کاردینال آرژانتینی به عنوان پاپ جدید معرفی شد

پاپ فرانسیس اول

برآمدن دود سفید از دودکش نمازخانه سیستین در رم از انتخاب پاپ جدید در پنجمین دور رأی‌گیری کاردینال‌ها حکایت دارد. ناقوس کلیسا و فریاد شادی جمعیت در میدان سن پیتر واتیکان که در انتظار انتخاب پاپ بودند طنین‌انداز شده است.

کاردینال ژان-لوئی توران، کاردینال فرانسوی و از مقامات ارشد کلیسای کاتولیک لحظاتی پیش از بر بالکن کلیسای سن پیتر اعلام کرد که پاپ جدید کاردینال خورخه ماریو برگوگلیو ۷۶ ساله از آرژانتین است و او نام پاپ فرانسیس اول را برای خود انتخاب کرده است.


این نخستین بار است که پاپ از قاره آمریکا انتخاب می شود.

کاردینال برگوگلیو سراسقف کلیسای بوئنوس آیرس بوده است.

پاپ فرانسیس اول برای نخستین بار در این سمت برای حاضران در میدان سن پیتر سخنرانی کرد.

پاپ جدید از حاضران خواست که برای آمرزش او دعا کنند و سپس برای آنها دعا کرد.

پاپ جدید جانشین پاپ بندیکت شانزدهم می شود که ماه گذشته از سمت خود کناره گیری کرد و گفت که دیگر توانایی کافی برای هدایت کیلسای کاتولیک را ندارد.

۱۱۵ کاردینالی که از بعدازظهر سه شنبه در قرنطینه بودند، پیش از انتخاب پاپ جدید در چهار رأی گیری شرکت کردند که هیچ یک از نامزدهای به عهده گرفتن مسئولیت رهبری کلیسای کاتولیک در آن رأی کافی به دست نیاورد.

اما در پنجمین دور رأی گیری، پاپ جدید دست کم دو سوم آرای کاردینال‌ها را کسب کرد.

او پیش از ظاهر شدن در برابر انظار عمومی پیشنهاد تصدی مقام تازه را رسما پذیرفت و کاردینال ها در برابر او سوگند وفاداری یاد کردند. او سپس دقایقی را در نمازخانه ویژه پاپ به نیایش پرداخت و لقب خود انتخاب خواهد کرد.

پاپ فرانسیس اول در حالی دوران رهبری خود را آغاز می‌کند که کلیسای کاتولیک با چالش‌هایی جدی مواجه است.

نظارت کلیسا در مورد جلوگیری از بارداری و سقط جنین و همچنین موقعیت همجنسگرایان، در کنار برخی رسوایی‌های اخیر از جمله وقوع موارد تعرضی جنسی به کودکان در نهادهای وابسته یا تحت نام کلیسای کاتولیک، از جمله این چالش ها است.

PERSIANSPIDER - مشهد - ایران
اولین شرط پاپ شدن اینه که قیافت ریقو باشه
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 21:22
alborzi - کرج - ایران
مبارک باشه ببینیم ایشون چه مدت دووم میارن.
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 22:14
karkas - اصفهان - ایران
مشکل جهان حل شد ................................................................
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 23:02
Draglion007 - لولیو - سوید
ما بگیم مثبت یا منفی‌! ما رو چه به این کارا! ما که شیعهٔ ۱۲ امامی هستیم! یا حداقل به زور تو سرمون کردن!. خدا کمکش کنه! ولی‌ اول به مردم ایران کمک کنه که از شرّ این پاپ‌های عمامه یی راحت بشن!!!!
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 23:18
1k adame sadegh - تورنتو - کانادا
همه دنیا را سر کار گذاشته اند با عمامه سیاه و سفید و دود سیاه و سفید؟!:))))))))
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 02:24
smart292 - ونکوور - کانادا
ایران هم رهبری دزد دارد که فقط در امور مذهبی دخالت نمیکند بلکه در همه امور،مثل اسلام برده داری. همین چند ماه پیش بود که با دستور رهبر ۱۵ میلیارد دلار طلا به حرام امام حسین دادند.دیگه دود سیاه یا سفید نمیخاد.دود هم دود طلایی.. خلاصه همه امور البته طلایش بهتر است.
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 05:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +338شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +300شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +219شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +169پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +166رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +141پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد