راهاندازی یک سیستم جدید در وزارت امور خارجه آمریکا برای دریافت ویزا
رأی دهید
رادیو فردا : وزارت امور خارجه آمریکا به تازگی سیستم جدیدی را برای دریافت انواع ویزا راه اندازی کرده است تا متقاضیان بتوانند از آن طریق برای پر کردن فرمهای مخصوص و پرداخت هزینه ویزا اقدام کنند.
شهروندان ایرانی همچنین میتوانند با استفاده ازاین سیستم برای انجام مصاحبه ویزا یکی از کشورهای امارات متحده عربی، ترکیه و یا ارمنستان را انتخاب کنند.
سارا گرو، از مسئولان فارسی زبان امور کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا، در گفتوگو با رادیو فردا درباره جزئیات استفاده از این سیستم جدید توضیح می دهد.
سارا گرو: وزارت امور خارجه آمریکا در نظر دارد با استفاده از سیستم جدید برای گرفتن یک وقت مصاحبه و پرداخت کردن هزینه برای ویزا، خدمات بهتری را به متقاضیان ارائه کند. این سیستم جدید راحت تر بوده و میتوان تمامی مخارج ویزا را در یک مبلغ واحد در این سیستم پرداخت کرد که برای متقاضیان ارزانتر خواهد بود.
همان طور که قبلا بود متقاضیان بایستی فرم درخواست ویزا را قبل از مصاحبه پر کنند و همچنین میتوانند این فرم را از طریق اینترنت به دست آورده و یا به صورت آنلاین در وبسایت و یا به یک مرکز تلفن زنگ بزنند و با استفاده از یک کردیت کارت بین المللی، هزینه مصاحبه خود را پرداخت نمایند.
یا اینکه از طریق همان وبسایت یا مرکز تلفن میتوانند در یکی از مکانهایی که مامورین کنسولی به زبان فارسی هم مسلط هستند، مثل آنکارا، دبی و یا ایروان وقت مصاحبه بگیرند و همان جا مشخص میشود که در کدام یک از این مکانها میتوانند زودتر وقت مصاحبه حضوری بگیرند.
ممکن است آدرس این وبسایت را اعلام کنید؟
WWW.usvisa-info.com
متقاضیان خودشان درخواست میدهند که مایلند مصاحبهشان در کدام شهر انجام شود یا اینکه شما محل مصاحبه را تعیین میکنید؟
نه ما تعیین نمیکنیم. بلکه متقاضیان باید خودشان تصمیم بگیرند. متقاضی میتواند از طریق اینترنت و خیلی آسان به وبسایت جدید ما سر بزند و از آن جا میتواند انتخاب کند که کدامیک از آن کنسولگریها یا سفارتخانهها وقت زودتر و مناسبتری برای آنها در نظر خواهد گرفت.
با استفاده از این سیستم مدت زمانی که متقاضی باید برای دریافت جواب منتظر باشد، تقریبا چند هفته یا چند ماه است؟
بستگی به مصاحبه دارد. متقاضی باید فرم را پر و هزینه ویزا را نیز پرداخت کند تا برای او وقت مصاحبه در نظر گرفته شود و بعد از آن به کنسولگری یا سفارت مراجعه میکند و مصاحبه او انجام میشود.
مصاحبه با متقاضی چند دقیقه طول میکشد و بعد از آن برای برخی از متقاضیان سه روز بعد از مصاحبه ویزا صادر میشود و بعضی از مردم یک وقت دیگر مصاحبه دارند و برای گروه دوم این پروسه تقریبا شش یا هفت هفته طول می کشد.
متقاضیان قرعه کشی گرین کارت یا کارت سبز هم از این سیستم استفاده میکنند یا اینکه از سیستم قدیمی پیروی میکنند؟
همه متقاضیان ویزا باید از این سیستم جدید استفاده کنند. یعنی هر کسی که متقاضی ویزای آمریکاست باید از این رویه جدید پیروی کند.
متقاضیان ویزای مهاجرتی یا لاتاری باید وقت مصاحبه را همان طوری که در سیستم قدیمی از کنسولگری آمریکا دریافت میکردند، بگیرند. ولی کسانی که میخواهند تاریخ مصاحبه را عوض کنند باید با همان مرکز تلفن یا وبسایتی که قبلا به آن اشاره کردم تماس بگیرند.
خانم گرو، امسال به چند نفر از متقاضیان ایرانی قرعه کشی گرین کارت ویزا داده خواهد شد و آیا تمام کسانی که سال گذشته قبول شدند، برای دریافت کارتشان اقدام کردند؟
دقیقا این را نمیدانیم چون یک رقم مشخصی برای ایرانیها وجود ندارد بلکه برای سراسر دنیا ۵۰ هزار ویزا صادر میشود. ولی شاید حدود چهار هزار یا چهار هزار و ۵۰۰ ایرانی میتوانند ویزای لاتاری دریافت کنند. ما ایرانیها را تشویق میکنیم که هر چه زودتر مدارکشان را ارائه کرده و زود برای مصاحبه مراجعه کنند. کسانی که در قرعه کشی ۲۰۱۲ پذیرفته شده ولی برای مصاحبه مراجعه نکرده اند متاسفانه نمیتوانند دیگر اقدام کنند.
