چرا بیماران زیر تیغ جراحی به هوش می‌آیند

تحقیقات نشان می‌دهد که خطر بیدار شدن از یک بیهوشی کامل زیر چاقوی جراحی مسئله نادری است اما یک نفر از هر 15 هزار نفر این امر را تجربه می‌کنند.

به گزارش مهر، محققان با بررسی و نظرخواهی از 82 درصد از متخصصان بیهوشی بریتانیا که تعداد آن بیش از 7 هزار نفر بوده، این اتفاق نادر را طی یک سال گذشته بررسی کردند که از سه میلیون جراحی سال 2011، 153 مورد گزارش شده است.
 


اکثر این بیماران یا به سرعت از بیهوشی بیرون آمده و یا بیهوش شدن آنها یک فرآیند طولانی بوده است.

 
یک سوم از این بیماران که تعداد آنها 46 نفر بوده در تمام مدت عمل جراحی به هوش بوده‌اند.
 
براساس اظهارات محققان بیهوشی، تعداد بیمارانی که در نتیجه این تجربه درد یا نا آرامی دارند بسیار معدود است.
 
محققان کالج رویال بیهوشی و انجمن بیهوشی بریتانیا و ایرلند اظهار داشتند که این نتایج اولیه که در مجله بیهوشی منتشر شده می‌تواند برای بیماران اطمینان بخش باشد.
 
تیم کوک، از نویسندگان این تحقیق و متخصص بیهوشی اظهار داشت: اکثر موارد بیمار وقتی بیهوش شده است که عمل به پایان رسیده است. این افراد ممکن است برخی صداها را هم بشنوند، اما تعداد متخصصان بیهوشی که اظهار داشتند بیماران در این حالت درد یا ناراحتی احساس می کنند بسیار معدود بوده است.
 
کوک اظهار داشت: باید اطمینان حاصل کرد که بیمار کامل بیهوش می شود، اما نمی توان دوز داروی بیهوشی را از یک حد افزایش داد چرا که این امر می تواند برای بیمار خطر آفرین باشد.
 
برخی از بیمارستان‌ها دارای نمایشگرهای مخصوصی برای اندازه گیری سطح بیهوشی هستند.
 
کوک و همکارانش به این نتیجه رسیدند که حتی وقتی این دستگاه اندازه گیری در دسترس باشد تنها 2 درصد از متخصصان بیهوشی از این فناوری مشاهده مغز در حالت بیهوشی استفاده می کنند.
 
این محقق اظهار داشت که این احتمال وجود دارد که بیدار شدن تصادفی هنگام عمل از نتایج این تحقیق وسیع تر باشد، چرا که نظرسنجی های کوچکتر از بیماران نشان دهنده ارقام بیشتری است به طوری که مشخص شده است یک نفر از هر 500 بیمار در زمان بیهوشی کامل عمل جراحی بیدار شده است.
 
متخصصان بیهوشی خواستار افزایش دانش خود نسبت به بیداری تصادفی حین عمل هستند تا اقدامات لازم را به منظور تکرار نشدن این موارد برای بیماران انجام دهند.
 
تیم کوک تأکید کرد که این گروه تحقیقاتی سال آینده را به بررسی این مسئله اختصاص می دهد تا بتوانند راه حل و راهکاری برای آن ارائه کند.
 
گفته می‌شود که این تحقیق بزرگترین تحقیق در نوع خود به شمار می‌رود.

alborzi - کرج - ایران
آخرشم نگفت چرا بهوش میان ! آمار آمار آمار و در آخر یه تحقیق بزرگ !!!
شنبه 26 اسفند 1391 - 16:32
malekIT - شیراز - ایران
alborzi جان گل گفتی
شنبه 26 اسفند 1391 - 21:18
mehraeen - تهران - ايران
من خودم تجربه جالبی دارم. 17 سالم بود که برای عمل لوزه مرا بی هوش کردند. هنگامی که دستگاه بیهوشی را به صورتم زدند، پیش خودم گفتم که بذار تمرکز کنم ببینم چقدر طول میکشه تا بیهوش بشم ! و اصلا روند بیهوشی چگونه است؟!!! . برای همین همان لحظه اول چشمانم را بستم تا تمرکز کنم!گرچه آخرش نفهمیدم کی بیهوش شدم ، ولی پرستاری که بالاسرم بود فکر کرد که من زودتر از موقع بیهوش شده ام و زودتر دستگاه را از صورتم برداشت! برای همین اثر بیهوشی کوتاه مدت بود و در هنگام عمل به هوش اومدم! :) البته هیچ دردی هم حس نمی کردم و سرم بسیار سنگین بود .
یکشنبه 27 اسفند 1391 - 07:01
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید