سحر و باطل السحر برای بردن در فوتبال میلیاردی

 

خبر آنلاین : نساجی روز گذشته توانست 5 گل به شهرداری اراک بزند اما این بازی حاشیه های مهمی در سایت های محلی داشت. گفتن از رمال ، جادوگر یا آقای خاصی که شب قبل در اردوی تیم بوده. روی سکوها بوده و بازی را با هیجان خاصی پی می گرفته و مهمتر از همه اینکه به مربی موقت تیم که از بستگانش است ، مشاوره فنی می داده. هفته قبل بود که پس از شکست نساجی برابر نفت مسجد سلیمان و بعد از 3 شکست متوالی ، مسئولان جدید این تیم تصمیم گرفتند تا اسماعیل اسماعیلی را برکنار کنند. گزینه آنها برای هدایت تیم یونس گرائیلی مهاجم سابق ابومسلم و فجر شهید سپاسی بود. مهاجمی که هم نامی اش با شخصی که می گفت با قدرت ویژه اش می تواند نقش بزرگی در پیروزی تیم ها داشته باشد ، همیشه جنجالی می شد. این بار هم این اتفاق در نساجی افتاده و حالا دوباره در کنار نام یونس ، نام این فامیل معروفش سر زبان ها افتاده.

اسماعیل اسماعیلی مربی برکنار شده نساجی در این باره به خبرآنلاین می گوید:« راستش ما هفته قبل در مسجد سلیمان بازی داشتیم. مدیر تیم به همراه آقای خاص به اردوی ما آمد. یک خبرنگار هم همراهشان بود. آمدند و خیلی با اطمینان گفتند بازی را می بریم. گفتم یعنی چه؟ مگر شما از انتیجه بازی هبر دارید؟ اما آن آقا گفت برو خیالت راحت . بازی را می بریم. ما آن روز 2 گل خوردیم و باختیم. بعد هم گفتند چون اسماعیلی به این حرف ها اعتقاد ندارد ، انرژی منفی می دهد و تیم نتیجه نمی گیرد. بعد هم ما را گذاشتند کنارو...»

این جابجایی البته تیجه اش شوکی به تیم و پیروزی 5 بر صفر برابر تیم اراکی بود که همه از جمله خود اسماعیلی را خوشحال کرده اما حاشیه های این بازی جنجالی در مطبوعات محلی به راه انداخته. اینکه آقای خاص چه قدرتی دارد که می تواند تیمی را برنده کند یا بازنده ، یکی از پرسش های همیشه بی جواب این سال های فوتبال ایران بوده. البته فوتبال ایران فقط یک آقای خاص ندارد و این اسم ها کنار تیم های مختلفی گشته اند و دیده شدند. اینکه مثلا خبرگزاری ها نوشتند در بازی استقلال با فجر شهید سپاسی بازیکن تیم شیرازی آب مخصوصی را در دروازه استقلال می ریزد تا شاید طلسم گل نخوردن های رحمتی بشکند یا مثلا چند سال قبل یک توپ جمع کن مامور می شود تا حوله وحید طالب لو را از درون دروازه اش بدزد و ...

همان باورهایی که آب خوردن های خاص و دیگر رفتارهای ویژه مجتبی تقوی روی نیمکت سایپا را زیر ذره بین می گیرد و پرسش های بی پاسخ زیادی را پیش روی فوتبال می گذارند. پرسش هایی که شنیدن شان تنها باعث می شود تا همه تعجل کنند فوتبالی که بیش از 600 میلیارد تومان گردش مالی دارد و خروجی اش چیزی بیشتر از صفر نیست. فوتبالی که برای آنالیزش از بالاترین تکنولوژی های روز استفاده می شود آیا برای موفقیت نیاز به مردان خاص ، سحر و باطل السحر دارد؟

خبرآنلاین برای پیگیری این پرسش ها و دانستن این سئوال که چه کسی همراه با مدیر نساجی به مسجد سلیمان رفته است و برای پیگیری شایعات بعد از بازی با محمد قنبری مدیر باشگاه نساجی تماس گرفت و گفت و گویی انجام داد اما قنبری به دلایل اخلاقی و قانونی خواست این گفت و گو فعلا منتشر نشود.

رأی دهید
maziar hezarshamshir - بوخلت - آلمان
خاک تو اون سرتون ، عقب افتاده‌های خرافاتی!!!! آخوندهای ضّد ایرانی‌ تو این ۳۴ سال، حسابی‌ مختونو پوک کردن. تبریک میگم، همینطور ادامه بدین. ورزش رو هم با خرافات مخلوط کنین، جوّ گیر شده‌ها!!!
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 14:05
hassan5 - تهران - ایران
این خرافات ریشه در نظام دارد.وقتی امثال احمدینژاد سر سفره برای امام زمان بشقاب غذا میگذارند مدیر تیم هم با رمال و طالع بین سر مسابقه حاضر میشود.بیله دیک بیله چقندر
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 15:53
kobalt - کرج - ایران
این وضعیت کشور و مردم مارو فقط یه رمال میتونه درستش کنه اگه نه باید دیگه منتظر دجال بشیم.
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 18:40
paksan - آمریکا - آمریکا
چه انتظاری دارید وقتی دولتی می گه امام زمان دولت رو مدیریت می کنه؟ چه انتظاری دارید که این همه ملا و شیخ صبح تا غروب تبلیغ می کنند اگر فلان روضه یا فلان دعا را 4000بار بخوانی بختت یا روزیت زیاد می شه آخه فک کردید این چیزها فقط باید توی بت پرستها و کافرها رواج داشته باشه اینها همش بیزینس کنار دین هستش شما می رید سرقبر 30هزار امام زاده من درآوردی که چکار کنی؟بله ما خودمون این چیزا رو درست کردیم؟وگرنه خدا گفته از تو حرکت از من برکت چرا همه ما دنبال میونبر و پارتی و واسطه بین خودمون و خدا می گردیم؟توجه کردید که همش می گن اون دنیا پیامبر یا امام حسین یا فلانی شفاعتت رو نمی کنه؟ما همه می دونیم اینا همش مزخرفاته ولی احتیاط می کنیم همه می گیم خوب ضرر نداره خوب حالا 5000تومن چیزی نیست و...قبول کنید همه ما وقتی به بمبست می خوریم ته دل قبول می کنیم خدا وقت نداره به ما گوش کنه پس دنبال واسطه هستیم امام زمان امام حسین و..پیامبر یا رمال و کف بین و فال حافظ.تو ایران فقر واسه حکومت دینی برکته اگر مردم فقیر نباشند توجهی به خرافات نمی کنند .
‌سه شنبه 1 اسفند 1391 - 05:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +227چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +147حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی