کشتی از رقابت‌های المپیک حذف شد

ایران ادوار المپیک سی و هشت مدال، در کشتی کسب کرده است

با تصمیم کمیته اجرایی بین المللی المپیک کشتی از المپیک ۲۰۲۰ به بعد از بازی‌های تابستانی حذف خواهد شد.

اعضای کمیته اجرایی بین المللی المپیک با حذف کشتی از برنامه بازی‌های تابستانی، ورزش جدیدی را جایگزین آن خواهند کرد.

اما شاید کشتی به مانند دیگر ورزش‌ها امید داشته باشد که در رقابت با دیگر ورزش‌ها جایی در المپیک ۲۰۲۰ که در یکی از سه شهر استانبول، مادرید و یا توکیو برگزار خواهد شد، داشته باشد.

کشتی با ورزش‌های بیسبال و سافتبال، اسکواش، کاراته، صخره نوردی، موج سواری، ووشو برای حضور در المپیک رقابت خواهد کرد.

مارک آدامز سخنگوی کمیته بین المللی المپیک در مورد خبر حذف کشتی از رشته‌های اصلی المپیک گفته است: " این آخرین تصمیمی نیست که در مورد کشتی گرفته می‌شود، این تنها یک پیشنهاد است."

اما بازگشت زود هنگام کشتی به ورزش‌های اصلی المپیک با توجه حذف‌اش توسط کمیته اجرایی بین المللی المپیک بعید به نظر می‌رسد ولی آقای آدامز معتقد است که " این تصیم نهایی در مورد کشتی نیست."

تصمیم نهایی در مورد اینکه کدام ورزش به المپیک ۲۰۲۰ اضافه خواهد شد، در جلسه سپتامبر کمیته المپیک در بوئنوس آیرس گرفته خواهد شد.

این تصمیم بر اساس گزارش عملکرد هر ورزش در المپیک لندن گرفته شده است. با توجه به این گزارش تکواندو و پنج گانه نیز از جمله ورزش‌هایی بودند که در خطر حذف از المپیک قرار داشتند.

۳۰ معیار مختلف در این گزارش از جمله فروش بلیط، استقبال مردم از پخش تلویزیونی مسابقات، سیاست‌های ضد دوپینگ، مشارکت جهانی و محبوبیت رشته‌های ورزشی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.

رافائل مارتینتی رئیس فدارسیون بین المللی کشتی در گفتگویی اختصاصی که چند ماه پیش از بازی‌های المپیک لندن با بی‌بی‌سی فارسی داشت، گفته بود کشتی یکی از اولین رشته‌هایی بود که تمام بلیط‌های مسابقات آن به فروش رفته بود.

ایران بیشترین تعداد مدال‌ها در ادوار المپیک را در دو رشته کشتی و تکواندو کسب کرده است؛ یعنی از مجموع ۶۰ مدال ایران در تاریخ المپیک، ۴۳ مدال در این دو رشته به دست آمده است.

کشتی از سال ۷۰۸ قبل از میلاد، جزء اصلی ترین رشته‌های ورزشی المپیک باستان بوده است، این رشته ورزشی همزمان با آغاز دوران المپیک مدرن در ۱۸۹۶ در برنامه المپیک قرار گرفت، ولی کشتی آزاد از سال ۱۹۰۴ در برنامه بازی‌های تابستانی گنجانده شد.

1k adame sadegh - تورنتو - کانادا
خیلی‌ بیجا میکنند که چنین کاری کنند.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 18:47
*Fanoos* - ایران - ایران
ناراحت کننده بود اما کاش ووشو بیاد توو الم‍‍پیک چون ما توش اول هم نباشیم دوم هستیم و میتونه جای مدال های کشتی رو واسه ما بگیره
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 18:47
danial nabi - استكهلم - سوئد
این هم نقشه دیگر غرب، چرا که ایران پرچم دار این ورزش است، اینها با کلیت ایران با فرهنگ مشکل دارند از بس که بی‌ فرهنگند.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 19:16
oghab - هلسينكي - فنلاند
پس ازاین به بعد المپیک یعنی غذای حاجت
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 19:34
behrooz sokhoon - لندن - انگلستان
هر المپیک دلمون به همین پیکار‌های کشتی‌ خوش بود.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 20:53
dkdk - اسلیس - دانمارک
اینم از بیشرف بازیهای ایران ستیزان است.با تلاشهای زیادی که برای مدال نگرفتن ایران در بازیهای جهانی انجام دادند که البته موفق هم نشدند به این نتیجه رسیدن که به هیچ عنوان نمیتوانند از درخشش کشتی‌ گیران ایران زمین جلوگیری کنند و در تمامی مسابقات کشتی‌ سکوی قهرمانی فقط فقط در تصرف دلیر مردان ایران است و همیشه قوی‌ترین مرد جهان تنها مردان ایرانی هستند.به همین دلیل تصمیم بسیار کثیف و ناجوان مردانه‌ای گرفتند،و با وجود اینکه یکی از قدیمیترین ورزشهای دنیا کشتی‌ است،برای جلوگیری از بیشتر محبوب شدن جوانان دلیر ایرانی کشتی‌ را از جمع مسابقات حذف کردن.حال ‌یک پرسش..اگر غیر از این است تنها ‌یک دلیل قانع کننده بیاورید تنها ‌یک دلیل که چرا ورزشی که این همه طرفدار در دنیا داره باید حذف شود!!!!!!؟؟
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 20:22
Irani2500 - لندن - انگلیس
ولی المپیک بدون کشتی خیلی مسخره است.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 22:13
Irani2500 - لندن - انگلیس
danial nabi - استکهلم - سوئد / حداقل برو تعداد مدال های کشتی امریکا و روسیه در مسابقات جهانی و المپیک رو ببین.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 22:08
manuel1 - لاس وگاس - آمریکا
danial nabi - استکهلم - سوئد جالب گفتی این که گفتی اینها بیفرهنگن خیلی خندیدم این این جوکی که گفتی اگه اینجوری که میگی هست چرا عمدی سوئد؟؟ برو تو همون کشوره با فرهنگو با تمدن نمک میخوری نمک دون میشکنی ؟؟؟
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 22:18
invisible kid - ریو دو ژانیرو - برزیل
danial nabi - استکهلم - سوئد- غرب اینقدر بیکار نیست که وقت بزاره برای هر چیز بی‌ ارزشی مثل کشتی‌ اونم کشتی‌ ایران! اونا دارن برای آینده و مطالب علمی‌ و با ارزش وقت میذارن، پس لطف کن ببند.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 23:46
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
کار خوبی کردند، بوکس هم باید از سپرت حذف بشه. دانیال نبی مزدور بیسواد حکومت جهل+جنایت، باز از قرچک ورامین از بسیج محل مفت مجانی‌ نشستی جلو کامپیوتر اراجیف تحویل مردم میدی؟ ننگ بر حکومت غاصب و مزدوران بیسواد آن.امین.
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 01:37
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
این دانیال نبی رو بی‌خیال. بالاخونه اجاره‌ داده خیلی‌ وقته......به هر چرت و پرتی دیگه عکس‌العمل نشون نمیدم. ولی‌ واقعا تصمیم اشتباهی‌ بود. یکی‌ از قدیمی‌ترین ورزش‌های دنیا رو حذف کنن به جاش ورزش‌های نو ظهور مثل "ویک برد" بزارن.
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 08:35
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
از سال ۱۹۰۴ تا ۲۰۱۲ هم ۶ نقره و ۱۶ برنز
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 08:57
kamandar - ارومیه - ایران
oghab-هلسینکی دوست عزیز اون قضای حاجته نه غذای حاجت!
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 09:00
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
سالهایی که ایران قهرمان المپیک در کشتی‌ شد (مدال طلا المپیک). در همه وزن‌ها از سال ۱۹۰۴ تا ۲۰۱۲:. ۵۸ کیلو در سال ۲۰۰۰ علیرضا دبیر. سبک وزن: در سال‌های ۱۹۵۶ امام علی‌ حبیبی و ۱۹۶۸ عبدالله موحد. نیمه سنگین تا ۹۰ کیلو : ۱۹۹۶ رسول خادم. بقیه وزن‌ها اصلا قهرمان المپیک نداشتیم از ایران. آخرین بار ۱۹۹۶ حالا بعضی‌‌ها چی‌ چرت از خودشون در می‌کنن؟ بخاطر ایران کشتی‌ رو ورداشتن؟
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 08:50
Tirdad68 - تبریز - ایران
فرقی نداره که ایران تو کشتی اول باشه یا روسیه جبهه نگیرین. کلا حذف اش درست نیست به نظرم بازم مجبور میشن بیارنش
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 10:26
khyar - اوپسالا - سوئد
ایران اگر توی جام جهانی‌ فوتبال هم اول بشه اینا فوتبالو هم حذف می‌کنن.واقعا که شورشو در آوردن!
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 12:14
جنگنده - تهران - ایران
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان دوباره تو چرت گفتی برو تو همون اسرائیل به ... ادامه بده.
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 13:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: اگر ایران مذاکره نکند، حمله بعدی بدتر خواهد بود؛ ایران: پاسخ ما دردناک‌تر از قبل خواهد بود
  • صدراعظم آلمان: جمهوری اسلامی رو به پایان است و هیچ مشروعیتی برای اداره ایران ندارد
  • سناتور تد کروز خواستار مسلح کردن فوری معترضان ایرانی شد
  • حمله با مایعی ناشناخته به ایلهان عمر، نماینده دموکرات کنگره آمریکا از ایالت مینه‌سوتا
  • آویوی، از فرماندهان سابق ارتش اسرائیل: ممکن است اسرائیل پیش از آمریکا به ایران حمله کند
  • ترامپ: اگر ایران به‌سرعت به میز مذاکره نیاید، حمله بعدی از «چکش نیمه‌شب» بدتر خواهد بود
  • ترکیه از بازداشت شش نفر به اتهام «جاسوسی سیاسی و نظامی برای سپاه پاسداران» خبر داد
  • شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدمهدی مردانی؛ خودش را سپر دختری کرد، گلوله خورد و جان باخت
  • از کمال نبی‌زاده، بازرگان افغان که شریک اختلاس‌های اسماعیل قاآنی از سپاه است، چه میدانیم؟
  • +333رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +264شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +235کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +195اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +182مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +163ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +150انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +144کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +142لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو