بزرگ‌ترین نمایشگاه سگ‌ جهان در بیرمنگام

این روزها در شهر بیرمنگام انگلستان شوی سالانه‌ای برقرار است که از آن به عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه سگ‌ در جهان یاد می‌شود. در این نمایشگاه صاحبان سگ‌ها با افتخار حیوان خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهند.

برای دیدن تصاویر کامل این گزارش , بر روی عکس زیر کلیک کنید

رأی دهید
ARIA_JAPAN - توکیو - ژاپن
ما هم این روزها در شهر ق م شوی سالانه‌ای بر قرار است که از آن به عنوانه بزرگ‌ترین نمایش شیطان در جهان یاد میشود که در این نمایش ایرانیها آنها را به نمایش میگًذرن .نعلت بر هرچه آخوند
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 20:20
perser68 - فلوریدا - امریکا
جالبه،همین سگا تولید صد‌ها و شاید هزار‌ها شغل می‌کنن،ولی‌ آخوندای دزد شپشو کلی‌ شغل رو بخاطر تحجر از بین بردن و نابود کردن!
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 23:30
cyrus-doost - شهرکرد - ایران
دنیا را ببینید.آدمهای مثلا متمدن سگ بازن.با سگها ازدواج میکنند.بعضی حقوق سگها برایشان بیشتر اهمیت داره تا انسانها و .. . ننگشان باد.ننگ
دوشنبه 21 اسفند 1391 - 07:24
zavareh - رودسر - ایران
cyrus-doost - شهرکرد - ایران - حالا گیریم که به زعم چنین باشد، بفرمأیید این موضوع اصولا چه ربطی‌ به شما دارد که چنین رگ گردنتان ورم کرده. ...
دوشنبه 21 اسفند 1391 - 21:01
perser68 - فلوریدا - امریکا
_cyrus_doosشهر کرد_ایران. تو لیاقت این ‌ها رو نداری! هر کدومشون از تو بیشتر معرفت دارن!اینا جان خیلی‌‌ها رو نجات دادن!تو چه میکنی‌،اگه رهبر چلاقت دستور بده سر آدم‌ها رو زنده زنده از تنشون جدا میکنی‌!
دوشنبه 21 اسفند 1391 - 21:05
perser68 - فلوریدا - امریکا
_cyrus_doostشهر کرد_ایران. تو این سگ‌ها رو با اون سگ‌هایی‌ که زیر پای خامنه‌ای نکبت نشسته اند و جز مزدوری کار دیگه‌ای بلد نیستن اشتباه گرفتی‌!
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 01:15
cyrus-doost - شهرکرد - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا-روی سخنم با حیوان زبان بسته ی سگ نبود بلکه با تمدن به اصطلاح انسانی غرب بود.
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 13:18
perser68 - فلوریدا - امریکا
cyrus_doost_shahr kordحالا که خودت قبول داری این حیونها زبون بسته اند،پس باید ازشون مواظبت و نگهداری کرد و کاریه که اینا دارن می‌کنن و کلی‌ هم هزینه براش پرداخت می‌کنن!فقط به ظاهر قضیه نگاه نکن که به ذهنت جمله هایی تراوش کنه و به زبون بیاری!اینا به خصوص تو کشور‌های پیشرفته زاد و ولد سگ‌ها رو کنترل می‌کنن و سگ ولگرد خیلی‌ کم و شاید اصلا تو شهر و روستا نبینی.روانشناس‌ها ثابت کردن که وجود سگ تو درمان و تراپی و حتی رشد بچه‌ها ها تاثیر مثبت می‌گذاره!و حتماً نجات خیلی‌‌ها رو تو زلزله،ریزش بهمن و خیلی‌ جاهای دیگه توسط سگ‌ها شنیدی!این چند تا سگ هم که اینجور بزک دوزک شدن،و اصلا باب میل من هم نیستن،توسط یه عده‌ انجام میشه که در واقع شاغل هستن و دارن کار می‌کنن و هزینه زندگی‌ خودشون و خانواده رو تامین می‌کنن!و تعدادشون از هزار‌ها نفر هم بیشتر هست که اینجا وقت توضیح کاملش رو ندارم و شاید از حوصله شما خارج باشه!اما با یه حساب سر انگشتی می‌تونم بگم که میشد هزاران شغل با همین سگ‌ها تو ایران ایجاد کرد،اما با تفکرات متحجر آخوندی چی‌ شد؟
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 17:04
perser68 - فلوریدا - امریکا
_cyrus_doostشهر کرد_ایران. تا دلت بخواد،آدامس فروش،سیگار فروش،معتاد،قاچاقچی،زور گیر،دزد،دزد،دزد و بیکار و بیکار و بیکار!من خیلی‌‌ها رو می‌شناختم و میشناسم که عاشق سگ بودن و هستن،اما متاسفانه به خاطر همین تفکرات اشتباه همش تو سر بچه‌هاشون زدن و مانع شدن!از اون قفس داخل زندان به اسم ایران بیاید بیرون و فقط به ظاهر قضیه نگاه نکنید و برای خودتون یه هیولا به اسم غرب درست نکنید!و همه بدبختی و افتضاح مملکت اسلام زده رو به گردن غرب نندازید!من همه قوأعد غربی رو بی‌ چون و چرا نمی‌پذیرم،اگرچه خمینی جلاد مجبور کرد خیلی‌‌ها رو که اجباراً با خیلی‌ از قوأعد جامعه غربی کنار بیان،اما خیلی‌ هاش هم مفید و کامل هستن!
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 17:26
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
اینها اشتباه میکنند! بزرگترین نمایشگاه سگ جهان در محل مجلس مزدوران اسلامی و بیت رهبری برگزار میشود.
‌سه شنبه 22 اسفند 1391 - 23:03
nikiniki12 - ماینز - المان
زبلخان، گرامی‌ خواهش می‌کنم سگ باوفا و بی‌ آزار را با وحشیانه تازی مقایسه نکنید. شاد باشید
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 10:40
nikiniki12 - ماینز - المان
سیروس دوست،سگ داشتن به مدرن بودن و غربی بودن ربط نداره. سگ‌ها بهترین دوست انسانند و اگر درست تربیت شوند بهترین حامی‌. و برای خیلی‌ از انسانهایه تنها ی‌ک همدم. چرا هر چیز مثبت رو با کلامی مثل مدرن، غربی به منفی‌ میکشونید. در این غرب آنقدر مثبت هست که درصد کمیش در کشورهای اسلامی نیست. مثلا انسانیت، دروغ نگفتن، کار کردن بدون تنبلی برای پیشرفت جامعه، به همه انسانها شانس پیشرفت کردن و...پس تحت تاثیر تبلیغات ملاها نباید قرار گرفت
‌چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 10:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.