رابطه رنگ مو و ابتلا به سرطان

رنگ‌های مو که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از آنها استفاده می‌کنند حاوی مواد شیمیایی هستند که با ابتلا به سرطان ارتباط دارند


به گزارش ایرنا، دانشمندان می‌گویند: رنگ موهایی که در خانه استفاده می‌شوند و رنگ موهای گران قیمتی که در سالن‌های آرایش مورد استفاده قرار می‌گیرند هر دو خطر بالقوه‌ای برای سلامتی انسان‌ها هستند.


مواد شیمیایی موجود در رنگ‌های دائم مو با دود سیگار و سایر آلاینده‌های موجود در هوا واکنش می‌دهند و یکی از قوی‌ترین موادی که موجب ابتلا به سرطان می‌شوند را تولید می‌کند.

محققان می‌گویند: از آنجایی که یک سوم زنان و یک دهم مردان مرتب موهای خود را رنگ می‌کنند بررسی خطر سلامتی رنگ‌های مو ضرورت دارد.

دانشمندان هشدار دادند که مواد شیمیایی موسوم به ˈآمین ثانویهˈ که در تمام رنگ‌های دائم مو دیده می‌شود می‌تواند هفته‌ها، ماه‌ها و یا سال‌ها در مو باقی بماند.

آنها افزودند: این مواد شیمیایی در طول زمان می‌توانند با دود سیگار و دود اگزوز واکنش نشان داده و مواد شیمیایی به شدت سمی به نام ˈان-نیتروزامینˈ تولید کنند.

درحالی که استفاده از این مواد که موجب ابتلا به سرطان می‌شوند در لوازم آرایشی ممنوع شده است اما محققان استدلال می‌آورند که این مواد هنوز می‌توانند از طریق یک واکنش شیمیایی ساده تولید شوند.

پیش ازاین گفته می‌شد که رنگ مو با ابتلا به یک سری سرطان‌ها از قبیل تومورهای سینه، مثانه، تخمدان‌ها، مغز و سرطان خون ارتباط دارد.

همچنین نگرانی‌هایی در مورد شمار در حال افزایش افرادی که به مواد رنگ مو حساسیت دارند وجود دارد که برخی اوقات نتایج این حساسیت‌ها می‌تواند موجب مرگ فرد شود.

majid63 - پاريس - فرانسه
کو گوش شنوا !!!! که گوش بده.
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 11:12
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
majid63 - پاریس - فرانسه /گوش من از این به بعد فقط حنا و قهوه ..
شنبه 12 اسفند 1391 - 03:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید