بهارانه تصویری: خوش بهحال روزگار
رأی دهید
نرمنرمک میرسد اینک بهار/خوش بهحالِ روزگار/ ای دلِ من گرچه در این روزگار/جامۀ رنگین نمیپوشی به کام/ بادۀ رنگین نمیبینی بهجام/ نُقل و سبزه در میان سفره نیست/ ای دریغ از تو اگر چون گُل نرقصی با نسیم/ ای دریغ از ما اگر کامی نگیریم از بهار(فریدون مشیری)
برای دیدن تصاویر کامل این گزارش , بر روی عکس زیر کلیک کنید
*Fanoos* - ایران - ایران
. هست ایام عید و فصل بهار. جشن جمشید و گردش گلزار. « منوچهری دامغانی ». **امروز روز شادی و امسال، سال گل. نیکوست حال ما که نکو باد حال گل. « مولوی ». **عید است و نو بهار و جهان را جوانیی. هر مرغ را به وصل گلی شادمانیی. « امیرشاهی سبزواری ». **آمد بهار و یافت جهان اعتدال او. مرغ دل از نشاط برآورد سال نو. « طالب آملی ». طوفان گل و جوش بهار است ببینید. اکنون که جهان برسرکار است ببینید. این آینه هایی که نظر خیره نمایند. در دست کدام آینه دار است ببینید. « صائب تبریزی ». **چوگشت از روی تو دلشاد نوروز. در گنج طرب بگشاد نوروز. « کمال الدین اسماعیل ». **. چوگشت از روی تو دلشاد نوروز. در گنج طرب بگشاد نوروز. « کمال الدین اسماعیل ». **به جمشید برگوهر افشاندند. مرآن روز را روز تو خواندند. سرسال نو هرمز و فرو دین. برآسوده از رنج دل، دل زکین. « فردوسی توسی ». نوروز که هرچمن، دل افروز بود. نقش گل و خار عبرت آموز بود. گر جامه به جان ز معرفت نو گردد. هرروز به دل »نشاط نوروز« بود. « شکیب اصفهانی ». **تا هست چنین که طبع اطفال. در هرشب عید شادمان است. « اهلی شیرازی ».
چهارشنبه 30 اسفند 1391 - 10:18
m.noor - شارجه - امارات
با درود. با تبریک سال نو.امسال سال گذر به دمکراسی است سال دور انداختن مذهب و به آغوش کشیدن مام وطن .ملت ایران باید به آغوش مام وطن باز گردد و از دشمن وطن یعنی مذهب دوری کند .ملت ایران باید از ایران عزیز طلب بخشش کند و بخاطر ۳۴ سال دوری پای وطن را ببوسد شاید وطن راضی شود او را ببخشد به امید روزی که ایران آزاد شود امین.م.ن
چهارشنبه 30 اسفند 1391 - 13:55
باريك بين - تهران - ایران
m.noor - شارجه - امارات- ضمن تبریک نوروز به تمامی ایرانیان، خواستم تا خدمت شما دوست گرامی بگم که از همون کلمه "باید" که در کامنتت استفاده کردی مشخصه چقدر به دموکراسی و اصول اون پایبندی. تویی که ادعای این رو داری که باید دموکراسی رو برقرار کرد مانند بسیاری دیگر از افراد بیسوادی که فقط ژست دموکراسی رو بلدند بگیرند، نمی دونی که حتی با تعریفی که امثال تو از دموکراسی می کنند دیگه نمی شه با کلماتی نظیر "باید" مردم رو وادار به کاری کرد. به هر حال عیدت مبارک باشه، کلی با کامنتی که گذاشته بودی من رو شاد کردی و خندوندی. بازهم در این ایام عید کامنت بذار، بلکه ملت کمی شاد بشن.پیروز باشی.
پنجشنبه 1 فروردين 1392 - 09:21
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
ازهمه عکسها قشنگتر این دختر کوچولوی خوشگل با او لپهای صورتی اش و خنده پاک و کودکانه اش است .
جمعه 2 فروردين 1392 - 01:58