آخرین سوال این است که در این زمینه چه توصیههایی برای متقاضیان ایرانی دارید و اصولا در پاسخگویی به مراجعه کنندگان ایرانی با چه مشکلاتی روبرو هستید؟
در طول هفتههای اخیر تعداد سوالاتی که از طریق ایمیل و فیس بوک و توئیتر در مورد لاتاری گرفتهام افزایش یافته است. به نظر میرسد که همه میخواهند بدانند چه چیزی باعث میشود که افراد انتخاب شده در قرعه کشی و در موقع مصاحبه رد شوند.
این افراد در زمانی که از طریق اینترنت ثبت نام میکنند یک اطلاعیه در وبسایت وجود دارد که بر اساس آن میگوید که همه متقاضیان باید تمام اطلاعات خودشان و تمامی اعضای خانوادهشان را پر کنند و حتی باید اطلاعات اعضای خانوادهشان را که قصد سفر کردن به آمریکا را ندارند نیز ارائه بدهند.
متاسفانه خیلی از مردم به این نکته بسیار مهم توجه نمیکنند. بعد از اینکه در قرعه کشی انتخاب شدند، سعی میکنند اعضای خانواده را به لیست خودشان اضافه کنند. در این شرایط حتی اگر متقاضی انتخاب شده باشد و حتی اگر جی سی سی برای این شخص متقاضی دعوتنامه فرستاده باشد، با وجود این در مصاحبه رد خواهند شد.
متقاضی فقط در زمان مصاحبه از این موضوع با خبر خواهد شد. همان طور هم اگر در نوشتن محل تولد خودش اشتباه کرده باشد، احتمالا رد خواهد شد. این مسئله خیلی در زمان مصاحبه برای همه ناراحت کننده است، هم برای متقاضی و هم برای ما.
ولی قانون در این نقطه خیلی واضح و سخت گیرانه است و امکان تجدید نظر در آن وجود ندارد و حتی اگر متقاضی در این مورد چانه بزند باز هم نمیشود برای آن کاری کرد.
طناز ايراني - تهران - ایران
من جای امریکا باشم ها ، تمام ایرانی های بعد از انقلاب را اخراج میکنم تا یاد بگیرن که دروغ نگن و فقط برای گرفتن اقامت امریکا یه سری دروغ دمبل تحویل سفارت ندن که ما بهایی هستیم و ال و بل ! طرف اسمش سید فلان سید فلانی هست اونوقت رفته توسفارت و گفته من بهایی م و جونم در ایران در خطره و این ها هم که نمیدونن سیدفلان سید فلانی یعنی صددرصد غیربهایی و زود بهشون ویزای خونوادگی میدن از نوع پناهنده دینی ، اونوقت این سیدفلان سیدفلانی بعد از گرفتن گرین کارت واقامت راه میفره بیاد ایران دیدن خاله قزی و عمه کلثومش ! میاد تو هم ن کشوری که به دروغ ادعا کرده جونش اونجا در خطره ، با همین دروغگویی هاشون آبروی ایران و ایرانی رو بردن , تو اگه راست میگی و بهر دلیل از ایران بدت میاد ، غلط میکنی دوباره میایی ایران برای دید و بازدید و قمپز دادن
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 20:30
kian iran - واشینگتن - امریکا
طناز ایرانی-تهران-ایران- مثل اینکه دل خیلی پری داری!! همه ایرانی ها هم با دروغ اینجا نیستن که شما پیشنهاد میدی همه رو اخراج کنن. یه کم فکر کن بعد حرف بزن
سه شنبه 29 اسفند 1391 - 04:54
ali1111 - تهران - ایران
طناز ایرانی - تهران - ایران. نه همه، همه...ولی عده زیادی دروغ میگویند، من شغلم در رابطه با مهاجران(پناهنده ها)انگلیس است و اکثرا دروغ میگویند، البته شانسی بعضیها جواب میگیرند و بعضیها خیر...حالا اونهایی که جواب میگیرند تازه اول بدبختی شون است!!! اون هم تو این موقعیت!
سه شنبه 29 اسفند 1391 - 12:02
طناز ايراني - تهران - ایران
kian iran - واشینگتن - امریکا. میدونم دوست من ، من هم یادم بنویسم اونهایی که با دروغ اومدن ، در ضمن وقتی بخوان بسوزونن همه تر و خشک رو با هم میسوزونن و نمیپرسن تو چطوری اومدی ، اما راست میگی دوست من ، معذرت میخوام که کلیت دادم. Ali11111 واقعا نمیدونم یعنی چقدر میتونن بدبخت باشن که با دروغ بیان امریکا و در امریکا پایین ترین زندگی رو داشته باشن و تو اوج بدبختی بگن راحت شدیم، یعنی چی !؟ دلم میسوززززه براشون به خدا
چهارشنبه 30 اسفند 1391 - 01:10
sepherdad - سیدنی - استرالیا
وزارت امور خارجه آمریکا در زمان خانوم کیلینتون یک طویله واقعی بود! الان رو نمیدونم ! خیلی نژاد پرست بودن کارمندهای پاکستانی شون با اون ریشهای بلند که معلوم بود یک ماه هست حموم نرفتن!!
چهارشنبه 30 اسفند 1391 - 05:45