‌گرایان را بیشتر کرده است.

 
در آخرین دقایق از مهلت باقی‌مانده ثبت‌نام نامزدهای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران، چهره‌هایی چون اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، اسفندیار رحیم مشایی، مشاور رییس جمهوری، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری قدم به عرصه انتخابات گذاشتند در حالی که تا پیش از آن ابهامات بسیاری درباره حضور آنها در این رقابت وجود داشت.
 
اما به‌طور مشخص ورود سعید جلیلی به انتخابات تا حدی با استقبال محافظه‌کاران مواجه شده است تا جایی که برخی از نامزدهای منتسب به جریان اصول‌گرا از احتمال کناره‌گیری به نفع او سخن می‌گویند.
 
روز یکشنبه، ۲۲ اردیبهشت، علی اکبر ولایتی گفت که اگر جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از جلیلی حمایت کند، ائلاف پیشرفت نیز از او حمایت می‌کند.
 
اکنون نیز غلامعلی حدادعادل، دیگر عضو ائتلاف پیشرفت بحث حمایت از جلیلی را مطرح می‌کند و از کناره‌گیری اصول‌گرایان به نفع او سخن می‌گوید.
 
او اظهار داشت: «اصول‌گرایان نشان داده‌ند که مصالح انقلاب را بر منافع شخصی ترجیح می‌دهند.»
 
 خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، نیز در یادداشتی خبر داده است که «با ثبت‌نام سعید جلیلی تعدادی از نامزدها از جمله محمد باقر لنکرانی و علیرضا زاکانی به نفع وی کنار خواهند کشید و به این ترتیب طیف قابل توجهی از نیروهای ارزشی و انقلابی که پیش از این حامیان و هواداران احمدی‌نژاد را تشکیل می‌دادند به این بخش از اصولگرایان خواهند پیوست».
 
این خبرگزاری نوشته است: «این احتمال را هم نمی‌شود از ذهن دور کرد که خروجی ائتلاف پیشرفت هم دکتر جلیلی باشد و اینکه حتی حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد نیز به این ائتلاف بپیوندد که در این صورت، رقابت جبهه اصولگرایان با هاشمی رفسنجانی جدی‌تر خواهد بود».
 
در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران چهره‌های بسیاری از طیف محافظه‌کاران ثبت‌نام کرده‌اند که به گروه‌ها و احزاب سیاسی مختلف تعلق دارند.
 
راه‌حل مناظره جمعی برای تعدد نامزدها
 
تعدد نامزدها در انتخابات این دوره مسئله‌ای را هم برای رادیو و تلویزیون دولتی ایران پیش آورده و آن چگونگی مناظره میان نامزدهاست.
 
در دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری ایران از آنجا که تنها چهار نفر از فیلتر شورای نگهبان توانستند عبور کنند، امکان مناظره‌های دو به دو میان نامزدها در تلویزیون ایران به وجود آمد، اما این دوره چهره‌های بسیاری ثبت‌نام کرده‌اند که احتمال تایید صلاحیت آنها می‌رود.
 
بر این اساس ستاد انتخابات صدا و سیما ایراه به راه‌حل «مناظره جمعی» میان نامزدها رسیده است.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد انتخابات صدا و سیما ایران روز دوشنبه اعلام کرد، در صورتی که تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده به پنج نفر برسد مناظره‌ها به صورت انفرادی برگزار می‌شود، اما اگر تعداد آنها به بیش از پنج نفر برسد این مناظره‌ها به صورت جمعی و با حضور مجری خواهد بود.
 
بر اساس این اطلاعیه، هر یک از نامزدها نیز فرصت دارند ۴۲۰ دقیقه از طریق تلویزیون و ۲۱۶ دقیقه از طریق رادیو با مخاطبان خود سخن بگویند.
 
پیش از این عزت‌الله ضرغامی، رییس رادیو و تلویزیون دولتی ایران گفته بود که این رسانه بیش از دو هزار ساعت برنامه در رابطه با انتخابات پخش خواهد کرد.
 

رأی دهید
sting68 - گنبد - ایران
من نمیفهمم واقعا اینها چه قصدی از به روی کار اوردن و به قدرت رساندن کوتوله های ناشناس و بی وزنی مثل سعید جلیلی و لنکرانی (هلو) دارند ؟؟؟؟!!!!!!!.........................این دو تا کپی برابر اصل تفکرات و اعقاید احمدی نژاد هستند با شمایلی جدید
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 10:44
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
حداد قاتل
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 11:19
django - تهران - ایران
غلط کرد
‌سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 - 09:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.