به ابوموسی بروید؛ گردشگری اش سامان گرفت

سرپرست معاونت گردشگری هرمزگان از راه اندازی یک دفتر خدمات مسافرتی ویژه تورهای گردشگری به مقصد جزیره ابوموسی خبر داد.

فرشید واحدی گفت: این دفتر توسط بخش خصوصی راه اندازی شده است، منتها به دلیل پرشدن ظرفیت مراکز اقامتی در جزیره به مدت یکماه از تاریخ 25 اسفند تا 25 فرودین ماه فعالیتی ندارد. اما پس از این مدت تورهای دو روزه گردشگری جزیره را با قیمت 120 هزار تومان تعریف کرده است.
 


وی درباره اینکه چرا قیمت تورها از مسیر بندرعباس تا جزیره برای گردشگران و مسافران گران است درحالی که تا پیش از انی تردد هوایی از بندرعباس تا ابوموسی برای متقاضیان رایگان انجام می شد گفت: شرکت هواپیمایی مورد نظر از مسافران تورهای گردشگری هزینه ای دریافت می کند ضمن اینکه پروازها هر روز انجام نمی شود و امکان رفت و برگشت به جزیره تنها در روزهای زوج امکان پذیر است. بنابراین هر مسافری به دو روز امکانات اقامتی و پذیرایی نیاز دارد.

 
واحدی درباره امکانات و زیرساخت های گردشگری جزیره نیز گفت: برای مسافران تورهای گردشگری به جزیره امکاناتی مانند ورزشهای ساحلی، ماهیگیری، رصد ستارگان جزیره در شب، غواصی و گشت دریایی مهیا شده است که تمام اوقات فراغت گردشگران جزیره را پر می کند.

رأی دهید
KARKAS - اصفهان - ایران
آدرس دفتر بدین برم یا شماره تلفن اتللات
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 15:38
Pezhman - وين - اتريش
آرامگاه بن موسی را هم بازسازی کنید تا یهودیان ایران وجهان هم برای زیارتش به آنجا بروند.این زیارتگاه شناسنامه ایرانی بودن این مکان از زمان بازگشت ارتش ایران از راه عراق واردن وبخشی از راه دریا در زمان استر ومردهخوای است.خاخام بزرگ از طریق دریا قصد آمدن داشت که در بین راه حالش بدشد وبناچار در این جزیره ایرانی توقف نمودند ولی حالش بدتر وسپس فوت نمود.نام این جزیره از آن پس بن موسی نامیده شد.وبا تصرف ایران توسط اعراب به ابوموسی تغییر پیدا نمود. حال که از دست تجاوز وتسلط اعراب آزاد شده ایم بهتر است نام ایرانی برای آن انتخاب کنیم.مثلآ جزیره ابوالفضل العباس ؟!
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 04:12
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا