روند انتخاب پاپ جدید آغاز شد

کاردینال های انتخاب کننده پاپ با عزیمت به واتیکان روند انتخاب جانشین بندیکت شانزدهم را آغاز کردند

روند انتخاب رهبر جدید کلیسای کاتولیک آغاز شده است.

صبح سه شنبه، ٢٢ اسفند (١٢ مارس)، یکصد و پانزده کاردینال مجاز به شرکت در انتخاب پاپ وارد مجتمع دربار واتیکان، مقر رهبر کلیسای کاتولیک شدند تا جانشین پاپ بندیکت شانزدهم را که در پایان ماه فوریه از این سمت کناره گرفت انتخاب کنند.
از سال ١٩٧٠، تنها کاردینال‌ هایی حق دادن رای در انتخاب پاپ جدید را دارند که در زمان برگزاری انتخابات، به سن هشتاد سالگی نرسیده باشند و در نتیجه، در رای گیری برای گزینش جانشین بندیکت شانزدهم، بیش از شصت کاردینال کهنسال‌تر مشارکت ندارند.

پس از ورود کاردینال ها به واتیکان، مراسم مقدماتی تشکیل انجمن سری انتخاب پاپ چدید با برگزاری مراسم دعا در کلیسای سن پیتر آغاز شد و کاردینال ها برای شرکت در رای گیری، در ساعات بعد از ظهر به طور دستجمعی به سوی نمازخانه سیستین حرکت می کنند.

روز گذشته کسانی که برای خدمت در زمان برگزاری انجمن سری انتخاب شده اند، مانند خدمتکاران و محافظان، با شرکت در مراسمی خاص، سوگند خوردند که از هرگونه اقدامی برای آگاهی از روند انتخاب پاپ و افشای آن، از جمله از طریق نصب وسایل استراق سمع، خودداری ورزند.

کاردینال های رای دهنده نیز پس از حضور در نمازخانه سیستین، یک به یک سوگند خواهند خورد که جریان انتخاب پاپ را افشا نکنند و در غیر این صورت، از سوی کلیسا تکفیر خواهند شد.


انجمن سری کاردینال ها برای انتخاب پاپ در نمازخانه سیستین تشکیل می شود

قرار است دور اول رای گیری با ورقه بعد از ظهر روز سه شنبه صورت گیرد در حالی که انتخاب هیچیک از کسانی که از آنان به عنوان پاپ احتمالی نام برده می شود قطعی به نظر نمی رسد.

در صورتی که پاپ در دور اول رای گیری انتخاب نشود، یک بار دیگر نیز در اواخر روز سه شنبه رای گیری صورت خواهد گرفت و در صورت لزوم، رای گیری تا تعیین پاپ در روزهای بعد ادامه خواهد یافت.

براساس سنت های موجود، پس از هر بار رای گیری با ورقه، آرا در محفظه خاصی سوزانده می شود و دود آن از دودکش نصب شده بر فراز نمازخانه سیستین خارج خواهد شد.

در انتظار پاپ جدید

کسانی که در انتظار انتخاب پاپ جدید در برابر واتیکان اجتماع کرده اند، با مشاهده نوع دودی که از دودکش خارج خواهد شد از خاتمه یا ادامه رای گیری اطلاع می یابند.

در پایان هر دور رای گیری، اگر پاپ جدید انتخاب نشده باشد، برگه های رای قبل از سوزانده شدن به ماده ای آغشته می شود که دود سیاه تولید می کند اما با انتخاب پاپ، سوزاندن برگه های رای دود سفید تولید خواهد کرد.


خروج دود سفید از دودکش نمازخانه سیستین به انتظار برای آغاز رهبری پاپ جدید پایان می دهد

پس از انتخاب پاپ جدید، از او درباره پذیرش تصمیم کاردنیال ها سئوال می شود و در صورتی که پاسخ مثبت باشد، از او خواسته می شود نامی را که مایل است در مقام زعامت کلیسا به آن نامیده شود اعلام دارد.

در پایان این مراسم، دوره رهبری دینی پاپ بر حدود یک میلیارد و دویست میلیون کاتولیک در سراسر جهان آغاز می شود.

معمولا، پاپ از میان کاردینال ها برگزیده می شود و در حال حاضر هم، از سه تن از کاردینال ها به عنوان "نامزدهای برتر" انتخاب به مقام پاپ جدید نام برده می شود.

ظاهرا احتمال گزینش کاردنیال آنجلو اسکولا، ایتالیایی، کاردینال اودیلو شرر، برزیلی و کاردینال مارک اولت، کانادایی، بیش از سایرین است هر چند کارشناسان هشدار داده اند که در گذشته، نتیجه رای گیری گاه کاملا غیرمنتظره بوده است.

اسامی چند کاردنیال دیگر از اتریش، مجارستان، مکزیک، فیلیپین، آمریکای جنوبی و ایالات متحده نیز در میان کسانی ذکر شده که احتمال انتخاب آنان وجود دارد.

پس از انتخاب پاپ جدید، مراسم رسمی ادای سوگند او برگزار می شود و در پی آن، علاوه بر مقام اسقفی رم و زعامت کلیسای کاتولیک جهان، فرمانروایی کشور واتیکان را نیز برعهده خواهد داشت.

به اعتقاد پیروان کلیسای کاتولیک، پاپ جدید به عنوان نایب مسیح بر زمین، عضوی از سلسله ای است که با رهبری سن پیتر (پطرس قدیس) از حواریون برجسته عیسی مسیح آغاز شد و تا کنون ادامه داشته است. پاپ جدید دویست و شصت و ششمین عضو از این سلسله خواهد بود.

معمولا رهبران کلیسای کاتولیک، مقام خود را تا زمان مرگ حفظ می کنند اما پاپ بندیکت شانزدهم، در اقدامی کم سابقه، پس از چندین قرن، نخستین پاپی بود که از مقام خود کناره گرفت و "بازنشسته" شد.

winnie1987 - بيرمنگهام - يوكي
کجا نوشته پاپ نایب مسیح هست؟ از خودتون اطلاعات در نیارید. الان یه عده‌ میان فرهنگ اسلامی رو با توهین به مسیحیت نشون میدان. پاپ هیچ ادعای نایب مسیح بودن رو نداره و نداشته.
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 10:17
morid - بوشهر - ایران
کاردینالها و کشیشان بیچاره فرصت ندارند که پاپ انتخاب کنند!!همه اشان در گوشه های دنج کلیسا مشغول کودک نوازی هستند!!!!؟؟ مگه نه؟؟
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 13:44
Kamran631 - لیون - فرانسه
مثل اینکه تو اینها هم بچه بازی زیاده ! مثل همین آخوند‌های خودمون ...
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 14:54
alborzi - کرج - ایران
فیلم Angels Demons روببینید کل مراسم با جزییات توش شرح داده شده .
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 19:41
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی:آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • وزیر خزانه‌داری ایالات متحده: مقامات جمهوری اسلامی تنها «زور عریان» را می‌فهمند
  • شب ژنرال‌ها، آن شب بر بام مدرسه رفاه چه گذشت؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ فاطمه علی‌محمدی، مخترع تراشه‌های هسته‌ای دیالیز باشلیک به قلبش کشته شد
  • شلیک کور سرکوبگران جمهوری اسلامی به کودکان؛ بچه‌هایی که ۱۵ سالگی را ندیدند
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • مجله نیویورکر گزارشی از «شرایط آخرالزمانی» در مراکز درمانی ایران پس از سرکوب اعتراضات ارائه داد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • گروسی: تقریبا مطمئنیم که اورانیوم‌ غنی‌شده ایران در زیر تاسیسات بمباران‌شده است
  • خبرگزاری روسی ریا نووستی از مشاهده هواپیماهای شناسایی آمریکا در نزدیکی مرزهای ایران خبر داد
  • +336شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +293شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +213شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +168پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +160رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +139برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +133وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +125یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +125علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید